Jump to content

Purplehaze

Medlemmer
 • Content Count

  809
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 :)
 1. Det er ingen grunn god nok for å fjerne valget til å ha startmeny om man vil. Å måtte inn i Metro i fullscreen for å scrolle mange sider til høyre eller venstre for å finne ett eller annet er ikke lettere enn startmenyen. Og det kommer til å bli mange sider etterhvert. Og reklame. Å ikke kunne trykke windowstast, opp et par ganger til f.eks. Word eller Excel og høyre en gang for å se de siste dokumentene man jobbet med er ikke kjekt. Å måtte gå inn i et annet grensesnitt for å velge et program er ikke innnovasjon. Det er tungvint og irriterende. Ja, man kan pinne ting til menylinja og ha masse linker på desktopen, men det er ikke poenget. Jeg jobber med PC hele dagen, med en halv million vinduer som åpnes og lukkes over flere skjermer, og en fullskjerms startmeny er ikke kjekt. Nå tror jeg bedriften min kommer til å hoppe elegant over Win8, så det er jo egenglig ikke et problem sånn sett. Med mindre jeg ser store forbedringer kommer jeg til å hoppe over det hjemme også. Jeg er relativt effektiv i Windows miljøet, Metro vil ikke hjelpe meg, det vil hindre meg i å være det. Metro er greit som et valg, men ikke som en standard det er umulig å komme unna. Jeg bruker PC som et verktøy, ikke som en bedriten hipster-ting hvor ting må se pent ut for en hver pris.
 2. En ting mange ikke har fått med seg er at Win7 Home Premium x64 støtter max 16 GB RAM. Skal du opp i 32 eller 64 GB må du ha Pro, Ultimate eller Enterprise. Her er det faktisk en del som driter seg ut; kjøper ny PC med 16 GB RAM og Win7HP og tror de kan kjøre på med mer etterhvert. Så enkelt er det altså ikke. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa366778%28v=vs.85%29.aspx#physical_memory_limits_windows_7
 3. Jeg var i borderlands nesten hele tia, var full pupp der, det er helt sikkert. Serveren min (rød) ble overkjørt av blå over alt, men vi klarte å ta tilbake hele vårt bordeland til slutt. Var noen EPISKE fighter der, brukte sikkert 2 timer på å ta et keep. Haugevis av spillere på begge sider, fram og tilbake mellom to keeps, et rødt og et blått. Var nesten ikke hele vegger igjen på de sidene som vendte mot hverandre. DET er PVP
 4. "Samtidig får Starter Edition-spelarar berre lov til å spele med kvarandre." Så det går ikke an å installere dette på PC nummer 2 og invitere kompiser til å spille MP på Act 1 for å konvertere de? Bugger.
 5. Nei, i dag klokken 00:01, dvs rett over midnatt. Bare noen timer igjen nå. Etter midnatt = i morgen. I dag er det 14. mai, klokka 00.01 i natt er klokka et minutt inn i 15. mai. Og det brenner i serverrommet til Blizzard.
 6. En liten klientpatch ble tilgjengelig her om dagen. Mulig det kommer en liten til i kveld, men hovedsaklig er dette en stresstest av systemene. En liten bieffekt er at vi kan ha det morro samtidig
 7. Er kanskje fordi det er en kort stresstest og de ville ha den i arbeidstiden? Er mange som har ventet lenge på D3 og kommer til å prøve å logge seg på fra nøyaktig 1 sekund etter at serverene åpner, så om de vil ha flest mulig folk hele tiden er det nesten dumt å ha det akkurat da
 8. Med 8 klasser er det vanskelig å være unik Eller tenker du på rase+klasse kombo? Uansett tror jeg mange ikke har bestemt seg helt. Jeg ombestemte meg i alle fall i løpet av første betaen, og har fortsatt mye jeg skal teste før launch. Regnet med å spille necromancer, men hadde det forferdelig morro med elementalist i stedet. Og da har jeg ikke en gang testet mesmer. (regner med å gå for en magiklasse først)
 9. Da blir det ikke noe Diablo før tirsdag for min del. GW2 > all. Pluss at diablo kan man jo spille når som helst etterpå. Regner med å logge på med min lvl 20 og kjøre på med WvW. Vet ikke om det blir nok tid til å teste ut en ny klasse, kanskje teste litt mesmer. Får se an innloggingsproblemer og lag.
 10. Ang. holy trinity vil den jo fortsatt eksistere på et vis, bare at de fleste klassene kan bidra på flere måter. I stedet for at man har en dedikert healer, har flere klasser mulighet til å heale. Healingturrets for engineers eller water attunement for elementalists for eksempel. Man bør nok ha noen som healer litt til tider, spell nummer 6 vil ikke alltid være nok. Og man har jo også armor classes, det er klart en heavy armor klasse vil kunne absorbere mere (fysisk) skade enn en light armor klasse. Så nei, man ser vel ikke etter en tank og en healer på samme måte, men noen må til en viss grad ta på seg rollene. Forskjellen ligger vel mere i at flere kan oppfylle disse rollene, OG at det i større grad handler om å unngå å ta skade med dodging og posisjonering. Edit : Det vil altså ikke være reine healere, men det er ikke det samme som at det ikke er klasser som kan heale. Samme med tanking.
 11. Nedskalering er fint. Det er noen som klaget på at man ikke føler seg så kraftig og uovervinnelig som de helst skulle sett, og som man gjerne gjør om man drar tilbake til startsonen som en max level figur, men sånn får det heller være. "Realistisk" sett skal det gjøre vondt om 5 digre istroll denger deg i skallen med slegger, uansett hvilken level du måtte ha og hvilken level de måtte ha. Slegger er slegger. Det betyr jo også at det ikke er rein plankekjøring å dra til low-level soner for å samle skillpoints, og det er også bra. Sitter og kikker igjennom gamle videoer på youtube, og det er videoer som er 7 og 8 måneder gamle som viser gameplay fra rundt level 60, så det er ikke bare det vi har testet i helga og det pressen testet forrige beta som er en eller annen form for ferdig. Litt mere polering må sikkert til, men jeg håper vi ser spillet i butikken rett over sommeren en gang. Regner også med at fremtidige betaer vil la oss insta-levle opp en del, da startsonene begynner å bli veldig ferdige.
 12. Joda, blir nok flere. Og siden det ikke kommer med en gang, kan det liksågodt vente til etter sommeren for min del. Men håper det er litt mindre enn 5-6 måneder, da snakker vi jo juletider igjen. Har jo sett videoer av både Sylvari og Asura så de er jo med i spillet, bare ikke i denne betaen. Pressen og andre heldige folk har vel også spella på litt høyere levler. Har jo sett et par svære dragefighter på youtube, og det var ikke i startsonene. Jeg er glad de ikke stresser de ut, men på dette tidspunktet er vel det noe av det siste de kan bli anklaget for. Og det har vel også vært snakk om en betahelg en gang i måneden-ish. Uansett veldig imponert over betaen!
 13. Var noen rimelig episke WvW slag, det er helt sikkert. Minner om Warhammer Online, bare mye bedre. 3 servere mot hverandre = win, da man ikke får den samme ubalansen. Fikk en Elementalist opp til 20, likte den klassen godt. Fikk en Necromancer opp til 10, i og for seg også en artig klasse, men ikke så morsom ranged..? Fikk ikke testa alt av våpen, men ranged med staff er i alle fall mest å lage debuffs på bakken. Dagger og offhand var derimot veldig artig, men ikke så bra til å nuke folk fra toppen av en vegg rundt et keep. Testa Warrior og Ranger også, men bare litt i startsonene. Var ikke nok tid! Gjorde ferdig demo-delen av den personlige historiten på elementalisten, likte egentlig den også veldig godt. Lurer på hvor forskjellig disse historiene kan være basert på valgene under character creation. Jeg spilte Norn og valgte den med "jeg våknet opp etter en fest og husket ikke en dritt", og det var en ganske stor del av min personlige historie, ca. fra level ~14 til 20. Artig historie! Egentlig trenger jeg mer GW2 kjenner jeg. Ble sittende til 4 i natt, jobb klokka 8. Mye rart som foregår i hodet som nå kun snurrer rundt av gammel vane og overdose kaffe. Er VELDIG klar for release.. men det blir vel en beta eller to til først, med Asura og Sylvari og startsonene deres. Og kanskje litt høyere level innhold. (Kunne man insta-levle til 30 i denne demoen slik spillpressen kunne i forrige?)
 14. Norge har en geografi, politisk stabilitet, god tilgang på kaldt sjøvann, fornybar energi og en rekke tomme gruver som er meget godt egnet for datasentre. Så.. et datasenter gjemt bort inni et ferdig uthult fjell, drevet av fornybar energi og kjølt ned med sjøvann er IKKE noe å satse på? Jeg fatter ikke tankegangen. Finnes det NOE som helst negativt med det her? FFS slike ting kunne jo vært en skrytesak for kongeriket, ved å vise verden hvor grønne og fantastiske vi er her oppe i nord.Til og med politikerne (kanskje spesielt de) kunne solet seg i glansen av dette. Er det kanskje nok med miljøavgifter, CO2-kvoter, rushtidsavgifter og alt det der? Bryr vi oss nok da? Tenk om vi hadde hatt Facebook, CERN, IBM og andre enorme, internasjonale datasentre her til lands. Finnes det NOEN ulemper? Det kunne boostet utbygging av fiber og sysselsatt IT-folk og satt Norge på kartet når det gjelder slike ting, som igjen hadde tiltrekt flere. Bah.
×
×
 • Create New...