Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

"Fildelingsforbud til Stortinget"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
God bless "j".

 

Men, er nok en del som leser mitt innlegg og tenker "14 år, nettopp fått maskin, nettopp innsett at han får musikken gratis fra nettet, og 5|<r|\/3r 51||< p44 |\/|4773prø\/3r".

 

Det var poenget.

jeg tenkte ikke det. men er snart 14 selv da.

Har selv ingen ting mot folk på 14, men det er ikke til å sjule at det er en stereotyp, å regne med det er en "fjortiss" når man kommer med utsagn som jeg kom med.

 

Mvh Simon Aldra

Lenke til kommentar
God bless "j".

 

Men, er nok en del som leser mitt innlegg og tenker "14 år, nettopp fått maskin, nettopp innsett at han får musikken gratis fra nettet, og 5|<r|\/3r 51||< p44 |\/|4773prø\/3r".

 

Det var poenget.

jeg tenkte ikke det. men er snart 14 selv da.

Hmmm ! Og hvem vil bli straffeansvarlig når mindreårige laster ned ting og tang ?

Endret av jarmo
Lenke til kommentar

Når jeg ser nederst på siden her, så ser jeg at 25brukere titter på det jeg og du skriver, det er klart at dette temaet er for alle, loven er teit, de veit alle, loven skal brenne , det veit også alle, hvis alle sammen skriver et aldri så lite brev til krf , eller staten, hvis du føler for det ;)

Så kanskje vi klarer det :)

 

En person kan ikke gjøre noe stort, men en person kan bidra til noe stort ;)

Lenke til kommentar

Fildeling fører til økt interesse og gangner f.eks. musikkbransjen mer enn de tror. Selv har jeg sikkert kjøpt 10 ganger flere CDer enn jeg ville ha kjøpt, hvis det ikke hadde vært fildeling.

 

Og for mindre kjente band og band som forsøker å slå igjennom er det jo en stor mulighet for å spre musikken sin til deler av verden de ellers aldri hadde nådd.

 

Frykter at de som sitter å skal lovregulere dette ikke har den kompetansen som kreves på dette området, og ikke forstår hvordan dette (og verden) fungerer.

 

Det er klart det finnes negative sider ved fildeling, kan misbrukes for egen vinning/profitt m.m. det er ikke å tilstrebe, men det finnes unektelig positive sider også - så et totalt forbud ville vært helt uforståelig for meg. Leste en sak hos ITavisen der de i USA vurderer bøter opp til NOK 70 000,- for å laste ned en fil! Det er jo så inni hampen IDIOTISK at jeg finner ikke ord... Slik går det når USA lar pengegriske og innavla medlemmer av RIAA og MPAA diktere lover og bestemmelser.

Endret av superreven
Lenke til kommentar
Tror folk hadde villet betale 30 kroner pr. album for å dekke artistens del, samt distribusjons og utviklingskostnader for et slikt produkt.

Enig, og det er jo det som er så fint med Internet: Next to nothing i distribusjonskostnader, lagerkostnader og lignende! Skulle jo nesten ha trodd at diverse musikkselskaper ville ha våknet og luktet på kaffen for lenge siden, og opprettet sine egne online-nedlastingstjenester for musikk, men det ser ikke slik ut.

 

Forøvrig var en god kompis av meg manager for flere store band på søtti og åttitallet (Psychedelic Furs, Sisters of Mercy, Souxie and the Banshees), og han sier at en artist skal være stor før han får såpass med royalties per album som du nevner her. Det er nok Sony og co som stikker av med det meste.

Lenke til kommentar

sendte en mail til krf :p

 

 

go dag, go dag..

 

jajaja.. norges mest inkompetente parti,

vet noen av dere hva en mp3 fil er?

tvlier...

 

 

hadde dere vært klar over hvor mange mp3 spillere det blir solgt i norge så hadde dere aldri begynt med noe så inn i hælvette idiotisk som dette forslaget...

 

jaja.. sån går det når man vil være som storebror (sa noen amerika?)

 

det dere oppnår er jo stikk det motsatte av det dere prøvde på.. folk har ikke respekt for lover og regler lenger takket være komplett idioti over en pereiode som dere fulfører nå til neste valg,

 

åh! jeg blir kvalm av å se bondevik i vg, bryr seg så veldig om hvordan vietnamesiske myndigheter gjør ting.. ikke bare det.. kan han eller en vær politiker stikke trynet sitt fram, så klart gjør dere det.. men all pr er ikke god pr.. folket er lei av prating om alt mulig piss...

 

handling ja.. det er akkoratt det som må til... men det dere gjor nå i forbindelse med mp3 osv. var ikke noe sjakktrekk.. tenk på alle som blir kriminelle på lik linje med overfallsmenn, over natten? for og gjøre hva? kopiere.. riktig.. kopiere en fil som ikke blir ødelagt eller på noen måte skadet.. hadde jeg rappa ei avis fra kiosken på hjørnet så hadde han hadd ei avis mindre å selge.. hadde jeg satt meg ned å tadd et bilde av hvær side hadde han ikke tapt noe.. selfølgelig kommer da "jo men du kjøpte jo ikke avisen" sant nokk.. men jeg har uansett samma faen ikke påført han noe tap! han kan fortsatt selge avisen fordeom den er KOPIERT!

 

så vist ikke noen er bestukket eller noen eier nrk :p

så ses vi fårhåpentlig vis ikke i neste periode på tinget da :) det er positivt.. får det er ikke bare dette som dere har prestert å føkke til..

vi har et avgiftsnivå som kan skremme en vær utlending som ikke er så naiv som ola dunk.. (merk. beskylder ikke dere får det høye nivået, men får å ikke gjøre noe med det)

 

jaja forventer ikke svar fra dere men mail er altid koselig .. :)

 

ha en mening du å! :thumbup:

Lenke til kommentar

Det jeg lurer på er de som har foreslått denne loven... Laster de ikke ned musikk?

har de ikke barn? Laster ikke de ned musikk?

 

Noen (journalister) bør GRANSKE familiene som har foreslått dette forslaget

 

- Selv politiet (som noen nevner) laster ned ulovlig programvare/musikk fra nett

Lenke til kommentar
Ugh, de klarer ikke engang å skriver overskriften sin rett. Er det ikke noen som har en underskriftkampanje som virker litt seriøs i det minste?

 

AtW

hehe, synes nå det er positivt at noen starter noe jeg da ;) om de skriver helt korrekt får heller komme i andre rekke.

Lenke til kommentar
Vet ikke om noen har lagt til denna enda, men orker ikke leite igjennom alle sidene  :roll:

http://www.petitionspot.com/petitions/fildeling

Ugh, de klarer ikke engang å skriver overskriften sin rett. Er det ikke noen som har en underskriftkampanje som virker litt seriøs i det minste?

 

AtW

Grei nok den sia, bare at det er mot feil mål da..

 

Det er ganske morsomt å lese andre sine meninger om dette feks;

 

 

"Dette forslaget vil jeg ikke respektere. Det er å krenke våre rettigheter på det groveste. Særlig det med å ikke kunne ta backup av MIN kjøpte CD er forkastelig. Jeg vil lytte til MIN musikk, og staten har ingen rett til å bestemme om det skal være i CD-spilleren, bilen, PC'n eller MP3-spilleren. Det er mitt valg. Blir lovforslaget vedtatt kan dere sende onkel Blå til meg med en gang, for jeg kommer til å bli kriminell."

 

Dette er ganske morsomt, etter min mening . At folk tar av - elsker det :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...