Gå til innhold

Den store PSP-tråden


Anbefalte innlegg

Nå er vel det at du bare trenger 1 UMD på Wipeout en sannhet med modifikasjoner. Skal man ha fullt utbytte av multiplayer, er jeg redd begge (eller så mange det er snakk om) må ha spillet. det er nemlig slik at det eneste du kan dele i wipeout er en demo bestående av en bane (I den første serien).. hvordan det er med Burnout vet jeg derimot ingenting om.

Tror det er likt der.....har ikke fått prøvd multiplayer med burnout.....har ikke venner med psp.....kanskje på tide med nye venner :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå er vel det at du bare trenger 1 UMD på Wipeout en sannhet med modifikasjoner. Skal man ha fullt utbytte av multiplayer, er jeg redd begge (eller så mange det er  snakk om) må ha spillet. det er nemlig slik at det eneste du kan dele i wipeout er en demo bestående av en bane (I den første serien).. hvordan det er med Burnout vet jeg derimot ingenting om.

Tror det er likt der.....har ikke fått prøvd multiplayer med burnout.....har ikke venner med psp.....kanskje på tide med nye venner :ermm:

Har akkurat det samme problemet som deg Bromlexl, har ingen å spille med. Har ingen venner som er sånne freaks på akkurat slike ting :no:

 

Noen her som vil være min venn?

Lenke til kommentar

me me me :p hehe, jeg har fått testa multiplayer på litt forskjellige spill. Ingen kamerater som har PSP, men var på jobben til en kamerat av meg så testa vi med demo psp'n som de har der :p

 

Fikk dark stalkers spillet eller hva det nå heter.. HJeeeeeelpes meg, rødhette vs en annen kjerring :p jojo.. artig vri men ikke helt min type spill

Lenke til kommentar

og der var min PSP død... eller?

 

Nå har det seg slik at jeg oppgraderte min 1.5 japanske PSP før jeg viste om homebrews.. det nest kjipeste som har opplevd min PSP. Men i dag klarte jeg det helt store. Inne på http://pspupdates.qj.net/ fant jeg en nyhet om at 2.0 nå kan også spille homebrews, i alle fall nesten. koden som executes kan ikke gjøre noe enda, men jeg bestemte meg for å forsøke uansett. jeg lastet ned greiene og hev det innpå PSPen. to bilder var alt, og jeg regnet med det ikke kunne gjøre noen stor skade på maskinen. så gikk jeg inn i photo browseren. den viste 0 bilder, og det kunne virke som at maskinen hang seg, så jeg restartet uten å tenke noe serlig over det. da maskinen skulle starte opp igjen, skjedde det ingentig, og nå ser det svært mørkt ut.

 

 

VRAMmen på PSPen, er det en ram der info slettes etter lang stund uten batteri eller? håper i alle fall det:)

 

Uansett, på siden står det at det funker. Jeg skal ikke uttale meg helt enda, siden jeg antagelig var litt kjapp med restartingen, men vær obs på at maskinen faktisk kan ødelegges av et lite bilde (kanskje, om ikke vram slettes i alle fall).

 

EDIT: joda, den startet greit opp igjen, heldigvis! ble litt skremt der ja! men det virket uansett ikke hos meg. det er uansett bare å prøve, for nå har jeg testet at maskinen ikke blir død i alle fall:) lykke til.

Endret av capy
Lenke til kommentar
Fins det PSP'r uten noen pixel feil ?

 

Btw: Har jeg lov å si at jeg vil gi den tilbake (med 30dagers returretten) pga en død pixel? Også si at jeg skal kjøpe ny? Eller får man ikke lov å kjøpe samme produktet rett etterpå? Lurer litt på det.

Hvis du har kjøpt den hos Expert eller Elkjøp som har 30 dagers returrett på varer må du ikke oppgi en eneste grunn for å få levere den tilbake, bare si at du angrer på kjøpet, men du kan da heller ikke bare kjøpe en ny en rett etterpå, de kan nekte deg å være kunde hos dem hvis du vil og tviler på at dem går med på å bytte din siden den har pikselfeil.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...