Jump to content

Artistic.Hipster

Medlemmer
 • Content Count

  4530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. PUA er blitt alt for mainstream til å fungere skikkelig på folk med litt over middels oppegående intelligens. Selv om de ikke bruker "rutiner" så spotter man dem lett ved hjelp av kroppspråk og ikke minst klær og stil. Det vil si det "funker" kanskje enda, men for de som er obs så er PUA's blitt noe iallefall jeg og mine venner ser ned på og ler av. Jeg har selv lekt litt med PUA miljøet, og selv med mine klare sosiopatiske egenskaper så ble PUA litt for lite givende for meg. Du trer innn i en destruktiv og følelseskald verden. Med mennesker som behandler kvinner på en til tider ekkel måte. Men med det sagt så er det masse respekt å gi ut til de usikre og sosialt svake som prøver å ta ansvar med å lese seg opp på pua. Det kan faktisk være fantastisk givende å lese at verden ikke er så vanskelig å lykkes i som det av og til kan virke. Problemet er når folk gjør det til en "hobby" å gå ut å lure med seg jenter hjem. Jeg forstår at det er ett resultat av flere fysiske og psykiske behov, samt en destruktiv og trist samfunnsutvikling, men det burde være grenser. Oppsummert så finnes det både postitive og negative sider ved PUA's. For min del er det mest negativt og jeg holder meg unna, men ser at det er mange som har godt av ett nytt perspektiv på hvordan sosiale sammenhenger fungerer.
 2. Bilder tatt under en videoproduksjon jeg jobbet som Art Director på. Er klar over at bildene ikke henger så godt sammen, men det er litt av poenget. Variasjonen mellom fargene, utrykkene og motivene. Bildene er skutt med Olympus E-P1 om jeg ikke husker helt feil. Brukte iallefall en kombinasjon av E-P1, Nikon D70 og Yashica T4 under hele shooten. Om dere er interessert kan dere sjekke ut flere av mine bilder her: 10-four.com
 3. Det som fungerer absolutt best er potensmiddel. Dette får du kjøpt på kondomeriet. En flytende veske du smører på pikkhodet før sex. Nå kan du holde på så lenge du vil egentlig. Kan kanskje være litt vanskelig å komme noen ganger, men hold på lenge nok så klarer du nok å komme. Hvis ikke så kan du jo trøste deg med at kjæresten din sikkert setter pris på ett litt lengre samleie. Ellers så finnes det flere bøker om emnet og om du leser deg litt opp på det så er det ikke umulig å lære seg å holde seg fra å komme ved hjelp av muskelkramper og øvelser. Eller min personlige favoritt å lære seg å "komme" flere ganger etter hverandre, litt på samme måte som jenter kan. Dette krever en del øving og det kan være vanskelig i begynnelsen, men når du først mestrer deg så er det lite som kan måle seg med gleden av å komme 3-4 i ganger i løpet av ett samleie. Gidder ikke å gå inn på teknikker her, men søk etter "male multiple orgasms" på google så finner du nok mye interessant lesestoff.
 4. Herregud, det er bare ekkelt. Ett par års aldersforskjell går greit, men ikke når den ene parten er så ung. Jeg synes iallefall det er forkastelig. Men for all del, er han en desperat jævel så får han bare kjøre på.
 5. Takk for ett reflektert og godt svar Helt enig med deg. Hvorfor skal det være så tabu å gi en liten "reality-check"? Herregud, som jeg har sagt i flere poster nå så er det ikke alltid snakk om drite ut folk, mer å hinte litt til at jeg forstår hva han driver med. Selv om noen faktisk fortjener å bli hengt ut. Jeg er overasket over hvor frekke mange folk faktisk kan være. Og la meg bare oppklare en siste gang. Nei, man kan ikke spotte folk som kun har drevet litt med inner game på samme måte. De man kan spotte er de som driver med rutiner og som helt klart ikke har drevet på veldig lenge. Med det sagt så er det mange jeg har _mistanke_ om har lest en del på dette her, men det er sjeldent jeg gidder å calle noen out på noe slik. Og bruk for all del forkortelser om du vil
 6. Beklager at jeg brukte forkortelser. Jeg synes fortsatt det er flaut. Egentlig liker jeg ikke å bruke pick up artist i det hele tatt. Og føler det er svært lite treffende, men i mangel på ett bedre ord har jeg bare brukt forkortelsen PUA.
 7. Da stusser jeg over i at du i det hele tatt gadd å kommentere på det. Hva faen er poenget om du ikke gidder å lese gjennom skikkelig. Get it fucking straight, jeg kom ikke inn her for å fore fakta til ett jævla uptight community bestående av reformed nerder som har fått ett lite selvtillitsboost. Jeg snublet over tråden ved en tilfeldighet og delte mine erfaringer. Ikke ta alt som ett jævla angrep. Hadde jeg visst hvordan folk her inne oppfører seg og snakker når det kommer til PUA så hadde jeg ikke giddet å rote frem kontoen min igjen.
 8. Haha, tydelig at du ikke har lest skikkelig gjennom postene mine ja. Jeg prøver ikke å sette noen i dårlig lys. Jeg kom over tråden ved en tilfeldighet, delte noen erfaringer jeg hadde rundt det og ville ikke noe mer med det. Jeg synes det er bra folk bruker tiden sin på personlig utvikling og til å bygge opp sine sosiale kunnskaper. Men med det sagt så synes jeg mange tar det alt for langt, og med sære ord, utrykk og forkortelser så må jeg si at det til tider nesten blir flaut å lese. Jeg kan nevne at jeg egentlig gir totalt faen i PUA for tiden, og mye har sikkert skjedd siden jeg "sluttet" å lese på det. Det siste jeg fikk med meg var RSD og jeg regner med at ting har utviklet seg enda mer siden det. Interessant er det iallefall. peace.
 9. @Wh1te, Ja, det var jo slik jeg tolket det og svarte på external validation, men jeg stusset når Stian kom med en annen forklaring på det. Og så må det nevnes at det er godt over ett år siden jeg har lest i PUA bøker så jeg kjenner at visse utrykk har forsvunnet litt It is important to keep your hunting skills. That frees you from neediness in regard to any single female. Jeg er selvsagt i mot utroskap, manipulering og løgn, men det er en grunn til at uttrykket "luremus" eksisterer. Ekstern validering. Som jeg nevner i en av mine tidligere poster så kan jeg enda være litt småflørtete med jenter, leke med blikk osv. Men jeg ville aldri tatt det så langt som å gå ut å sarge. Det blir for meg ett ganske greit tillitsbrudd, og jeg hadde ikke vært komfortabel med å gjøre det bak ryggen på dama mi.
 10. Vanskelig og spennende dilemma. Jeg har alltid visst at jeg ikke vil tilbringe resten av livet i norge. Jeg vil se mer, jeg oppleve nye steder, snakke med nye folk og få flere erfaringer. Men jeg elsker familien min og har hatt en fantastisk oppvekst. En annen ting er at vi lever i en verden hvor ingen plasser er uoppnåelig langt borte. Alt er kun en flytur unna. Det har selvsagt sin pris, men skulle en krise oppkomme så er du kun ett døgn unna de fleste plasser i verden. For ikke å snakke om de teknologiske vidundrene vi har og som fremtiden vil bringe. Man kan snakke gratis med folk hjemme på webcam via skype og sosiale nettverkssider gir ett greit innblikk i hverdagslige hendelser. Jeg bor nå i New York og stortrives her. Livet kan faktisk ikke sammenlignes med det jeg hadde før jeg reiste. Jeg føler meg mye mer hjemme her, og føler jeg kan utvikle meg til den personen jeg vil være. Du svikter ingen ved å reise vekk. Du vil alltid være der hvis noe skulle skje og familien vil uansett samles, sannsynligvis flere ganger i året, om dere gjør en innsatts.
 11. Hahaha. *Edit, kan vel gi mitt synspunkt til trådstarter også. Finn ut litt mer først du. Vet du hvem jentene på bildene er? Hvis ikke så kan det hende det bare var gamle runkebilder(eventuelt nye runkebilder, han må da få lov til å runke en gang i blandt om han absolutt vil) Ang. profilen så kan det være noe han opprettet lenge før han traff deg som han har glemt å slette. Ta det opp med han, hvis det er noe så vil nok han bare sette pris på muligheten til å få det ut. Og hvis det viser seg at det hele er en misforståelse så er jo ingen skade skjedd Eller eventuelt, dump the guy.
 12. Hadde ikke lest edit'ene i noen av postene, men leste gjennom det nå. Valid points, selv om det kunne se ut som om den første editen kanskje var skrevet med litt vel mye aggresjon Men nå begynner vi virkelig å komme inn på noen spennende punkter. Dette er bra greier. Jeg er helt for å utforske alle muligheter og analysere situasjoner. Sånn i bunn og grunn så ser jeg virkelig ikke for meg at noen av høyere verdi kan komme. Det høres arrogant ut og jeg håper jeg ikke fremstår som en pikk når jeg sier det, men jeg er såpass fornøyd med meg selv og vi klikker på så mange plan at jeg tror virkelig ikke hun kan finne noen som passer henne bedre. Jeg tror dette har mye med å gjøre at vi begge er ganske kunstneriske og til en viss grad sære Vi deler begge verdier som allmenheten ikke bryr seg om, og vi har akkurat passe forskjellig bakgrunn til at livssynene våre er forskjellige og hun kan sette mine tanker i ett nytt lys samtidig som jeg kan sette hennes tanker og følelser inn i ett nytt perspektiv. Men la oss nå utforske konsekvensene av ett eventuellt utroskap. For det første jeg hadde dumpet henne på dagen. Jeg har ekstreme følelser for henne, men en ver form for utroskap er sett på som det kraftigste tillitsbrudd og er helt uaktuellt. Vi har snakket om det og jeg føler vi er enige på dette punktet. Og jeg tror rett å slett ikke at noe virkelig kan gå så galt i livet mitt at jeg vil gå bort fra mine positive holdninger. Jeg studerer/jobber med mote. En bransje i konstant forandring, som alltid er i utvikling og som er krevende og givende på flere plan. På si driver jeg også med kunst, og jeg har fått mye trøst gjennom kunst i min fortid, og kunne garantert funnet trøst der igjen. Noen av verdens fineste kunstverk er laget av folk med store depresjoner Damer tror/håper jeg ikke ville blitt noe problem. Jeg måtte selvfølgelig satt av mer tid til å tenke på det, men igjen så må jeg si at det er ikke akkurat noe problem å få kontakt med jenter i motebransjen. Er man heterofil så ligger man plutselig ganske høyt på listen over aktuelle "partnere" på arbeidsplassen Blir litt vanskelig å svare på resten av innlegget, men jeg lufter litt synspunkter. Noe av det som gjør meg så lykkelig sammen med dama jeg har nå er rett å slett at vi smelter veldig godt sammen personlighetsmessig, vi kan være sammen vært eneste sekund i en måned uten at det blir kjedelig, men jeg klarer meg også helt fint alene her i New York mens hun er hjemme i Norge. Jeg er totalt avhengig av henne, samtidig som jeg fint klarer meg på egenhånd.(ja det var en bevisst selvmotsigelse ) Jeg kan virkelig ikke forklare det, men jeg føler akkurat det at vi nå har ett avstandsforhold har hjulpet meg mye med å se for det første hvor mye hun faktisk betyr for meg, men for det andre hvor greit livet kan være alene i en storby, og hadde jeg vært singel så ser jeg nå at storbyen absolutt byr på mange flere muligheter enn hjemme Kort forklart så er det så lite realistisk at alt som jeg "setter pris på" forsvinner at det er vanskelig å sette seg inn i, men om det i teorien hadde skjedd så hadde jeg nok sett anderledes på ting ja.
 13. Nå føler jeg vi er mer på samme bølgelengde ja Det var for all del ikke meningen å sette det opp som påvist fakta. Jeg måtte jo bare sette det i ett perspektiv tilpasset tråden(da spesiellt fordi jeg leste tidligere i tråden om gutter som var redde for at PUA's skulle "stjele" dama deres) Og etter å ha lest litt for mange bøker om emnet så ble det bare satt opp litt på samme måte Akkurat der med vold så var det min egen feil som brukte det som eksempel i innlegget mitt. Jeg hadde en spesiell hendelse i tankene og jeg synes det fungerte greit der og da, så da var det greit å få det ut iallefall. Jeg er som sagt ikke en voldelig person, og det er ingenting jeg liker mindre enn gutter som går ut på byen for å sloss. Slik skaper dårlig stemning og det blir ikke hyggelig for noen. Når det kommer til å slakte PUA's i felten så var det igjen konkrete hendelser jeg hadde i tankene som jeg brukte som eksempler for å sette det på spissen. Og det trenger ikke alltid å være "uthengning" en liten kommentar til han fra meg er ofte nok til at vi to finner tonen og kan snakke som kompiser så kan han kanskje til og med få låne dama mi som pivot Det ekstreme tilfellet jeg brukte som eksempel er når PUA's kommer og er jævlige, frekke og med onde hensikter i tankene. Ang. "jævla wannabe PUA's som akkurat har lært seg mystery method" så er det faktisk noen folk som er sånn. Som dratt ut av The Pickup Artist reality showet og med en pålagt selvtillit som ikke ligner grisen. Men igjen, dette er sære tilfeller og ikke det store flertall Jeg tror vi forsnakke hverandre når det kom til kjærlighet også ja. Vi tenker egentlig ganske likt på emnet og jeg kan forstå at det var ett stort fall og oppleve utroskap. Og jeg vet at PUA-training hadde vært det første jeg satte meg inn i om noe lignende noen gang skjer med meg! Jeg tror også at jeg og mitt sinn har den største innvirkningen på kjærlighet, men det er virkelig udefinerbart og jeg tror det er svært forskjellig fra person til person. Ang. External Validation så var det ett utrykk jeg ikke kjente igjen så jeg tolket det bare selv ja Litt vanskelig å svare her uten å lese seg litt opp på det, men slik jeg oppfatter det så vil ting som law of attraction komme inn her? Jeg er fascinert over emnet, og tror på det til en viss grad. Og jeg føler virkelig jeg er i stand til å skape min egen virkelighet. Jeg har en positiv holdning til alt. Og har faktisk kvittet meg med alt av negative tanker. Det er en veldig befriende følelse.
 14. På tross av ett svært rotete oppsett på posten din så skal jeg prøve å komme med tilbakemeldinger. For det første, jeg kaller meg ikke en PUA, jeg drev på med det tidligere med varierende suksess. Jeg kom ikke inn her som en ekspert på emnet. Jeg kommer IKKE med noe som skal tolkes som fakta, jeg deler mine erfaringer og hva som har fungert for meg. Du trenger ikke bruke det/tro på det. Dette er ett forum for å dele erfaringer relatert til PUA. Det er det jeg gjør. Jeg må også presisere at selv om jeg ser i ettertid at det kan virke som om jeg går ut med dama mi i håp om at en PUA skal komme over slik at vi kan henge ham ut så er altså dette feil. Alt var satt på spissen for å få frem ett poeng. Jeg og dama mi går nesten ikke ut på vanlige klubber, de gangene jeg går ut er det i forbindelse med jobb/skole. Og så over til dette her med fysisk vold. Please fucking drop it. Det har skjedd en gang. Noen folk er bare for innpåslitne og fortjener en på tryne. Jeg har aldri startet en slosskamp med noen. Jeg har kanskje tatt dem litt hardt i kragen. Chill the fucks down. Jeg er ikke en voldelig person. De gangene jeg faktisk brøt inn var når det var fysisk tafsing involvert. Når du begynner å ta på dama til en annen person så har du krysset en strek. Jeg brukte det som ett eksempel på hvordan jeg håndterte situasjonen med en for innpåsliten PUA. Det samme gjelder det med å "dumme ut" PUA's på byen. Jeg satt selvfølgelig alt på spissen for å fremheve ett poeng. Hvis noen kommer bort og er litt flørtete med dama mi så opplyser hun som regel om at vi er sammen og de gir seg. Vi snakker gjerne videre og kan ha det hyggelig sammen. Det som irriterer meg er når jeg hører jævla wannabe PUA's som akkurat har lært seg mystery method prøve seg på dama mi etter hun gjentatte ganger avfeier dem. Da er det på tide med en lærepenge, og jeg synes at det å "calle them out" på metodene sine er en fin måte å gjøre det på. Så du mener helt seriøst at du ikke ville kjent igjen en PUA på byen? Da kan du virkelig ikke ha holdt på med dette lenge. Det er vagt fordi jeg ikke har en konkret forklaring på hvordan jeg kjenner dem igjen, det kan være kroppspråk, holdning, klæsstil(veldig ofte dette faktisk) og ikke minst stemmebruk og hva de faktisk sier. Jeg tror nok de fleste iallefall bruker litt referanser til bøker når de driver med dette. Igjen man kan ta feil, og det er ikke min intensjon å drite ut folk som prøver å få seg sosiale ferdigheter. Jeg har vært der selv og vet hvor demotiverende det kan være å bli rejected. Dette var ment et eksempel på hvordan PUA som har fått seg dame kan kjenne igjen såkalte "dark side PUA's"(for å bruke harry definisjoner fra PUA miljøet) En nybegynner ville aldri gått langt nok til at verken jeg eller dama mi ville dummet dem ut. Dette er ment for innpåslitne pikker som tror de er flinke nok til "game" dama til å gå fra typen sin. Så over til kjærlighet. Jeg forventer ikke at du skal forstå det. Jeg forsto det ikke selv før jeg opplevde det. Men det kan best beskrives som om hjernen opererer på egenhånd og ting som "game" forsvinner etterhvert og glir over til noe annet som faktisk virkelig går på å dele dype følelser med hverandre(i større grad enn jeg noen gang klarte som PUA) Bedre forklaring enn det kan jeg desverre ikke komme med. Hvis du noen gang opplever det vil du forstå hva jeg snakker om, hvis ikke så tror jeg absolutt man kan leve ett godt sosialt og lykkelig liv med de egenskapene PUA gir deg. Jeg sa heller ikke at jeg "lekte rundt med andre jenter" som du så fint skrev. Jeg sa jeg enda var litt småflørtete med visse jenter. Det er en del av personen jeg er. Ikke bak min kjærestes rygg, det er ikke snakk om noe heavy flørting, men mer som cocky-funny attitude om du absolutt vil putte navn på det. External Validation er viktig for meg. Ikke for å få damer, jeg gir som sagt totalt faen i damer for tiden. Men fordi external validation er en stor del av hverdagen i motebransjen. Det er tross alt en bransje bygget opp på sammfunnets skjønnhetsnormer. Det nytter ikke å komme som en slask på jobb. Man må følge med trendene samtidig som man må oppretteholde ett særegent preg over sin egen stil. Det var en grunn til at jeg kallte meg "Pensjonert PUA" jeg gir faen i hva jævla pickup artist bøker sier meg om hvordan jeg skal oppføre meg. Jeg har hatt mye større suksess på alle områder i livet mitt etter at jeg gikk min egen vei(selvfølgelig bygget opp av de erfaringene jeg fikk av å lese PUA bøker) Utifra det siste utsagnet ditt så kan jeg ikke si noe annet enn at hvis det var det du fikk utav innleggene jeg har postet her på forumet så har jeg virkelig ikke noe mer jeg kan komme med. Jeg har delt mine erfaringer. Synes det var interessant å få ut en del tanker jeg har hatt inne.
 15. Du lever ikke i en storby gjør du? Dette høres ut som ett klassisk bygdescenario spør du meg. Og jeg kan ikke si deg hva som er riktig, men noe er helt klar feil mellom kompisen din og dama hans, hun drev jo tross alt og tok på deg. Og jeg synes personlig du gjorde feil i å spille med. En ting er å småflørte litt med damer mens man er i forhold, noe helt annet er det med tafsing og kyssing. I mine øyne har du allerede vært utro og jeg ville enten; Gitt faen i dama di, å få "drømmedama" di til å velge mellom deg og kompisen din eller come clean til dama di, si du gjorde en tabbe å prøv å få forholdet på rett spor igjen. (men jeg skal ærlig innrømme at dette kan gå totalt feil, hadde dama mi kommet å sagt noe lignende til meg hadde det vært rett ut på dagen fra min side. Man har ikke noe spillerom på utroskap i ett fast forhold) Det verste du kan gjøre er å starte ett hemmelig forhold, eller ha ett one night stand. Tillitsbrudd på det groveste og rett å slett jævlig gjort når det er barn i bildet. Hvis du går frem med dette så håper jeg kameraten din slår deg hardt i hodet med ett baltre.
×
×
 • Create New...