Gå til innhold

Har du knekt noe? Hva og hvordan?


Gjest Slettet-df17e

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

eneste nevneverdige skaden på meg er at jeg fikk hull i hodet en gang for mange år siden. satt på en trappestige og ventet på at familien skulle avgårde(skulle besøke slektninger), og så ville lillebroren min så absolutt sitte der. han skubba meg av, og jeg endte hodet først i en vegg. ble ikke besøk på meg den dagen nei. men som erstatning for at jeg ikke fikk snop den dagen fikk jeg lim i hodet som trøstepremie!! vel å merke en svært vond og svært lilla lim...

Lenke til kommentar

Knekte høyre tommel, var fotball keeper, skaden skjedde ca 15 min ut i andre omgang. jeg lurte på hvorfor hånden min var litt øm... så jeg ble stående i mål den kampen (slapp ikke inn en ball) etter kampen kom treneren bort til meg å sa: Tommy, du var ikke som du pleide i dag, noe galt? jeg fortalt om tommelen at jeg hadde fått en liten kakk på den.

nå jeg skulle ta av hansken så stoppet jeg etter ca 3 milimeter, ÅPENT BENBRUDD I TOMMELEN!!! bein som stakk ut. hadde knekt benet på langs.

 

ingen n64 lenge.. :(

Lenke til kommentar

Har brukket armen for 7-8 år siden.. Var inntulla i et tau, var ute og lekte, sto på en bakketopp. Den andre enden av tauet hadde en kamerat av meg. Han drog plutselig i tauet, og jeg rulla ned bakken med armene langs siden. Når jeg slutta å rulle, hadde jeg en brukket arm.

 

Har også fått en del forstuinger. Beina brister som ingenting... Selv om jeg drikker sikkert en halv liter melk hver dag.

Nedoverbakke-ski og snowboard er jo dødsfeller :p

Holder meg til trygge idretter jeg. Data og orientering :)

Lenke til kommentar

jeg knakk armen samme dag jeg skulle på ferie en gang, ikke sitt på bagasjelokket hadde de sagt til meg mange ganger, og hvor tror du jeg satt??

 

datt ned og slo armen hardt i gjeret , armen fukk en n på seg(gikk mye opp ca midt på), hadde knekkt det ene beinet i armen, ble kjørt på sykehuset, dopet ned og de ordnet på det og satte på gips, moren min spurte legen om jeg husket noe av det senere(hun viste jeg var dopet), de sa nei, da vi var ferdige på sykehuset og satt i bilen fortalte jeg alt som skjedde på sykehuset :D

Lenke til kommentar

Var en jævel av en bigjump på fjellet som ingen kom seg skikkelig over. Tøff som jeg var hadde jeg dobbelt så stor fart som alle andre, jeg skulle faen meg over. Men DUM som jeg var så fikk jeg kalde føtter to meter fra hoppkanten og prøvde å bremse litt. Resultat: Fløy liggende langt over skiten, landetpå ræva, tok meg for med armene og brakk venstrearma rett over håndleddet.

Lenke til kommentar

Brakk et ribbein på to plasser i taekwon do sparring. Etter det hadde fått seg litt gro tid bestemte jeg meg for å ta første turen på wakeboard for sommeren. Ga max på første hopp. Resultatet ble heftig tryn og ribbeinet ble pulverisert. Så på venstre side har jeg et fint, mykt punkt på ca 3x5cm rett under brystvorta.

Lenke til kommentar

Brakk høyre kragebein dagen før eksamen i 9 klasse. Hadde tatt ju-jitsu-hopp-ruller over en skrent i hagen hele dagen og skulle bare ta en til før jeg skulle inn og se mandagsfilmen. Hadde for spiss vinkel i albuen, og knekk sa det. Kjente ikke en ting de første ti minuttene, men SÅ...

 

Ellers har jeg bare brukket "peketåen" da jeg for ca et halvt år siden "fant" en kjøkkenstol i mørket. Det var jævli' vondt, men det er ikke mye som kan gjøres med tær, så det var bare å teipe den til nabotåen og vente til det grodde.

Lenke til kommentar

Brakk venstre håndledd da jeg kjørte på en annen syklist bakfra da jeg var ca 10-11 år. Jeg fløy over nevnte syklist, og landet på håndleddet.

 

...Og så trodde jeg at høyre håndledd var brukket da jeg skled i dusjen på GK. (Ja, jeg skled i dusjen) Gikk med gips i to uker, da fant de ut at håndleddet bare var forstuet. Jippi.

Lenke til kommentar

Har aldri brekt noe noe!! Det er egentlig ganske rart ettersom at jeg hopper rundt over alt. Klarer ikke være gå normalt (bortsett fra når det er snø og sånn)... Men har herpa meg selv ganske kraftig en god del ganger.. Men vet ikke om det har vært brista eller forstua eller noe sånt. Liker ikke å gå til legen. Han har sikkert noe annet viktig å gjøre!

Lenke til kommentar
Beinet: Var liten og syntes det var dritt kult og knuse is. Så var det annlegsområde like ved der jeg bodde med en stor dam som hadde masse deilig is :p klarte da og få en stein over beinet så det knakk.. eller, Jeg løfta en litt for stor stein og klarte og kaste den rett i leggen.

Det er så jeg får lyst til å skrike av smerte bare av å lese det.

Lenke til kommentar

Jeg brakk/brista albuen for ca10-12 år siden. Jeg tror jeg var 8-9 år.. Jeg og en venninne slang oss i et tre, ut fra et lite fjell, og idet jeg skulle tilbake til fjellet, så falt jeg rett ned på magen, med armen under magen, oppå noen asfalt biter..

 

Så da ble det gips endel uker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...