Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blitt imponert av databasen til MFP, men det kan lønne seg å kontrollere innimellom. Ikke alle som legger inn matvarer som bruker rette mengdeenheter f.eks. Det verste er de som velger "1 porsjon" istedetfor per 100g o.l.

 

Enig. Ikke bare blir det benyttet forskjellige mengdeenheter, men man legger også energiinntaket i hendene på en gjeng med brødhuer. :)

 

Har testet de fleste appene, gjort grundige kvalitetskontroller og funnet ut at mange av varene folk har "lagret" er helt på snurr.

 

Nei, skal man gjøre det skikkelig må man gjøre det selv.

Bruker selv MyNetDiary og har lagt inn hver eneste matvare selv - har altså min egen database der - det krever tid og jobb men er helt klart verdt det om man ønsker å være nøye.

Lenke til kommentar

Spiser og sover du nok? De to faktorene er særdeles viktige. Jeg merker fort det samme som du beskriver om jeg ikke sover nok.

Snipp

Sover plenty. Lenge siden jeg har sovet så godt som jeg gjør for tiden. Ligger nok på litt underskudd (tja, 3-500) på Kcal siden jeg godt kan gå ned noen kilo. Tror rett og slett bare jeg har litt uflaks og har fått en ny runde med omgangssyke. Hoste, feber og svimmelhet i dag! 

Lenke til kommentar

Av og på mellom bra og ekstremt dårlig. Er enormt glad i mat, all slags mat, så spiser nok en blanding av godt og dårlig. En uke kan vi spise sunt, variert og langt innafor Kcal-"målet" (har egentlig ikke noe mål, men det gjør ikke noe å ta av seg 5-6 kg) og neste kan det bli litt vel mye snacks i løpet av helgen og gå en del over. 

 

I bunn og grunn vil jeg påstå at det er ok. En normal dag som utføres ca 75% av tiden:

Frokost: Shake (Diet pro star nutrition) med litt 30-40g 4korn (250 Kcal). Ikke veldig glad i forkost, men dette oppsettet fungerer utmerket for meg. 

Lunch: 

1) Fiskekaker med noen poteter (4-500 Kcal)

2) Biff med potet og grønnsaker (4-600 Kcal)

3) Knekkebrød med kyllingpostei og agurk (360 Kcal)

4) Proteinbar (hvis jeg ikke skal hjem etter trening) (200 Kcal)

Middag: Alt mulig rart av kjøtt, fisk eller vegetar: 1 del kjøtt, 1 del grønnsaker og 1 del karbo (500-800 Kcal)

Kvelds: Litt variabelt. Kan være knekkebrød, kan være en bar, kan være salat, kan være rester fra middagen. 

 

Dette er vel ca det normale, men så blir det støtt og stadig kanskje litt snacks inni her også. 

Endret av Espp
Lenke til kommentar

På temaet kostregistrering så syns jeg https://www.kostholdsplanleggeren.no fungerer greit, der kan man også legge inn diverse ferdiglagde profiler og få opp om man møter forskjellige anbefalinger (vitaminer, mineraler, næringsstoffer). Den har ikke alle matvarer og kan kanskje være litt kronglete for noen å sette seg inn i, men den gir kurver og tall som er enkle å forholde seg til, du kan lagre retter osv (det kan man vel også på de fleste andre, vil jeg tro).

Lenke til kommentar

Har i det siste opplevd "popping" i skuldrene når jeg beveger de i oppvarming. Når de jeg snurrer de rundt på en måte kommer det en slags poppe-lyd i begge skuldrene. Er det noe med rotator-cuffen? Ser mange sliter med det etter å ha lest litt om det.

Akkurat samme her, kan kjenne det når jeg tar skulderpress med manualer, eller snurrer de rundt som du beskriver. Er ikke vondt dog, bare popping. Kanskje bør man varme opp bedre? 

Lenke til kommentar

Bruker å ta Whey Protein fra Proteinfabrikken. Tar alltid 2 fulle scoops (1 servering, 35g). Vektet dette og da viste den ca. 22-23g per scoop. Altså rundt 45g med 2 scoops. Har jeg en veldig unøyaktig vekt eller har den medfølgende skjeen bare litt ekstra plass?

Scoopa som følger med ser helst at du skal få i deg litt ekstra. Da selger de mer :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som har gode tips for å ha skikkelig god kontakt med lats ved pulldown? Jeg sliter ofte å ha god kontakt med lats.

Så vidt jeg kan huske, hjelper det å dra mer mot magen, og gjerne med smalere grep. Prøv gjerne det, og se om det fungerer.

 

Hvis ikke, har jeg også god erfaring med t-bar rows.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...