Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noe spesielt man kan gjøre for å få knærne mer rett under knebøy, annet enn å bare tvinge de ut? Jeg tenker på tøyeøvelser og lignende. Jeg føler jeg har god teknikk ellers, men sliter med at knærne går litt innover. Jeg har bena i ca. skulderbredde, men kunne det vært en ide å ta de noen centimeter innover?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De skal heller utover en skulderbredde, dvs vinkel på føttene, heller mot 45 grader en 90( rett frem)

 

Du skal sett deg mellom bena, ikke oppå som rett frem har en tendens for å gjøre.

Skrevet

Er det noe spesielt man kan gjøre for å få knærne mer rett under knebøy, annet enn å bare tvinge de ut? Jeg tenker på tøyeøvelser og lignende. Jeg føler jeg har god teknikk ellers, men sliter med at knærne går litt innover. Jeg har bena i ca. skulderbredde, men kunne det vært en ide å ta de noen centimeter innover?

Litt mer enn skulderbredde mellom beina, og pek tærne noe utover. Knærne følger vinkelen på tærne.

Skrevet (endret)

Ytterøy kyllingfilet på cooo koster under 200 for 1.8 kg, vet ikke om det er den billigste i norge men den var den billigste jeg fant I butikken.

Endret av General Bork Laser
Skrevet

Solvinge 650g (600g?) koster vel ca 63kr på Rema 1000, synes det er en grei pris for fersk filet som ikke er tilsatt masse salt og vann. Størrelsen på pakken er også grei.

Skrevet

Solvinge 650g (600g?) koster vel ca 63kr på Rema 1000, synes det er en grei pris for fersk filet som ikke er tilsatt masse salt og vann. Størrelsen på pakken er også grei.

Det er ca samme pris for Prior og First price på Kiwi. Frossen fra First price synes jeg er veldig bra! De er også veldig store.
  • Liker 1
Gjest Slettet+5132
Skrevet

Noen som har tips til hvordan man skal klemme ned litt chicken of the sea?

Tunfisk på brødskiva med majones, salt og pepper er veldig greit, men kunne vært greit og variere.

Skrevet (endret)

Noen som har tips til hvordan man skal klemme ned litt chicken of the sea?

Tunfisk på brødskiva med majones, salt og pepper er veldig greit, men kunne vært greit og variere.

 

 

Hvis du først har majones, så kan du likeså godt lage tunfisk salat.

 

Tunfisk+majones+hakka løk+skivet tomat = godt. Bland alt sammen til en god deig.

Godt på brødskiva, perfekt i baguette.

Endret av dobermannoslo
Gjest Slettet+5132
Skrevet

Det høres jo godt ut. Det skal jeg faktisk prøve :)

Skrevet (endret)

Sliter med progresjon i incline curls. 2,5kg opp er ganske stort steg, har vært på samme vekta når 3 treningsøkter. Prøver jeg meg på 2,5kg økning så sliter jeg med de siste repsa med svakeste armen, venstre.

Endret av Lami
Skrevet

Sliter med progresjon i incline curls. 2,5kg opp er ganske stort steg, har vært på samme vekta når 3 treningsøkter. Prøver jeg meg på 2,5kg økning så sliter jeg med de siste repsa med svakeste armen, venstre.

Du kan ikke forvente veldige økninger i curls på kort tid. Muskelen er veldig liten.

 

Øk på reps heller.

Skrevet

Takk for svar!

Hmm skjønner. Tar 8 reps på hver arm, 2 ganger. Det er venstre armen jeg sliter i. Høyre går fint. Får bare ta noen økter til før jeg øker.

 

 

Noen andre som får prikkefølelse i venstre arm etter diverse øvelser? Etter jeg har tatt knebøy, close grip bench, markløft, så får jeg slik følelse. Kan det være at stangen i knebøy, når den ligger bak at den presser på noe blodtilførsel?

Skrevet (endret)

Noen her med erfaring med kettlebells?

Har fått et par kettlebells (4kg, 8kg, 12kg, 16kg, 20kg) og tenkte det kunne være morsomt og bra trening som litt variasjon/tillegg til gym-øktene.

 

Og vil det bidra til musclegainz?

Endret av Lærevillig
Skrevet

Jeg vet det finnes en mattråd et eller annet sted, men finner den ikke nå. Hvilken olje anbefaler dere egentlig til baking/steking (mest av det første)? Har aldri satt meg helt inn i det, men har funnet ut av dersom du bruker feil olje kunne du liksågodt drukket nitroglyserin. Inneholder Vita sin Hjertego' (eller noe sånt) det som er både helsemessig og etisk forsvarlig?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...