Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hehe

ehm..

 

3) Visste du at kaseinet er et protein som er svært vanskelig for menneskekroppen å fordøye, med mindre den er syrnet av en ekte syrningskultur som ekte kefirkorn eller yoghurtkultur i forkant eller er upasteurisert og fersk slik at de naturlige enzymene og laktasen er intakt? Ergo er økte mengder av dette problematiske proteinet fryktelig feil og gjør produktet enda mer ulogisk!

 

:dremel:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Krydre opp tråden litt:

http://gryhammer.blo...lig-bli-da.html

http://www.marlerblog.com/lawyer-oped/raw-milk-cons-review-of-the-peer-reviewed-literature/

 

 

Er ikke norsk melk i utgangspunktet veldig lett pasteurisert i forhold til veldig mange andre land - f.eks USA der GOMAD har gjort folk store i årevis? Som også gjør at vi har så forbanna kort holdbarhetsdato på melka :)

Lenke til kommentar

http://www.marlerblo...wed-literature/

 

 

Er ikke norsk melk i utgangspunktet veldig lett pasteurisert i forhold til veldig mange andre land - f.eks USA der GOMAD har gjort folk store i årevis? Som også gjør at vi har så forbanna kort holdbarhetsdato på melka :)

 

Satt akkurat å diskuterte dette med en kollega av meg: Hvordan kan dette være sammenlignbart med norsk melk når studiene er åpenbart utført i USA? Var også derfor jeg spurte om Qmeieriene vs Tine :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...