Gå til innhold

Dørvakter - Dritsekker hele gjengen?


Ø.B.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+891234

Nå har jeg begrenset med erfaring med dørvakter, men å si at de generelt er lite sørvisinnstilte er ingen løgn. På en annen side; hadde jeg opplevd det samme som dem helg etter helg etter helg... :shrug:

 

Nekter å tro at hele yrkesgruppen utelukkende består av drittsekker, though.

Lenke til kommentar

Det kan ofte være lurt å virke litt "hard" der du står som dørvakt, færre som finner på noe kødd, mens det altid finnes et par som blir provosert til å finne på noe.

 

Aldri blitt behandlet noe ille, blitt kastet ut et par ganger, men da har jeg gjort meg fortjent til det, og de har ikke brukt unødvendig mye styrke.

 

Stod ved siden av en dørvakt som knea en kar i magen for noen uker siden, så ikke så digg ut :hmm: Karen som smakte kneet var en stor tosk, men dørvakter skal ikke bruke vold. Ødelegger også ryktet for andre dørvakter og gjør tilogmed jobben vanskeligere for seg selv og andre ved at folk mister respekten for dem.

Lenke til kommentar
En dørvakt er ingenting uten respekt.. Spesielt på ungdomsplasser må de sette seg i respekt fra dag en.

det var et utested jeg ikke kom inn på. greit tenkte jeg, og gikk ned igjen. Et par minutter seinere skulle jeg opp å prate med fyren. Rekker ikke å åpne kjeften før han dytter meg ned trappa. heldigvis fikk kom ei venninne som skaffa meg skyss hjem da.

Søstra kjenner'n såvidt da. "åhh, hadde jeg visst det var broren din hadde jeg aldri dytta", sa han til henne.. saklig.

Lenke til kommentar

Kan jo fortelle om en episode som skjedde i fjord rundt juletider. Skolen jeg gikk på skulle arrangere juleball på en nattklubb midt i byen. :thumbup: Samme dag som juleballet skulle være, gikk elevrådsrepresentantene rundt i hver eneste klasse for å formidle visse regler som kom til å gjelde for kvelden. Ingen skulle komme i påvirket tilstand, de kunne i såfall se langt etter å komme inn på nattklubben, selv de over 18 :ermm:

Men hvor realistisk er det at ingen av 500 elever ved videregående skoler ikke drikker før ett juleball? Ikke realistisk i det hele tatt. Tror de fleste var mer eller mindre beruset der de stod i køen, køen som bare ble lenger og lenger. Kan tenke meg vi stod der i en time, og den gikk ikke framover i det hele tatt. Vaktene hadde tatt folk i å drikke inne i lokalet, og for å komme til poenget, så ble "skurkene" som altså hadde drukket inne i lokalet dratt med inn på ett eget rom hvor de ble veldig røft behandlet av et par dørvakter. Tror det var noe slag og litt av hvert i bildet, men uansett, så ble nattklubben anmeldt, og hva som skjedde med dørvaktene må gudene vite. Skal i alle fall ikke besøke den nattklubben igjen ;):p

 

Kanskje litt offtopic, men men :p:tease:

Lenke til kommentar

jeg har 6000 i bot Pga en dørvakt+ at jeg måtte sove hos onkel politi som påsto at jeg slo han, rørte ikke den idioten! så de fra kristiansand vet sikkert hva jeg snakker om. Vaktane på midnight! steike de er ikke gode i huet.

 

Det som skjedde: han dytta til meg siden jeg gikk for sent nedover trappa, jeg snudde meg å sa ette eller annet stygt han tok dag i meg jeg røska meg laus, 3 andre vankter kom til å la meg i bakken til politiet kom. Da var plutselig jeg en skikkelig bråkemaker. Pokker jeg slang sikkert litt meg kjeften men de folka digger jo å kunne utøve makt forbanna tufser.

 

ikke min skyld at de ikke klarte å bli verken politi eller vektere.

Lenke til kommentar

Snakka med utrolig mange dørvakter, og så fort man ikke er full å prater en masse tull så er de hyggelige mennesker som gjerne slår an en prat. Men som sagt er det endel som blir tiltrukket av denne jobben av de gale grunnene. Derfor er ordningen med politigodkjennelse for å stå i døra på steder veldig bra spør du meg. Har man vold el på rullebladet så kan du se langt etter den godkjennelsen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...