Gå til innhold

Hvilken CSI er best etter din mening?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Plain vanilla CSI ligger på topp hos meg. Skuespillerne klarer på ypperlig vis å portrettere vanlige mennesker, folk som gjør feil, som har svakheter og har eiendommelige væremåter.

 

CSI: New York har jeg bare sett en episode av ennå, men så langt virker det veldig bra. Det har en "gritty" atmosfære, en blanding av spillet Max Payne og filmen Seven. Gleder meg til neste episode. :)

 

... og, helt til sist, ikke uventet, CSI: Miami. Hovedsakelig på grunn av hovedrolle-innehaveren Horatio Cane. En liksom-sympatisk godtegomp som i HVER episode må posere med armene i sidene, stirrende inn i evigheten med vind som rusker i håret, og i HVER episode må si følgende: "Now, I want you to listen to me (very carefully). Here is what I want you to do..".

 

La ham bli truffet av et dolokk fra Mir og få inn en ny hoved-karakter.

Lenke til kommentar
CSI: XXX

Hørtes ut som skikkelig spes pr0n..

 

Men on topic: CSI: Las Vegas er best ja.

Føler meg dog ikke helt enig i psilocybe's utsagn. Greit nok, enkelte (mange) scener med Horatio bli vel voldsomme. Men - å bytte ut hovedrollen i en serie er noe av det jeg misliker mest. CSI: Miami er helt grei TV-underholdning, men jeg ser heller Grissom & co.

 

Har forresten ikke sett CSI: New York enda. Hører mye om at serien er über-mørk og at Sinise nesten er mer purk enn CSI, stemmer dette?

 

Edit: Sesongåpningen (sesong 5) av CSI: LV var spes da! Grissom var helt forandret (ikke bare skjegget). Og wtf gjør Michelle Dessler der? Trenger synspunkter på sesongåpningen ;)

Endret av SilverCRX
Lenke til kommentar

Hehe, det er nok litt *hysj, hysj* det der med CSI:LV sesong 5 og CSI:NY..

 

Men jeg har ingen moralske problemer med å laste ned tv-program. Betaler i dyre dommer her for å få dem på tv'en likevel (tenker ikke da bare på lisensavgift, NRK sender bare britisk krim likevel). Dessuten, de programmene som ikke kommer til Norge er det trasig å få sett på "lovlig" vis..

Lenke til kommentar

Maa nok si at CSI: LV er helt klart best. Det er det ingen tvil om! :love:

 

CSI: Miami er ogsaa grei underholdning, men sammenlignet med CSI: LV blir det ikke helt CSI. Maa si meg enig i at Horatio kan vaere graadig irriterende til tider, og han er heller ikke "lederen" paa samme maate som Grissom.

 

Gleder meg til aa sjekke ut CSI: NY. Det er noe jeg har sett fram til i lang tid naa.

Lenke til kommentar
CSI kan bli spennende framover.... De som spiller Grissom, Nick og Sara har alle sagt opp jobbene sine. Førstnevnte fordi han var i mot opprettelsen av enda en spinoff, og sistnevnte fordi hun ikke fikk nok penger. Husker ikke begrunnelsen til "Nick".

Var problemer med CSI: NY òg. Les Moonves(?), sjefen for CBS - kanalen som har rettighetene til CSI-serien, ville kanselere CSI: NY etter kun èn sesong, da skuespillerene hadde for store krav. Vet ikke hvordan situasjonen er nå.

Lenke til kommentar

CBS, i motsetning til FOX, gir show i alle fall en sjanse før de forsvinner (altså en hel sesong i det minste). Jeg har enda ikke tilgitt FOX for å droppe The Jury etter bare 10 episoder....

 

Er i det hele tatt ganske mange svært bra serier som har blitt droppet uten at jeg forstår så mye av det, men det er litt OT i denne sammeng muligens..

Lenke til kommentar

Jeg elsker CSI fordi det virker så ekte. Det viser at til tross for at det finnes så mye teknologi, er det fortsatt mulig at folk slipper unna med ting.. Serien er spennende, morsom og til tider rørende. Det er ingen i serien jeg ikke liker, og dette er spesiellt, jeg pleier alltid å ha én eller to som jeg hater. Grissom er nåtidens Sherlock, og intelligensen overasker meg hver episode.. Det er rett og slett en flott serie som viser criminalists på en annen måte enn i alle andre filmer/serier.

 

CSI: Miami syns jeg ikke noe særlig om, jeg føler at det er en blanding av CSI, NYPD Blue og Pacific Blue. De episodene jeg har sett har de alltid løpt etter folk med pistol i hånden, eller hengt på stranden blant lettkledde mennesker, og dette er rett og slett ikke det jeg forbinder med CSI. Jeg hadde kanskje sett på det, hadde det ikke vært for at det heter CSI, jeg forventer mer av det navnet.

 

Og det er nettopp derfor jeg gleder meg til NY. Jeg får høre at den er litt film noir, og det er spesiellt for en politiserie. Gary Sinise trekker ikke akkurat ned, han har looken til en mann som har sett mye sykt, men fortsetter fordi han føler han må.. Det er det inntrykket jeg har fått av CSI:NY, og hvis det stemmer sånn cirka, gleder jeg meg intenst..

Jeg forventer da ikke at det skal være en ny LV, bare det ikke er en ny Miami.

 

Og der har du mine two cents.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Likte ikke helt at Gary Sinise spiller nøkkelrollen i CSI: NY, men jeg har ikke sett noe enda, så jeg holder kjeft til jeg vet mer.

 

Horatio har utvilsomt et av tidenes feteste navn innenfor film og tv (Johnny Depps navn i Sleepy Hollow er det eneste jeg kommer på som er kulere), men han har ikke samme bæreevnen som f. eks. Gil Grissom.

 

Synes godt David Fincher kunne tatt seg i nakken og laget en sesong med CSI. Det hadde det blitt tv av!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...