Jump to content

SilverCRX

Medlemmer
 • Content Count

  1717
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 :)

About SilverCRX

 • Birthday 01/25/1980
 1. 1000mAh, tar visstnok 1 time å lade. I så tilfelle klarer man å lade den fortere enn telefonen lades ut.
 2. Faktisk ikke én eneste anbefaling til Windows Phone. Tek bør bygge litt kompetanse på den plattformen også om de vil fremstå som en seriøs aktør.
 3. Jeg kjøpte meg en Lumia 640 i mai, og har egentlig likt den godt hele veien. Det eneste problemet jeg ser med plattformen (for mitt bruk) er at noen av appene generelt sett holder dårligere kvalitet enn android-utgavene. Det være seg Spotify, Facebook, etc. Microsoft-utviklede apper holder generelt svært god kvalitet, men det hjelper så lite.. Det blir nok android på meg igjen neste gang.
 4. "Williams pekte nemlig på at den viktigste faktoren for Apple når det gjelder å velge ut nye bransjer ikke nødvendigvis er inntjeningspotensialet, men derimot i hvilken grad selskapet kan utgjøre en betydelig forskjell" AHAHAHA dagens.
 5. Forstår ikke hvorfor dere trekker hodetelefoner fordi de mangler aktiv støykansellering. Det er ufattelig slitsomt å ha den funksjonen om man ikke har mulighet til å slå den av - mine QC15 brukes eksklusivt på fly
 6. Lefdal er også glemt her. http://kundeavis.lefdal.com/LefdalDM/BlackFriday2014/
 7. Jeg bruker Jotta. 49,- per måned, ubegrenset lagring. kan fint få den til å hente alt du har i dropbox etc etc, og den kan kjøre realtime-backup eller planlagt backup. https://www.jottacloud.com/ Norsk er det også!
 8. Er det rett og slett Freelancer i ny utgave? Freelancer var mye moro i sin tid!
 9. Høyesterett tok utgangspunkt i elektronikkbransjens vurdering for forventet levetid på mobiltelefoner per 2007, som da var satt til 3-4 år. Ettersom dette er vesentlig mer enn to år, settes reklamasjonsretten til 5 år. Når det er sagt, er fremdeles forventet levetid på telefonen 3-4 år, så det er ikke en selvfølge at man får reparert en telefon som er 4 år selv om reklamasjonsretten er 5. P.d.d er det, såvidt jeg vet, ingen FTU-saker på akkurat dette, spent på å se hvordan de evt. avgjør den. Angående hva forbruker kan forvente av en mobiltelefon i 2014, så vil jeg si at det å miste telefonen fra ~2m høyde ned på asfalt ikke er innenfor hva en iphone skal tåle. Det finnes mobiltelefoner som er bygd for å tåle slikt, iphone er det ikke. De som ønsker en telefon som tåler "juling" bør kjøpe seg en som gjør nettopp det.
 10. Sett litt på Audio Technica ATH-M50X, noen som har erfaringer med dem?
 11. Sennheiseren kunne vært bra, men jeg burde kanskje spesifisert at jeg ikke vil ha on-ear. Beats-replica'en er ikke helt det jeg er ute etter
 12. Hei. Jeg har per i dag et Denon AH-D750 som jeg har blitt svært glad i. Det har vært min trofaste følgesvenn i snart 20 år, men bærer dessverre preg av tidens tann. Jeg håpte at noen her kanskje har såpass god kontroll på hodetelefoner at de vil kunne peke meg i retning av et nytt sett som har tilsvarende lyd og spesifikasjoner som de jeg har per i dag. Ønskeliste, ref de jeg har: - halvåpne, men ikke blø alt for mye lyd ut. - komfortable over tid - lettdrevne, bør ikke kreve en god hodetelefonforsterker for å fungere. - IKKE støykansellering - solid kabel, helst 3m. Helst kabel kun fra ene øreklokken. - all-round lyd, ikke altfor overdreven bass og ikke altfor klar diskant. Liker en rund lyd i hodetelefonene mine, men de bør være egnet til det aller meste av musikksjangre. - pris bør helst ikke være over 3000,-, men om de er gode nok går jeg over det. Genialt om noen har erfaring med AH-D750/950 selv! Takker på forhånd for svar.
×
×
 • Create New...