Jump to content
Sign in to follow this  
Laibach

winMX er dette er bra p2p program?

Recommended Posts

Sist jeg sjekket brukte den bare nettverkene til mange andre program, og interfacet var seriøst sugent. eMule er stort sett alt du trenger, nesten ingenting du ikke finner der.

Share this post


Link to post
ok her var det forskjellige meninger, tenker jeg kan teste det så kan jeg komme tilbake med hva jeg synes om det hvis det er noen som ønsker det.

Gjør det du, er selv fornøyd med WinMX

Share this post


Link to post

WinMX i kombinasjon med MXMonitor er GENIAL hvis du har litt båndbredde ut. Primary Connection anbefales på sterkeste hvis du over 256kbps ut.

Share this post


Link to post

Det kan ta litt tid før nedlastingene av f.eks film kommer i gang, men når du har ventet litt, så blir det stort sett ganske bra fart på sakene. Musikk starter derimot omtrent med en gang, med mindre det er noe sære greier. Og i motsetning til Kaaza, så funker de fleste musikkfilene fint. Også i motsetning til Kaaza, så har WinMX ikke spyware. Liker også interfacet... mye lettere å forstå enn Kaaza og de fleste andre P2P programmer jeg har vært borte i.

 

Ellers er det litt for mye italiensk stuff der... av uvisse grunner (filer med ITA i navnet, er stort sett filmer dubbet på italiensk).

 

Før noen henger meg... for det første er det LOV å laste ned musikk og film til privat bruk i Norge. For det andre finnes det også mye lovlig materiale på P2P, faktisk mye BRA materiale har jeg funnet ut.

Share this post


Link to post

jeg har selv brukt winmx i noen år.

jeg anbefaler deg å bli med på et chatrom, og heller spørre mennesker om dem har visse filmer/musikk, enn å søke. du har rom som DET NORSKE ROMMET og DET NORSKE FILMROMMET. der har jeg vært en stund, og er det noe jeg trenger, så får jeg det der. slipper å stå i kø, for er det noen du bli litt kjent med, slipper dem deg som oftest frem i køen.

 

www.webfrik.com

du har også visse ildsjeler som ofrer mye for at slike ting skal være attraktivt, og host av DNR har laget en hjemmeside (se link over) den har eget forum osv. les reglene der også, man må faktisk være litt sivilisert på det rommet.

Share this post


Link to post

WinMX er et bra program.Brukte det mye før,men nå om dagen går det bare i DC++.

 

Styr unna Kazaa,det er en parasitt som forpester maskina og installerer Gain,Gator,CoolWebSearch og andre irriterende ting.Måtte formattere for å bli kvitt alle Kazaa-komponentene (sier kanskje mer om hvor lite jeg kan).

Share this post


Link to post

WinMX fungerer til sitt, for det meste musikk. Synes WinMX nettverke begynner å bli temmelig slapt med svært få nye filer. Mulig det bare er meg, men jeg finner tingene mine på G2 mye lettere og med mye bedre hastighet somregel.

 

Jeg vil anbefale de som ikke har prøvd Shareaza og gi det en sjanse. Det har ikke spy-ware og er open-source så du har ikke noe å tape på å instalere det :)

Share this post


Link to post

ja nå har jeg testet win mx i en stund og må si jeg er ganske godt fornøyd. til mitt bruk.

 

+

-finner nesten alt av musikk og filmer

-ikke spywere

-grei hastighet for små filer

-finner cd nøkler og crack for de vanligste programmer

 

-

-finner ikke nye filmer og spill

-dårlig hastighet på filmer og andere store filer (kan tå flere dager)

 

 

Konklusjon

er bra til musikk og andere små filer, men til store filer som filmer og spill vill jeg annbefale bittorrent, med sider som :wee:.org og *warez side*

Edited by jokki

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...