Jump to content

wizzcat

Medlemmer
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Coolshop har nå bundlen til salgs for 2999kr: https://www.coolshop.com/no/catalog/product/83806-nintendo-wii-u-console-premium-limited-black-with-zelda-wind-waker-black Tipper dette er så billig som det blir gitt at ikke så mange butikker pleier selge bundler i det hele tatt, og siden det bare er 200kr ekstra over Konsoll+Spill fra Elkjøp.
 2. Det kommer, men å gjøre det skikkelig tar nok tid. Det skal også sies at ren JS ytelse er mindre relevant for folk flest, rendering, hvilket Opera gjør meget bra, er et mye større tidssluk for de aller fleste nettsider.
 3. Her er det snakk om WMP54G hvilket er det trådløse nettverkskortet ditt. Routeren har ingen innvirkning på stabiliteten til pcen din.
 4. Og det er hva, den fjerde annonserte 320GB 7200RPM 2.5" disken uten at en eneste av de er i salg? En kan blir deprimert av mindre. Noen som har sett spor av noen av disse sagnomsuste diskene? Har veldig lyst å oppgradere laptopen.
 5. Har ikke hatt noen some helst problem med drivere, bortsett fra det utgamle tv-kortet mitt som nekter fungere i et hvilket som helst windows os med 4gb+ ram.
 6. Er det jeg som forstår feil eller er alle kort fra 8800GT -> 9800GTX basert på samme chipen (G92)?
 7. Nuvel, 9800GX2 er vel litt overkill for de fleste regner jeg med. Jeg er heller mye mer interessert i 9800GT. Har vært særdeles lite info om 9800GT/X i det hele tatt synest jeg, men det er kanskje nVidia som vil dytte frem GX2 først..
 8. Det er nettopp derfor Super-Standards mode er nødvendig. I en perfekt verden kunne man ønsket at alle oppgraderte sine systemer, men dette er rett og slett ikke realistisk, og fra et businesstandpunkt ikke akseptabelt. Jeg ser derfor på dette som et bra kompromiss; de som virkelig ikke vil oppgradere kan gjøre som de vil, mens resten blir ledet på rett vei med IE8 rendering.
 9. Ebay. Kjøpte meg at 9cells til en brøkdel av prisen Dell vil ha for det. Foreløpig er pcen såpass ny også at sjansen for kopier er ganske liten, og det er mange som har fått ekstra batteri som ikke trenger dem, etc.
 10. Det der er DDR og ikke DDR2. Som et tilfeldig eksempel vil denne funke fint. Og ja, du bare setter brikkene i samme plass som de gamle var før.
 11. Må si meg hjertens enig i denne omtalen. Zack & Wiki er ett av de absolutt beste spillene til Wii så langt. Kan forøvrig nevnes at det er et spill som funker meget bra å spille sammen med andre, inkludert jenter, noe som vel er en sjeldenhet.
 12. 1. Det har vært heftig diskusjon rundt dette og så langt har det ikke kommet noen løsning. Det er derimot sikkert at valget kommer til å falle på et fritt tilgjengelig format, uansett hva det måtte være. 2. Ja. 3. Lite. XHTML 2.0 går i en ganske annen retning og vil ikke være bakoverkompatibel. Jeg mistenker egentlig at HTML5 kommer til å bli vinneren. Forøvrig finnest det XHTML5 som er HTML5 med XML syntax og krav.
 13. Når Microsoft har brukt ti år på å gjøre absolutt ingen ting så er det ikke lenger en heksejakt men et reelt problem. Det er ikke snakk om å straffe Ms, men å få dem til å gjøre en skikkelig jobb. Dersom de hadde levert en nettleser som oppfulgte standardene, slik de lovte å gjøre for mange, mange år siden, så hadde dette ikke vært noen sak i dag.
 14. Mellomklassekort er vel aldri bedre enn forrige generasjons topklassekort. Et sted like under 8800GT er nok sansynlig. Jeg mistenker nok også at prisen kommer til å krype opp til 13-1400. x10 fra dollar til nok pleide å være en god regel, og selv med denne lave kursen tror jeg det blir en del mellomlegg.
 15. Highend blir alltid lansert først, i motsetning til highend var det derimot en nyhet at 9600 skal lanseres så tidlig. Synes forøvrig at det er festlig at Nvidia tar i bruk gamle Ati serienummer.
×
×
 • Create New...