Jump to content

Mr. Mustard

Medlemmer
 • Content Count

  1507
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Og sendere som sender på "harmoniserte" frekvenser behøver ikke godkjennes av Post- og teletilsynet. Og 2.4 GHz båndet som brukes blant annet til WLAN og Bluetooth, er selvsagt et "harmonisert" frekvensbånd.
 2. Støtte for D600 kommer sikkert i LR 4.2 som vel er rett rundt hjørnet nå.
 3. Foreløpig er det vel bare ViewNX og CaptureNX2 som kan lese D600 RAW. Det er fritt frem for alle å laste ned og installere ViewNX. Du kan også laste ned en 60 dagers prøveversjon av CNX2.
 4. Må innrømme at det ligner litt på Sony sensoren i OM-D. Vi får se når det dukker opp noen bilder av selve sensoren.
 5. Neppe, dette er vel en Panasonic Live MOS. Det blir nok lenge til du finner en sensor fra Sony i et Panasonic kamera.
 6. D800 og D7000 har nesten nøyaktig den samme pixeltettheten, derfor er problemet med bevegelsesuskarphet omtrent det samme. D600 har lavere pixeltetthet (enn D800 og D7000) og Canons 7D har høyere, men uansett er nok dette problemet litt oppblåst.
 7. Her er oppskriften på Mac: I forhåndsvisning: Trykk Command I (Verktøy -> Vis Inspektør) Velg EXIF i vinduet som kommer opp. I IPhoto: Trykk på Info i menyen under bildet Utrolig at folk poste masse vissvass om hvordan man gjør dette i Windows når TS sier klart og tydelig at han har Mac. Kan dere ikke lese eller?
 8. Selvsagt ikke. Et av lisenskravene til OS X er at det kun er tillatt å installere på Apple HW.
 9. Pro1 er et par mm tynnere så det burde ikke være noe problem å se forskjell Om du vil se forskjell på bildene er en annen sak, men hvis du bruker det på vidvinkel er det mindre sjanse for vignettering med Pro1 utgaven.
 10. Hehehe. Skal vel ha ugleøyne for å se noen forskjell her Ser egentlig ikke poenget med å sammenligne RX100 og D7000. D7000 er et DSLR med en mye større sensor enn RX100, hvis folk ikke skjønner hva større sensor betyr bør du ta samme bildet på ISO 1600 så kanskje vi kan avslutte denne diskusjonen.
 11. Ikke det samme, men likvel verdt å nevne. NetonNet selger G3 med kitobjektiv for 2990,-
 12. Landskapsbildet med D7000 er tatt med ISO400, bildet med RX100 er tatt med ISO200. Prøv igjen med samme innstillinger, og bruk stativ neste gang!
 13. WLAN holder i massevis. Poenget her er vel å åpne opp for apps som kan tilføre nye spennende funksjoner ikke å lage et kamera med innebygget telefon.
 14. Det er vel litt drøyt å påstå at Kenko er en billigutgave av Hoya. I såfall er det vel bedre å kjøpe Hoya som faktisk også er billigere hos Maxsaver.net. Kenko er et selvstendig firma som ikke har noe med Hoya å gjøre. Ellers er Pro 1D som maxsaver.net selger, bedre antirefleksbehandlet enn standardutgaven som Clas Ohlsson selger. Men man må selvsagt regne med å få krav om moms etc. hvis når man handler fra maxsaver.net.
 15. Canon Ixus 220 HS, koster 990 hos Komplett: https://prisguiden.no/produkt/canon-ixus-220-hs-144617
×
×
 • Create New...