Jump to content

Laibach

Medlemmer
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Laibach

 • Birthday 11/03/1987
 1. STUDIO XPS 16 : INTEL CORE I7 PROCESSOR DISPLAY : 15.6IN WLED BLACK LEATHER EDGE MEMORY : 6144MB (1X2048 + 1X4096) 1333MH HARD DRIVE : 128GB SOLID STATE SERIAL AT OPTICAL DRIVE : BLU-RAY ROM (BLU-RAY, DIGITAL VIDEO DISK DRIVE... BATTERY : PRIMARY 9-CELL 85W/HR LI-ION GRAPHICS : INTEGRATED 1GB ATI RADEON HD Kjøpte denne PC'en i julegave til meg selv i fjor, og er ekstremt fornøyd, kanskje litt dyrere en det du ser for deg, man har bare godord om min XPS 16, god byggekvalitet og gode løsninger på det meste..
 2. ringe skolen du har studieplass på og sier at du ikke ønsker plassen.
 3. Ganske sikker på at det er hans zimmer som har sangen,hva den heter vet jeg ikke, men du finner den på youtube hvis du søker på batman og hans zimmer. skulle en tro.. Finner den her http://open.spotify.com/album/4P3fpbkLd9dFHkTg8hDmUf
 4. er jo et lokalt opptak, så er jo en liten mulighet, men tviler.. jeg skal ringe skolen og høre i morgen, og anbefaler deg å gjøre det samme.
 5. Bittert, nr. 1 på venteliste..
 6. noen som vet når supleringsopptaket kommer, trodde det skulle komme klokken 9 i dag, men nå ser jeg det står ca 29. juli.
 7. ok, med faren for å spørre et dumt spørsmål? hvorfor seller de det og hva er den teoretiske forskjellen, hvis det er noen?
 8. vurderer disse 2 lcd tv'ene og ser ikke noe annen forskjell en full hd og hd ready, er det vert 1500 kr med full hd og hva får jeg egentlig som er bedre med full hd? http://www.strettoshop.no/PartDetail.aspx?...13;c:36211;tp:1 http://www.strettoshop.no/PartDetail.aspx?...11;c:36211;tp:1 takker for svar.
 9. nei, det hjap ikke det... ingen som vet hvor jeg kan laste ned en brukermanual til dette kameraet, gjør ikke noe om det er på engelsk eller norsk, kan godt være på tysk for den saks skyld....
 10. Hei! Min far har en Nikon coolpix 5200 som frem til nå har fungert helt fint, men her om dagen kom det opp en blinkene rød hånd oppe til høyere i skjermen. Noen som vet hva dette er? Hvis ikke, noen som vet hvor jeg kan finne en brukermanual som kan fortelle meg hva dette er? Har sett litt rundt på Nikon sine sider, men finner bare små hurtigmanualer, som ikke er til mye hjelp....
 11. Ikke Fred Foreman - That 70\'s show Red Forman - That ‘70s Show
 12. Laibach

  Gudfaren triologien

  Er du GAL, ble du mistet på hodet som barn eller noe?!?!
 13. Herregud for en latterlig diskusjon… alle som har spilt PGR3 vet at kvaliteten du får er mye bedre en de bildene som Lurifaksen kommer med her…. Jeg har XBOX 360 og PGR3 og har prøvd den på mange forskjellige tver og ar aldri fått et så dårlig bilde.
 14. lurer også på når billettene kommer.... kom de ikke ved disse tider i fjor?
 15. Var heller ikke ment som en spesielt ondsinnet kritikk fra min side heller, men lurer bare på hvorfor redaktøren kommer med en slik "kronikk" hvor han istedenfor å ta en objektiv linje, nesten angriper platebransjen. Og dette uten å se på hvorfor de gjør det de gjør eller vise til bedre løsninger.
×
×
 • Create New...