Jump to content

operaman

Medlemmer
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About operaman

 • Birthday 09/07/1991
 1. A Cost Analysis of Windows Vista Content Protection Dette er jeg derimot ikke så glad for...
 2. Hei. Jeg ønsker å lagre Items i en Combobox via standard Visual Studio Settings, er det noen som vet hvordan jeg kan gjøre dette? Visual Studio 2005 EDIT: Jeg skrev en egen serializer (Byte separated string) siden jeg ikke fant noe som passet på google. Kan poste den her om noen ønsker det. EDIT2: Vet noen en rimelig enkel måte å la brukeren endre items i ComboBox? Tenker på hvordan de gjør det i VS.Net EDIT3: Skrev dette også selv...
 3. For å bruke en DLL så må du velge Add Reference i Project eller lignende og vanligvis åpne filen i add import vinduet via Browse. Så kan du bruke funksjonene inne i Dllen. TorrentNet implementerer BitTorrent og Clienten i C#, men har ikke prøvd det.
 4. Bilde jeg tok selv, redigert med Paint.Net
 5. Ikke vær for sikker, litt søking så finner du lett en MSIL dekompilator som jobber rundt slik kryptering rimelig enkelt (Sier de.) Uansett, så står det spesifikt i sikkerhets guiden til MS at man aldri skal hardkode et passord. EDIT: Søkte litt og fant en dekompilator som hevder å gjøre det har noen testet den mot Dotfuscator Community Editions kryptering?
 6. Takker for svar La merke til at maskinen jobber mye nå, når jeg aktiverte det, skal la den jobbe ferdig og teste igjen. Rask edit: Virker nå; takk for hjelp.
 7. (Beklager om dette har blitt spurt om før.) Har noen problemet at explorer bruker opptil 20 sekunder mens den gjør absolutt ingenting før den viser uansett hvilken mappe? Jeg fant ut at en workaround var å deaktivere Thumbnails globalt; men vet noen om det er en kjent feil evt. en løsning?
 8. Om du vil bli kvitt PHPSESSID helt kan du legge til php_value session.use_only_cookies 1 php_value session.use_trans_sid 0 i .htaccess. Merk at det kan ødelegge ting for brukere som ikke har cookies, og om du finner en bedre løsning/siden ikke virker rett burde du deaktivere det. Se baheyeldin.com
 9. Dette er en gammel feil, du _må_ installere CS:S når du bruker cd. Senere kan du fjerne CS:S via Add/Remove Programs
 10. Om du kjøper HL2 i butikken får du med Half-life 2, Hl2:Deathmatch og Counter strike: Source. Om du kjøper over steam kan det hende du får noe mer.
 11. I Half-life 2 trenger du ikke reloade spillet. sv_cheats 1 aktiverer koder. God gir gudmodus Notarget gjør deg usynlig sv_infinite_aux_power 1 gir uendelig lommelykt/springing etc. (Kun hl2) impulse 101 er alle våpen, bruk flere ganger for mer suitpower etc. Noclip gjør at du kan fly igjennom ting og personer. Du kan også gjøre ting som 'bind "g" "god"' og 'Bind "i" "impulse 101"' da trykker du i for alle våpen (og mer ammo) og g for gud av/på etc. Dette kan legges inn i din cfg fil. Jeg lagde for en stund siden et script som gjorde dette enkelt. Last ned her (Merk jeg har ikke testet siste version. Følg instruksjonene i readme.txt)
 12. Jeg fikk 7/8 Har kombinert AV/antispyware kjørende på windows. Siden jeg stort sett kun bruker Linux tviler jeg på at ActiveX spyware er mitt største problem.
 13. "notepad c:\boot.ini" og fjerne den som ikke skal være der. (rask)Edit: Du kan sette timeout til 0 om du ikke vil fjerne det.
 14. Ja, du kan gjøre en .bat eller cmd fil om til en exe fil. Med Quick Batch File Compiler.
×
×
 • Create New...