Jump to content

jokki

Medlemmer
 • Content Count

  2797
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

About jokki

 • Birthday 11/16/1988
 1. Heisann, har fått me meg at det skal være beta til helgen. Har masse tid, men ingen key. Hadde noen hatt muligheten til å slenge meg en key så hadde jeg vært evig takknemmelig!
 2. Eller bare bruke en micro usb til usb kabel og overføre filene på den måten? Det blir da fryktelig tungvidt hvis jeg skal flytte mine bilder til pc-en først må flytte dem over til minnepinne og så over til pc-en i stedet for å flytte dem over til pc med en gang. Greit nokk hvis man er ute å reiser å trenger å lagre bildene sine og su ikke drar med deg pc. Det skal riktignok ikke så veldig mye planlegging til før du slipper. Du ska ta en del bilder og film for å lagre 10 gb med ett mobilkamera.
 3. Litt rart hvis lufthansa kom med seoul tilbudet sitt i januar i fjor da jeg bestilte min bilett 25 mars. Nettop sjekket kviteringen min og den ble bestilt 25 mars for avreise 11 juni og hjemreise 25 juni til 4515 kroner og null øre.
 4. Jeg planlegger å reise ned til korea rundt 15 juni for å treffe noen kjentfolk og delta på en musikkfestival. I fjor betalte jeg rundt 4000 for en tilbudsbilett med lufthansa. Jeg reiser fra stavanger og etter en rask sjekk har du 3 muligheter for å komme deg til korea også fra bergen. Du kan reise med british airways og stoppe i london, reise med lufthansa og stoppe i frankfurt, eller du kan reise med klm og stoppe i amsterdam. Prismessig pleier british airways å være dyrest, klm midten, og lufthansa billigst. Prisforskjellene er ikke så kjempestore. Det jeg anbefaler deg å gjøre er å melde deg opp på mailinglistene for tilbud så får du dem ii eposten din. De pleier å komme med nye tilbud hver uke, men rullerer litt på hvor dem har tilbud. En uke er det gjerne sør-ameria, en annen midtøsten og så gjerne asia. Seoul pleier ofte å være en av byene de tilbyr reise til hvis de har en asia promotion, men ikke altid. Da er det bare å vente på neste tilbud:) Fra europe tror jeg ikke du får noen direkteflighter til busan som er den nest største byen i korea og som ligger litt nærmere daegu. Det er uansett ikke noe særlig problem å komme seg til daegu fra seoul, det går lyntog som holder omlag 350 km/t mellom seoul og busan(alle tog stopper i daegu) 3 ganger i timen og som koster omlag 250 kroner. Når du først reiser så langt som du gjør ville jeg prøvd å gjort litt mer utav turen enn å kun henge i daegu som ikke er enn sånn kjempe spennende by. Ta ett par dager i seoul/incheon og ett par dager i busan.
 5. Har virkelig 60x optisk zoom noe for seg? Føler optisk zoom har liksom blitt det nye megapixel racet. Selgere peker på de kameraene med mest optisk zoom og sier at de er best fordi de har mest zoom. Ved 60x optisk zoom skal man vel være rimelig stødig på hendene og i tillegg ha veeeeldig rask lukkertid som krever skyfri himmel som vi ikke har så veldig mye av her i norge. Profesjonelle dyrefotografer som er de som har størst behov for slike zoomer bruker vel uansett DSLR kameraer.
 6. Det får bli opp til hver enkelt, selv tukler jeg med nesten alt jeg kjøper. Unlocking av iphone, rooting av android, bytting av deler på laptops osv. Ikke redd i det hele tatt for å miste garantien da reklamasjonsretten stort sett dekker mye mer enn det en garanti gjør uansett.
 7. Det er forskjellig fra leverandør til leverandør. Noen synes det er litt mer greit enn andre. Alienware skal vistnokk være veldig greie på om du bytter deler(du kan til og med bytte CPU eller GPU der fra hva jeg leser), tipper også det er greit at du bytter maskinvare i clevo maskiner(multicom kunshan xinshan etc). Dette spiller uansett ingen rolle i norge da du kan levere maskinen på reklamasjonsrett som er helt uavhengig av garantien. En garanti er noe som leverandøren gir deg og bestemmer vilkårene i, mens reklamasjonsrett bunner ut i norsk kjøpslov og er noe som ingen butikker kommer utenom så lenge de selger varer til privatpersoner. En garanti varer typisk 2 eller 3 år på en bærbar, men du har 5 års reklamasjonsrett.
 8. Skal du ha noe som du kan bli lett full på som du kan drikke hele kvelden er Gin, Captain Morgan eller Voka greie saker. Til Gin og Captain Morgan trenger man bare to ingredienser når man skal på fest så det er ikke noe problem å. Ellers er whiskey cola og sour mix som man kjøper på den lokale butikken heller ikke helt feil. Skal du ha ei skikkelig fylle kule en kveld med taxi, inngangspenger og par drinker på byen så mener jeg at man kan godt spytte i 50-100 kroner ekstra i ei ok flaske 0.7 flaske med sprit. Det å så drikke boris jeltzin og f.eks skyy vodka sammen med red bull smaker dag og natt i forskjell selv om begge deler er vodka. Det å så kjøpe crystal vodka eller beleverde er i mine helt sløs av penger, men jeg pleier altid og gå ett lite hakk opp på prisskalaen fra de aller aller billigste. Samme gjelder forsåvidt også for øl, har jeg kun råd til å drikke tuborg, seidel, pokal eller bare så tar jeg heller å lar være å drikke. Det skulle vært forbudt å selge på butikken!
 9. Long Island Ice Tea skal jo ha 5 shots med sprit og likør som er rundt 40 prosent så hvordan du skal få laget en "snill" slik en selv lurer jeg på. Du får en ferdigmixa long island ice tea fra captain morgan på de fleste polene. Som med de andre ferdig mixa drinkene man får kjøpt på polet(mojito, Cosmo, etc) så er den ikke så veldig mye å rope hurra for, men den går ned. En drink som høres rart ut men som faktisk smaker mye bedre ut enn den smaker er Malibu og cola. Ellers så har du sourz med eple smak som duger greit sammen med sprite. Avhenger av at du liker sure ting thou
 10. Da er det veldig greit å bo i norge hvor reklamasjonsrett i norge og butikkene har ingen ting dem skulle ha sagt om pc-en ryker dersom du skifter RAM. Selvfølgelig hvis du ødelegger noe under selve byttinga så er det din feil, men skulle noe dukke opp frem i tid så er det bare å reklamere. Bytter du eksosanlegg på bilen din så kan de ikke nekte deg å reklamere på vindusheisen 3 måneder senere selv om du har brutt garantien på bilen.... Nå har ikke jeg åpna min GS70 enda, men jeg har lest flere steder at alt skal være relativt enkelt å bytte. Ram er faktisk veldig irrelevant å bytte da maskinen kommer med 16GB som også er maks av hva man kan ha. Det finnes bare 8gb so-dimm brikker og denne maskinen har bare 2 slots. 16gb brikker er usikkert på om kommer til å komme til DDR3 og kommer til å bli helt absurd dyrt om det kommer til å komme.
 11. Har ikke åpna min, men det skal vistnokk ikke være så stort problem å bytte ut RAM og disker. Er to SO-DIMM slots, 2 msata porter og 1 vanlig 2.5 slot i maskinen.
 12. Etter ca 10 for mange tequilla shots i går så er denne her helt fantastisk! Er ikke noe særlig glad i red bull, burn og sånn vanlig guava energi drikker, men denne smaker ingen ting som de. Liker også at det ikke er kullsyre i den!
 13. Vil si at det avhenger av litt hvor i verden man bor også da! Bodd 3 år i australia og det er ikke mye fristende å gå i langermet skjorte når det er nærmere 40 grader ute!
 14. Så ett relativt middelmådig tvprogram som heter tattoos after dark her forleden. Her er ett bilde av ei dame som tok 71(!) microdermals på en session over 3 og en halv time. Dama så ikke ut til å ha noen noen spesielle piercinger eller tattoos og hun tok det som en baus. Hot or Not? Bildet nedfor er vistnokk tatt 3 måneder etter session og alle dermalsene er der enda. Men det må da være jævla kjipt hvis ett par av dem pluttselig skulle finne på å være litt kjipe....
×
×
 • Create New...