Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Plutselig stopp på surfing, annet = Ok.


Anbefalte innlegg

Litt usikker på om denne bør ligge her eller under Windows. Om så bees den flyttes av en moderator.

 

Problemet mitt har en sprø karakter, har klødd meg selv i hodet og også prøvd å formatere og legge inn Win XP pro - Engelsk på nytt.

 

Saken er at jeg kan drive å surfe rundt på diverse websider, plutselig så kommer det opp melding i Opera at siden kan ikke nåes, jeg tester så med Ie og Netscape og ingen av dem fungerer heller. Har desverre ikke testet mot https sider som benytter seg av andre porter enn 80. For det virker ut som om bare port 80 tryner og stopper. Jeg får sjekka mail, P2P programmer fungerer. Har ikke sjekket mIRC enda, men regner med at det fungerer.

 

Som nevnt så har jeg prøvd å formatere og legge inn XP på nytt igejn, lagt inn alle drivere på nytt (nyeste). Dette problemet er sporadisk, kan gå dager før det dukker opp, eller mange ganger om dager. Eneste løsning jer har funnet så langt er å reboote PC'en. Har også prøvd å release DHCP data, og renewe fra DHCP serveren i routere. Routeren er ikke problemet da min samboer får surfet fra sin PC uten problem når dette skjer.

 

Noen som har vært bort slike symptomer og har noen tips å komme med? Er tildels irriterende problem dette her.

 

Ps, sitter på en P4 2Ghz maskin. Nettverks kortet sitter i HK'et som er ett MSI 845PE Max2. Har også Norton Internet Security 2004, men har også prøvd å skru av firewallen i NIS, uten at det hjalp.

 

Alle tips taes imot med store takk. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

bug med dns serveren?

Prøv å oppdatere tilkoblingen på et vis, siden du kjører nis så tar jeg det for at du sitter direkte tilkobla nettet, ikke via router eller lignende.

win+r - cmd - ipconfig /renew

 

Om det ikke funker prøv å få tak i en spsifikk dns server og sett den mauelt

Endret av PumpAction
Lenke til kommentar

Sitter på Telenor ADSL 2048/256 linje, sitter bak en Billion 7500G router. Samboeren min surfer helt fint og hun sitter også bak den samme routeren. Så problemet sitter lokalt på min PC. Virker ut som om det er kun port 80 som streiker, da både Opera, IE og netscape ikke virker når dette oppstaår, ergo alle browserer jeg har streiker samtidig.

 

Har også NIS 2004 innstallert som dobbel sikring da jeg har noen porter åpne i routeren, samt at Antivirus trenger man. Jeg tviler sterkt på at det er noen kjente virus som forårsaker dette da jeg sitter bak en router med Firewall go NAT + NIS2004. Alt oppdatert av virus-definisjoner + at jeg må tørre å påstå at jeg har såpass data kunnskaper at virus kommer ikke inn på min PC grunnet meg.

 

Bare det at dette problemet er så sprøtt og også har oppstått en gang etter formatering. Formaterte på tirsdag, skjedde idag ca 45 minutter før jeg la inn dette innlegget.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har samme problem! Jeg har Nextgentel Bravo. Har 3 pc'er i nettverk. Her en dagen begynte dette problemet her og. Når jeg har surfet en liten stund så stopper Opera plutselig opp, midt i loadinga av en side. Dette gjelder alle nettlesere på alle maskinene. Det hjelper en liten stund å delete private data. Men det kommer ganske kjapt. Noen som vet hva dette kan skyldes? Utrolig irriterende å bare få opp halve sider....

Lenke til kommentar

Beklager sen oppfølging, ting har gått i glemmeboka litt grunnet at dette problemet ikke har vist seg siden mitt siste innlegg. Veldig rart.

 

Ikke har jeg oppdatert Windows update noe heller da siden mitt siste innlegg her... Men kanskje på tide å oppdatere nå.

 

Har desverre ikke funnen noen løsning på dette da. :( Selv om problemet ser ut til å være borte, så hadde jeg likt å visst hva det var og hvordan løse det.

 

Lykke til med der andre om problemet og finner dere løsningen så post den gjerne her silk at andre får info om det. :)

Lenke til kommentar

samme problem her også. Merket det for første gang idag. IE slutter å laste sider samtidig som MSN "detter ned". En nedlasting jeg hadde gående med Bittorent fungerte da. Startet maskinen på nytt og da fungerer det fint igjen. Jeg har firstmile ADSL.

 

BTW: Jeg har også lasta ned SP2 til WinXP pro.

Lenke til kommentar

Problemet for min del ser ut til kun å påvirke port 80, http porten. Fikk problemet igjen i går, etter laaaaan tid uten problem. :) Alle nettlesere får ikke kontakt med vanlige nettsider, men sider som bruker https (sikre sider som f.eks netbank) får jeg opp, https bruker vel port 443 som regel om jeg ikke husker feil.

 

Det rare er at jeg sitter på Telenor ADSL med en Billion 7500G router. Når dette skjer så klarer fortsatt min samboer å surfe som er tilkoblet samme router. Så det lokaliserer problemet lokalt til min PC og ikke noe med mitt nett. Eneste som hjelper så langt som jeg har funnet ut er å reboote PC'en. Irriterende når det skjer ofte, men går skjer det en gang i måneden så skal jeg leve med det. :)

 

Håper at dere andre har funnet ut noe mere. :)

Lenke til kommentar

Vel, jeg har vært borti noe lignende, at jeg plutselig ikke kan komme inn på internett sider, men en del andre programmer har ikke problemer. Det jeg fant ut var at Zone Alarm på maskinen av og til plutselig fant på å sperre DNS, slik at Opera ikke klarte å gjøre DNS oppslag. De andre programmene var alt oppkoblet eller brukte IP eller så var IPen alt i DNS cachen, slik at de ikke hadde disse problemene. Løsningen jeg fant etter å ha prøvd meg frem litt var å enten sette ned sikkerhetsnivået eller legge til DNSene som trusted IP. Siden jeg ikke ønsket å sette ned sikkerheten permanent, valgte jeg å gjøre det siste. Har ikke hatt noen problemer med dette i ettertid.

 

Selvsagt er det ingen garanti for at dette er relevant for problemene dere andre har, men jeg tenkte jeg skulle nevne det...

Endret av TrAI
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...