Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Er en stund siden jeg så en del av filmene, men kan alltids ta en anmeldelse eller åtte. :p

 

Star Wars: Episode 1: The Phantom Menace

Episode 4 - 6 handler i stor grad om Darth Vader, så en prequel basert rundt Anakin før han ble Darth Vader burde strengt tatt ikke vært mulig å mislykkes med. Legg til at de bygger opp hele Imperiet fra scratch, legger til en drøss jedier og så videre, så burde det vært en solekla klassiker. Så hva i helvete skjedde? Anakin er ikke engang med. I stedet har vi en litt drittunge som ikke kan spille, en historie som er så ræva at jeg falt av lasset etter en halvtime, noen elendige fiender som ikke nær Stormtroopers opp til knærne og en vanvittig lang pod-race sekvens som er så gørrkjedelig at jeg håpet ungen ville kræsje. Filmen er ett makkverk fra start til slutt.

Vurdering; 0/10

 

 

Star Wars: Episode 2: Attack of the clones

Tja, ungen er da borte. Det er da noe. Men å bytte ham ut med idioten Hayden Christensen? Gjør George Lucas dette med vilje, eller er han lobotomert med en tannbørste? Holdes han som gissel av en eller annen fjott, og denne filmen ble laget av en sinnsyk fan som utga seg for å være ham? Jeg aner ikke, og strengt tatt vil jeg ikke vite det. Det er helt klart et steg opp fra den første møkkafilmen, men om du først er begravet i en haug med bæsj og så klarer å klatre opp så du bare er halveis begravd er du fortsatt halveis begravd i bæsj. Og Attack of the clones? Øh, er ikke klonene de snille denne gangen? Eller er et noe jeg ikke fikk med meg? Greit nok vil de en gang bli Stormtroopere, men det er ennå et godt stykke igjen, og Stormtroopere har ingenting med denne filmen å gjøre. Eller kanskje jediene er de "slemme" denne gangen? Vetta fanken, men det er rimelig uinteressant.

Vurdering: 3/10

 

Star Wars: Episode 3: Revenge of the Sith

Ja vel, ja. Tittelen er selvsagt en vri på Return of the jedi, men det hadde jo vært litt morsomt om tittelen faktisk gav noen mening. Hvem er sith'ene i denne filmen? Anakin? Palpatine? Darth Vader? Councelor Palpatine trenger ikke ta hevn, fordi han ikke tapte noe som helst gjennom hele trilogien. Anakin var snill og langt unna en sith. Darth Vader er ikke med før helt på slutten, så han kan jo ikke hevne seg i en trilogi han ikke var med i. Eller kanskje sith'ene vil hevne seg på George Lucas for å ha laget dette makkverket? I såfall støtter jeg dem fullt ut. Den er riktignok et lite hakk opp fra den forrige, men det sier fint lite i grunn.

Vurdering: 4/10

 

Star Wars: The Clone Wars (film og serie)

Etter å ha sett filmen og de to første sesongene sitter jeg ganske forvirret. Dette er svært bra og minner om det gode, gamle Star Wars vi kjenner, og faktisk gleder jeg meg til sesong 3 på DVD. (dropper å ta den på TV, men vil heller ha hele greia i strekk.) Her får vi en rekke interessante karakterer, vi blir kjent med en del Clone Troopers (prototypen til Stormtroopers) og så videre. Dette er forgjengeren Episode 1 - 3 burde ha vært. Det er bare ett problem: Det foregår mellom Episode 2 og 3, men gir ikke mening. Ta for eksempel Anakin. Her er han på god vei til å bli jedi og får en egen padawan kalt Ashoka. Tano. Så hvorfor er hun ikke nevnt engang i Episode 3? Hva med Cad Bane? Det virket som om serien gjorde som Terminator: Sarah Connor Chronicles og droppet hele den tredje filmen. Jeg skjønner hvorfor. Episode 1 til 3 er så ræva at jeg fint kan la The Clone Wars være den "ekte" prequelen.

Vurdering: 8/10

 

Star Wars: Episode 4: A new hope

And so it begins... Nå har vi endelig havnet på den rette stien og får se hvorfor Star Wars ble så populær. Episode 1 til 3 er laget med CGI, men det gir et helt feil bilde av universet. Episode 4, 5 og 6 ble derimot laget i en tid da CGI var mer eller mindre utenkelig, og budsjettet var ikke det helt store. Det gjør at en del av effektene er litt tvilsomme til tider, men selv universet virker skitten, støvete og nedslitt, akkurat som det skal være for å åf realisme. Ta en spasertur gjennom en tilfeldig by og se hva du ser. Det vil være noen skinnende vinduer og så selvsagt, men det aller meste er skittent, støvete, nedslitt og ødelagt. Dette er noe Episode 1 - 3 glemte fullstendig, men Episode 4 - 6 gjorde det nok mest av nødvendighet. Men som sagt, det gjør alt mye mer realitisk og troverdig. Historien er mye bedre denne gangen, og skuespillerne gjør en meget bra jobb. Det er ikke uten grunn Harrison Ford selv i dag huskes best for de tre Indy-filmene og for rollen som Han Solo. Carrie Fisher har ikke gjort stort ut av seg på mange år, men jobber nok mest bak kameraet. Det er synd, for hun gjør en strålende innsats her som Leia. Mark Hamill har gjort mye rart opp gjennom årene, og ting som Wing Commander og The Trickster (fra The Flash tv-serien) er det nok best å glemme. :p Men selv om han gjør en bra innsats som Joker i diverse Batman-serier vil han for mange alltid være Luke Skywalker.

Vurdering: 9/10

 

Star Wars: Episode 5: The empire strikes back

Helt klart den svakeste i trilogien, uten at den er dårlig for det. Problemet er at alt ble avsluttet i forrige film, så de må bruke mye tid på å bygge det opp igjen i denne, men samtidig får de ikke en verdig avslutning heller. Det blir litt som Harry Potter 7 Del 1. Den er ikke direkte kjedelig, men vi sitter hele tiden og venter på at noe skal skje, men klimaksen kommer ikke før i neste film. Likevel er det en imponerende historie de forteller her, og selv om det er noen dødpunkter her og der holder det jevnt over en meget bra kvalitet. Om jeg skal klage på noe må det nok bli Yoda. Han passer ikke inn helt. Aner ikke helt hvorfor, men han burde ha vært med i den forrige også. Hele poenget med ham er at han har gjemt seg for The Force, så Darth Vader ikke kunne finne ham. Det samme gjaldt for øvrig Obi-Wan. Men om de kan gjøre det, kan andre også gjøre det? For alt vi vet kan hele Jedi Council fortsatt være i live og gjemme seg fra The Force. Akkurat det der blir litt for tynt. Men det er bra en bagatell, og bortsett fra det storkoste jeg meg hele tiden.

Vurdering: 8/10

 

Star Wars: Episode 6: Return of the jedi

Gullbikini. Boba Fett. Jabba The Hutt. Luke som jedi. Palpatine. Ewoker. Etter en litt tam Episode 5 tok de den helt ut i denne filmen og pøser på med alt mulig de kunne finne på. På mange måter virker det som om de hadde tenkt å lage fire filmer, men sprengte hele budsjettet på denne filmen alene. Kanskje er det fordi forrige film sluttet med en cliffhanger, men denne filmen har null dødpunkter. Her starter det med full fart og gis gass hele veien. For noen kan det kanskje bli litt vel mye, men for meg er dette nesten en perfekt film og en verdig avslutning på Star Wars-sagaen. Dette er grunnen til hvorfor George Lucas får lov til å holde på med galskapen sin. Vi håper han en dag kan finne tilbake til formen og lage Episode 7 - 9 i samme kvalitet som denne. Da vil jeg tilgi ham Episode 1 - 3 og en viss krystallhodeskalle. For ikke å nevne atombombesikkert kjøleskap. :p

Vurdering: 9.5/10

 

Star Wars: Holiday Special

George Lucas sier denne er så dårlig at han vil trekke den fra markedet, låse den inne i et bombesikkert hvelv og glemme at den noengang eksisterte. Jeg støtter ham 100%. :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Limitless (2011)

Bradley Cooper blir velsignet med lykke-pillen og får oppleve mulighetene til det fulle. Men er det virkelig bare positivt?

 

Regissøren, Neil Burger, har en veldig kort CV hvor hans mest kjente film, The Illusionist, er den eneste han kan skryte litt av. Limitless kommer til å bli den mest anerkjente filmen hans med skuespillere som Robert De Niro og Bradley Cooper i front. Denne filmen kan beskrives på mange måter. Kreativ, smart og nytenkende. Jeg merker at plottet vi blir introdusert til er tiltrekkende med en gang. Det er en så merkverdig god idé å lage film om der både spenningen og humoren er akkurat der det skal være. Den er hovedsaklig basert på en roman fra 2001 skrevet av Alan Glynn og heter The Dark Fields. Tittelen på filmen skulle hete det samme, men ble forandret et halv år før utslipp.

 

Eddie Morra (Cooper) er en 30-årig jobb løs forfatter som får skuffelse på skuffelse. Og etter att hans kjæreste velger å avbryte forholdet deres, gir han helt opp. Via et møte med en gammel venn mottar han en såkalt mirakel pille som selvfølgelig skal gjøre alt godt igjen. Konseptet er at man tar en pille og vips får man tilgang til hele hjernen. Alt man har sett, hørt, lest og opplevd kan tas i bruk når som helst. Rikdom og stjernestatus er lett å oppnå og hans deprimerende og usle liv er forbi. Flere piller skaffes og mulighetene står for dør. Skrive ferdig bok, tjene penger, reise verden rundt, leve farlig, skaffe venner og lære seg alle verdens språk. Med andre ord, ha et liv alle drømmer om. Utnytte alt som går an på kortest mulig tid er ideen hans. Når han endelig har funnet veien opp til finanstoppen blir han oppdaget av businessmannen Carl Van Loon (De Niro) som vil bruke Eddie for å tjene seg styrtrik. Men når de voldsomme bivirkningene slår til blir det langt i fra enkelt å overbevise den høyt rangerte mannen att han er troverdig og seriøs. Og enda verre blir det når drapsmenn får lukten på tablettene.

 

Fra en litt inaktiv regissør får vi en lyn aktiv film. Det skjer alltid noe som er verdt å få med seg og har knapt et kjedelig øyeblikk gjennom de drastiske fasene han gjennomgår. Fasene består av mislykket/deprimert, lykkelig/suksessrik og paranoid/redd, samt en slutt som virkelig tar kaka. Den har ikke bare store stjerner som utfører særdeles gode prestasjoner, men også historien er rivende og baktanken interessant. Tøylene strekkes ut og alt er mulig i Limitless. Det er en idé som gjør seg utrolig godt på skjermen og som lykkes både med karakterer og plott. Det er ikke for enkelt, heller ikke for innviklende. Regien Neil har gjort og manuset som Leslie Dixon og Alan Glynn har skrevet er begge veldreid utført. Det er Eddie Morra som er filmens hovedrolle og personen bak utnytter denne rollen med sjarm og intelligens. Bradley Cooper viser en ny side ved seg, en side ingen av oss har sett. Og han tar det lengre enn han noensinne har gjort tidligere. Det er som om han bretter seg ut for første gang for å virkeliggjøre sitt talent. Jeg liker han i komedier også, men her er han suveren. Robert De Niro har den største birollen og er fengende og mektig i rollene han spiller uansett hvilke karakter det dreier seg om. Han kler personligheten i historien og er alltid en likanes kar å ha med å gjøre på film.

 

Limitless er en thriller som er morsom, begivenhetsrik og utrolig interessant hele veien. Bradley gjør sitt store sprang og jeg sitter igjen å tenker:"Gotta get me one of those pills!"

08/10

 

http://www.youtube.com/watch?v=THE_hhk1Gzc

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, ......... .

 

Her er litt konstruktiv kritikk: Kanskje hadde det vært en idé å bevege seg litt vekk fra den samme malen du alltid bruker på anmeldelsene dine, og kanskje skulle du prøvd å endre litt på ordbruken din? Det du prøver å formidle drukner veldig ofte i alle ordene dine. Tenk over hva det er du vil si, og luk ut det unødvendige fyllet. Å skrive en effektiv og velskrevet anmeldelse kan ofte være like sexy som en vakker kvinne med korte shorts. Lykke til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

(i) Never use a metaphor, simile, or other figure of speech which you are used to seeing in print.

 

(ii) Never us a long word where a short one will do.

 

(iii) If it is possible to cut a word out, always cut it out.

 

(iv) Never use the passive where you can use the active.

 

(v) Never use a foreign phrase, a scientific word, or a jargon word if you can think of an everyday English equivalent.

 

(vi) Break any of these rules sooner than say anything outright barbarous.

 

-George Orwell

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Star Wars: Episode 1: The Phantom Menace

Episode 4 - 6 handler i stor grad om Darth Vader, så en prequel basert rundt Anakin før han ble Darth Vader burde strengt tatt ikke vært mulig å mislykkes med. Legg til at de bygger opp hele Imperiet fra scratch, legger til en drøss jedier og så videre, så burde det vært en solekla klassiker. Så hva i helvete skjedde? Anakin er ikke engang med. I stedet har vi en litt drittunge som ikke kan spille, en historie som er så ræva at jeg falt av lasset etter en halvtime, noen elendige fiender som ikke nær Stormtroopers opp til knærne og en vanvittig lang pod-race sekvens som er så gørrkjedelig at jeg håpet ungen ville kræsje. Filmen er ett makkverk fra start til slutt.

Vurdering; 0/10

 

Jeg så denne filmen når jeg var ca. 9 år på kino og jeg husker ennå den podracing-sekvensen som den første filmscenen hvor jeg ble sittende å måpe. Det ble også spilt mye på N64 i ettertid :p

 

Dog skal det sies at jeg ikke har sett filmen siden..

Lenke til kommentar

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

 

Nja. Virker som når en film har blir TV-serie, magien og atmosfæren har blitt borte og den virket masseprodusert.

 

Den svært særegne Captain Jack har blitt mer flat, det virker mer som han slenger ut catch phrases på løpende rekke en genuine improviserte replikker. Kjærlighetshistorien som følger med synes ikke å passe helt inn, historien hopper som om de har klippet bort meningsfulle scener for å få med mer action og selve plottet virker som det mest er der for å ha ennå en Pirates film. Det var litt synd å se Jonny Depp gi så mye mindre enn forventet, og det han ga dabbe av utover i filmen.

 

Jeg tror Orlando Bloom og Keira Knightley gjorde rett i å ikke bli med på nok en runde.

 

Alt i alt: Helt ok.

 

PS. Så filmen i 2D.

Endret av cbastus
Lenke til kommentar

Star Wars: Episode 1: The Phantom Menace

Episode 4 - 6 handler i stor grad om Darth Vader, så en prequel basert rundt Anakin før han ble Darth Vader burde strengt tatt ikke vært mulig å mislykkes med. Legg til at de bygger opp hele Imperiet fra scratch, legger til en drøss jedier og så videre, så burde det vært en solekla klassiker. Så hva i helvete skjedde? Anakin er ikke engang med. I stedet har vi en litt drittunge som ikke kan spille, en historie som er så ræva at jeg falt av lasset etter en halvtime, noen elendige fiender som ikke nær Stormtroopers opp til knærne og en vanvittig lang pod-race sekvens som er så gørrkjedelig at jeg håpet ungen ville kræsje. Filmen er ett makkverk fra start til slutt.

Vurdering; 0/10

 

Jeg så denne filmen når jeg var ca. 9 år på kino og jeg husker ennå den podracing-sekvensen som den første filmscenen hvor jeg ble sittende å måpe. Det ble også spilt mye på N64 i ettertid :p

 

Dog skal det sies at jeg ikke har sett filmen siden..

 

Tja, du var 9 år. Hadde du sett de andre filmene først? Og i såfall, hva syntes du? Jeg var over tyve og vokste opp med Star Wars. Dette var for over tolv år siden, og fortsatt er Star Wars en magi for meg. De gamle filmene, selvsagt. Jeg takler ikke de nye. Men kanskje det er derfor jeg liker Clone Wars så mye. Mange unge ser bare den håpløse grafiske stilen (selv jeg hater den), men jeg fokuserer mest på historiene og måten de er fortalt, karakterene, dialogen og så videre. Hadde det vært live-action hadde det ikke gjort noe fra eller til for meg.

Lenke til kommentar

Star Wars: Episode 1: The Phantom Menace

Episode 4 - 6 handler i stor grad om Darth Vader, så en prequel basert rundt Anakin før han ble Darth Vader burde strengt tatt ikke vært mulig å mislykkes med. Legg til at de bygger opp hele Imperiet fra scratch, legger til en drøss jedier og så videre, så burde det vært en solekla klassiker. Så hva i helvete skjedde? Anakin er ikke engang med. I stedet har vi en litt drittunge som ikke kan spille, en historie som er så ræva at jeg falt av lasset etter en halvtime, noen elendige fiender som ikke nær Stormtroopers opp til knærne og en vanvittig lang pod-race sekvens som er så gørrkjedelig at jeg håpet ungen ville kræsje. Filmen er ett makkverk fra start til slutt.

Vurdering; 0/10

Jeg er helt enig i at:

 

a) Anakin er en drittunge og skuespilleren ikke er særlig god

b) Pod-race var langdrygt og til tider kjedelig (pga. Anakin ungen)

 

Men det at historien er elendig er faktisk ikke sant. Den er faktisk veldig god, men den er aldri i rampelyset på grunn av JarJar's idiotskap og Anakin's 'wohoo' og 'yeepeee', dermed blir det til tider lett å overse hva som blir formidlet av plott i filmen. Merket dette selv da jeg så filmen for bare noen uker siden sist.

 

Når det kommer til historien du ikke likte og/eller forsto, hva og hvorfor?

 

Dessuten synes jeg 0 er en ganske ugrei karakter å gi en film du kanskje bare ikke helt forstår eller bærer for mye nag mot, uvisst om din skuffelse da den kom. Filmen har mange lyspunkt, og den ga oss karakteren Qui-Gon! En meget stilig, rettferdig og snill Jedi som var en farsfigur for Anakin.

Endret av FredrikH
Lenke til kommentar

Jeg er helt enig i at hele konseptet med Prequels var genialt. Darth Vader er en ikonisk karakter de aller fleste kjenner til, selv om de ikke kjenner til Star Wars annet enn i navnet. Kanskje ikke engang det. Av den grunn var det svært interessant å se hvordan unge Anakin Skywalker lærte om jedier, The Force og alt det der. Husk også at han ikke bare ble en mektig jedi, men han gled mer og mer over til den mørke siden og ble herskeren over hele galaksen. (selv om Palpatine var herskeren satt han bare på Coruscant og gjorde fint lite ut av seg. Det var Darth Vader alle fryktet.) Hvordan det er mulig å være en naiv liten gutt til å bli den onde herskeren over hele galaksen burde derfor vært en meget spenndende og engasjerende historie.

 

Problemet er hvordan de fortalte den historien. Episode 4 - 6 er rimelig dystre til tider, og selv om det er en del komiske innslag er det alltid bare en liten del av det. C3PO er for eksempel den som kommer med mest komiske innslag, men han er aldri mer enn en liten karakter i bakgrunnen selv om han er med hele veien. Selv da han ble kronet til konge/gud over Ewokene hadde hele greia en dyster stemning i bakgrunnen. Det jeg mener er at Ewokene er søte, små teddybjørner, men da Imperiet angrep viste de hvor farlige de egentlig er. Det sier jo sitt at Ewoker klarte å ikke bare ta ned en AT-ST alene, men de tok over den og brukte den mot Imperiet.

 

Feilen med Episode 1 er at de enten ikke forstod dette, eller ga blaffen og fokuserte på yngre fans (dvs barn). De som vokste opp med Star Wars er rundt førti nå, så Star Wars burde ha vokst med dem. Filmer som Shrek, Toy Story osv fokuserer mest på barn, men det er mer enn nok for oss voksne å le av i tillegg uten at det blir for åpenlyst. ("What a big castle. You don't think he's.... compensating... for anyt8ing?") :p Star Wars: Episode 1 driter i dette og fokuserer mest på barn. Det er riktignok enkelte litt mer voksne sider, men det er plassert så langt inn i bakgrunnen at det er vanskelig å få øye på. Det er mye som skjer i politikken, og veldig mye av det er kritisk for de to neste filmene og hele Star Wars-universet. Så hvorfor er det plassert i bakgrunnen? Darth Maul var en glimrende karakter de få scene han rakkk å være med i, og han burde absolutt ha fått være den "nye" Darth Vader. I stedet var han redusert til noen få scener, en kjedelig kamp, og that's it?

 

Men noe av det jeg liker minst er at Anakin fikk for mye fokus, ironisk nok. Han var slave i starten av filmen, så hvorfor bruke halve filmen på å befri ham? Det er så enormt mye de kunne ha fortalt om ham at å sløse bort tid på banale ting som det når de visste de bare har en trilogi på å fortelle hele historien blir for dumt.

 

Så har vi de idiotiske robotene. I de originale filmene har vi Stormtroopers. De sier fint lite, men er relativt dødelige og effektive hele veien. Det gjør at vi aldri blir bra kjent med dem, men vi lærer heller å frykte dem. Selv den første scenen i Episode 4 er en kamp mellom rebellene og Stormtroopers, og Stormtroopers vinner uten noe problem. Robotene i Episode 1 - 3 blir for kjedelige til sammenligning, og alle de idiotiske kommentarene ble for irirterende i lengden. (merkelig nok fungerer de utmerket i tv-serien, men ikke her.

 

Sist, men ikke minst er klimakset med en episk kamp. Bortsett fra at det er mer enn liten krangen enn episk kamp, og jeg klarte ikke bry meg om hvilken side som vant. Om de slaktet robotene gjorde det meg ingenting. Da kunne vi kanskje fått noen bra fiender i neste film. Om de drepte Anakin kunne de heller ha tatt en Smallville og fokusert på "han andre" Anakin Skywalker i stedet. Det hadde ikke blitt verre.

 

Så karakteren blir nok stående. Jeg klarte å slite meg gjennom denne første gang jeg så den, men det var i hovedsak fordi det var på kino. Hadde det vært på DVD hadde jeg slått av, knekt platen og gitt den tlibake til det jeg lånte den av med god samvittighet. :p

Lenke til kommentar

Synes Starwars 1 var awesome jeg :D Så den om og om igjen på VHS som unge, og ble mer og mer glad i yahyahbinks, qui gon og obi wan. + han med rød lyssabel!!!SICK.

 

Phantom Menace vil alltid ha en fin plass hos meg.

 

Toeren var bare kaos, treeren var helt grei :D

 

De siste (456) har jeg ikke giddet å se enda. All hypen rundt starwars har gjort meg kvalm på hele konseptet.

Endret av sch0n
Lenke til kommentar

*Innlegget*

Helt enig i at Anakins historie kunne, og burde, blitt fortalt mye bedre. Darth Maul hadde også vært en lovende karakter. Irriterer meg grønn over å ikke bli glad i den karakteren - Lucas gir meg ikke noe å gå på.

 

Når det kommer til historien så er er de første ti minuttene veldig bra...

 

Viktige oppsummeringer av plott

 

Vi blir introdusert for karakterer vi kjenner og/eller vil bry oss om (Jedier), vi får plottet servert pent og pyntlig og en spennende invasjon på planeten Naboo utfolder seg og våre helter prøver å få dem advart i tide.

 

*JAR-JAR BINKS ØDELEGGER 10 MIN AV FILM*

 

Trade Federation forsøker å overtale Dronningen av Naboo til å signere en kontrakt hvor hun gjør deres blokade godkjent og overgir seg all makt - selvfølgelig nekter hun, men EvulAlien#1 sier at hennes folks lidelse vil nok få henne på andre tanker.

 

*JAR-JAR BINKS ØDELEGGER 10 MIN MER AV FILM*

 

Jediene redder dronningen i sentrum av Naboo, og bestemmer seg for å dra til Coruscant i håp om å få fortalt Kongressen om Trade Federation's ulovlige operasjoner og deres invasjon på planeten Naboo.

 

*JAR-JAR BINKS, PADME, ANAKIN OG POD-RACE ØDELEGGER 40 MIN AV FILM*

 

(Eneste som ble godt etablert under denne tiden var en kort fight med Darth Maul og Anakin's gode forhold til moren).

 

Så snart de kommer på Coruscant begynner filmen å bli rikere på universet den er basert på, selv om, selvfølgelig, det er mange ting å pirke på fortsatt. Men denne delen og fram til slutten er faktisk ganske underholdende om du får med deg utviklingen av historien og overser Jar-Jar Binks.

 

Det er ikke det beste plottet, helt enig, men det er et plott - og et gjennomtenkt plott, sett bort ifra RedLetterMedia sine videoanmeldelser hvor han prøver å gjøre hån på ting i de nye filmene som han selv ikke egentlig vil forstå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Seriøst film nr. 3 av en serie som ikke fantes er jo den værte, i film 1 av serien, har du i hvertfall en glad liten gutt, og ikke den dritt emo fuckern i 2 og 3, som er kanskje den dårligste skuespilleren jeg har sett,

 

Nei serien døde med Return of the jedi, så ut av 6 filmer er det bare 2 som er verdt å se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...