Gå til innhold

Chess Og Gprs priser!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gprs prisene vil bli satt ned på alle abo!

 

Husk en ting ang. priser!

 

chess har er blitt kåret til landets beste kundeservice uansett firma.

 

Vi vet at vi har forbedringspotensiale på mange felt, nye aktører kommer å går, vi i chess jobber dag og natt for å bli enda bedre.

 

Og historien viser at vi over tid, stort sett alltid har vært billigst.

 

Idar

Lenke til kommentar

Priskrigen på billigabn og kontantkort er nå så "hissig", at jeg personlig synes jeg får lite igjen for mitt Chess King abn.

 

Edit: Wow, sjekket nettopp prislisten til Chess og du skal ringe *sabla mye* med Chess King før det lønner seg fremfor Chess Move.

Endret av Linuxguru
Lenke til kommentar

"sabla mye" var vel litt å ta i men.... Ringer man over gjennomsnittet lønner det seg.

 

Har personlig ikke noe annet en gode erfaringer med Chess. Som de sier ER faktisk kundeservicen bra. EKS. Pga mye reising på jobben glemte jeg en regning fra de... betalte de som kom etter, men av en eller annen grunn ble både den og purringen borte... Kun en regning på 2-300,- men i utgangspunktet skulle tlf være sperret, og jeg måtte betalt gebyr for å åpne den igjen. Ble ringt opp av en dame i Chess, som ga meg KID-nummer osv og 1 ny ukes betalingsfrist. Slapp med noen stakkars kroner i renter... Hadde de gjort som de hadde full rett til, hadde det kostet meg tid og penger å få abb. i orden igjen... Også de gangene jeg har ringt for å spørre om noe, har de vært raske til å svare og svært imøtekommende.

 

Sjelden jeg er i kontakt med dem, men når det først skjer, og det skjer på en slik måte, er jeg blitt en trofast kunde... :) Fortsett slik Chess...

Lenke til kommentar

Enig med deg der JohnnyKnoxwille. Har vært chess kunde siden i fjor og er meget fornøyd! Prisene er alltid blandt de billigste og kundeservicen er veldig bra! HAr fått hele familien over på det nå, og vi sparer mye penger på det i forhold til f.eks telenor/netcom! Personlig sparer jeg ca 2000kr i året og det er bra! Synes også det er et flott av Vollvik å ta seg tid til å stikke innom her! Så lenge chess holder seg blandt de billigste og fortsetter med den gode servicen så forblir jeg kunde hos dem!

Lenke til kommentar
Hvordan kan man vite at Chess-Boss med 2 poster på forumet virkelig er bossen av Chess....? :hmm:

 

Men der høres pent ut, skal bytte til Chess snart... :thumbup:

tror det ble bekrefta av en moderator eller.no at det var idar selv. Men uansett, så har det jo stemt det han sa i første posten. Så om det er en synsk rakkar eller idar driter jeg egentlig i. Så lenge det stemmer det som blir sagt.

 

Som Johnny Knoxwille sa også, har hatt småtrøbbel med ting iblant. Ringt kundeservice og fått svar på 0 komma niks,.og trøbbel løst. Jeg er, og kommer til å bli en trofast chess kunde fremover. At folk sitter her og sutrer for at de ikke setter ned prisene på sekundet som andre firmaer setter ned prisene blir teit.

 

Og jeg tror at mange av de nye aktørene på markedet nå kommer til å grave sin egen grav, tror ikke de kan klare det med så lave priser. Så vidt jeg vet, har jo ikke noen inside informasjon eller.no Men etter hva jeg har lest, så driver chess godt, og har en solid økonomi. Chess er ikke lenger en liten aktør, men faktisk den 4 eller 5 største i norge tror jeg. Så uansett åssen denne krigen ender, kan man hvertfall være rimelige sikre på at chess består.

 

Ble kanskje litt surrete her, men det jeg ville frem til, er at ting kan se flott og fint ut på papiret, men det må jo virke i praksis også. Chess har vist seg konkurranse dyktige i flere år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...