Jump to content

GA

Medlemmer
 • Content Count

  1367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

371 :)

Recent Profile Visitors

10068 profile views
 1. Da er det heldigvis butikken sitt ansvar og du har krav på å få det til den prisen som står 🙂 (så lenge det ikke er en åpenbar feil, som en PS5 til 399,- )
 2. Jeg fikk akkurat samme følelse. Tusen takk for en utrolig bra skrevet artikkel, det er sånt stoff som dette som jeg håper å finne hver dag når jeg åpner gamer.no(/uten-sport siden jeg er omtrent like utdatert som CRT TVen du måtte finne frem...)
 3. Hei Jeg har (som alle andre) fått Autoass avtalen jeg hadde med Fjellinjen flyttet over til Fremtind Service. Siden flyttingen har det vært massive problemer med fakturaer med manglende oversikt over passering osv, og innlogging på mine sider har aldri fungert. Etter flere henvendelser om at jeg ikke får tilgang til mine sider, så fikk jeg etter nesten 2 måneder svar på en e-post hvor de skriver "Logg inn på mine sider, så kan du sjekke der". Dette var for meg dråpen av dårlig kundebehandling, og jeg har veldig lyst til å bytte leverandør. Så, første spørsmål er om dette i det hele tatt mulig? Og eventuelt hvem går det an å bytte til?
 4. Samme skjedde for meg, var Adblock som blokkerte hele siden så måtte pause den for å få lest.
 5. Jeg er veldig enig i vurderingen din om å holde på tradisjonelle brytere/dimmere, både fordi det faktisk noen ganger er mer praktisk å ha en knapp å trykke på(om mobilen ligger igjen et annet sted f.eks.), men også fordi det gjør alt mye enklere ved et eventuelt salg av leilighet(hilsen en som solgte leilighet med KNX styring og fikk 200 telefoner i etterkant fra ny eier som hadde begynt å tulle med anlegget og var frustrert...) Personlig ville jeg styrt unna ethvert lukket system, og også vært skeptisk til BT løsninger med tanke på rekkevidde osv Namron sitt utstyr har jeg ingen erfaring med, var ikke en del av min vurdering når jeg pusset opp(usikker på om det var lansert engang da) Elko sine produkter er helt åpne, men de har tatt et valg om å kun støtte produkter de selv har testet på sin hub for å ha kontroll på brukeropplevelsen. Tanken bak er vel at de som bare vil ha noe som fungerer bruker Elko hub, mens de som liker full fleksibilitet i stedet benytter andre huber for å styre produktene. Jeg vet at de jobber med integrasjon av flere andre leverandører i sin hub, men hvilke det er snakk om og når det kommer virker litt usikkert.
 6. Hva med å se på Elko Smart sine brytere/dimmere/termostater osv? Disse ser ut som og fungerer som vanlige brytere/dimmere, men kan også styres via enten Elko sin egen app(som fungerer med Google Home osv), eller andre Zigbee hub'er siden de er helt åpne. Jeg har selv dette i hele huset(med Elko sin hub), og det har vært dønn stabilt helt siden det ble satt opp for snart 1 år siden. Elko sin hub er ikke den mest funksjonsrike, og jeg venter fortsatt på integrasjon mot Philips Hue/Yale osv. Men jeg foretrekker stabilitet fremfor mest mulig funksjoner, det var også enklere å få med kona på det 🤭
 7. De 3 stedene jeg ville anbefalt å dra er(i prioritert rekkefølge basert på egen erfaring med kvalitet og service): Ergo Fitness, Sportsmaster og Treningspartner. Treningspartner er rett utenfor Drammen, Ergo Fitness ved Liertoppen og Sportsmaster ved Slependen, så det er enkelt å rekke alle tre på kort tid dersom man har bil. XXL osv er selvfølgelig også mulig, men jeg ville heller dratt til en av disse grunnet bedre utvalg, bedre kvalitet(min erfaring i hvert fall) og vesentlig bedre service(spesielt på Ergo Fitness og Sportsmaster).
 8. What he said(dersom 3 ganger i uka er målet), men kan også legge til at dersom du synes "langturen" er litt kjedelig så er det ingenting i veien for å løpe denne progressivt eller legge inn litt fartslek underveis. Nå aner jeg jo ingenting om utgangspunktet ditt, eller om du har et tidsmål du vil nå osv. Dersom du kommer med litt mer detaljer rundt dette, så er det mulig å komme med litt mer detaljerte råd 🙂
 9. Herlig trailer! Jeg er blant de som faktisk koste meg skikkelig med det første. Selv om det var langt fra perfekt, så var det mye artige historier og digget stemningen!
 10. Denne er ikke portabel, men det er en enkel enhet med mulighet for 2 slanger med litt hjemmemekk kanskje? https://cms.hyttetorget.no/hyttenytt/varmepumpe-til-hytte Noen som har testet?
 11. Skoda Superb 4x4 med panorama glasstak. Krever litt fiksing for å få helt flatt gulv å legge madrass på, men med glasstak i lufteposisjon er den helt konge å sove i(og andre sengeaktiviteter under stjernehimmel om du ikke er alene 😉)
 12. Jeg har i dag 5stk av termostatene og 15stk av 316GLED RF dimmerne i huset, og de har fungert helt knall i 2 år nå(4+12 ble montert da, med gammel hub. Resten er montert i år, og alt er nå over på ny Hub). Det eneste jeg mangler er at Elko får lansert den nye "stemningsbryteren" sin(er i Beta testing nå) og at de får orden på leveringstiden på Smartpluggen... Foreløpig har jeg måttet mekke til en spesialløsning med den gamle versjonen av stemningsbryter og den gamle huben for å ha egne knapper for Hjemme/Borte/Natt og lignende moduser(ikke alltid man ønsker å bruke stemme/app)
 13. Jeg har disse hjemme selv ja, fungerer meget bra. Elko har prøvd før uten suksess ja, men det er kun Hub/software og et par enkeltprodukter som ikke var gode nok. De sendte ut ny hub osv til eksisterende kunder fordi de ikke var fornøyd med kvaliteten, noe som gir meg god trygghet i hvert fall 🙂 Smart termostatene er fortsatt de samme som før, og fremstår som vesentlig høyere kvalitet enn alle andre jeg har testet. Du må ha en form for hub for å koble Zigbee produkter til Google Home. Jeg brukte Smartthings en periode, men nå bruker jeg den nye Elko hub'en og både jeg og kona er veldig fornøyd med brukervennlighet og stabilitet.
 14. Har du sett på Elko Smart termostatene? https://www.elektroimportoren.no/elko-smart-plus-super-tr-rf-ph/4523430/Product.html Benytter Zigbee og kan brukes enten med Elko sin egen hub/app(som kan integreres mot Google Home) eller andre Zigbee hub'er
 15. Jeg ville nok anbefalt en litt løs og lang treningsshorts. Når jeg begynte å trene for noen år siden, så fant jeg noen litt lenger fotballshortser på XXL som fungerte for meg uten at jeg følte meg ukomfortabel(var i elendig form og over 30kg tyngre enn i dag). Hvis målet er å løpe en halvtime av gangen eller lignende, så kan en tynn løpebukse fungere greit altså. Det er først på litt lenger økter(1 time+) du typisk får problemer med gnagsår. Jeg er ikke mer enn 184cm selv, så har ikke erfaring med ekstra lange t-skjorter dessverre.
×
×
 • Create New...