Jump to content

GA

Medlemmer
 • Content Count

  1359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

371 :)

Recent Profile Visitors

9612 profile views
 1. Herlig trailer! Jeg er blant de som faktisk koste meg skikkelig med det første. Selv om det var langt fra perfekt, så var det mye artige historier og digget stemningen!
 2. Denne er ikke portabel, men det er en enkel enhet med mulighet for 2 slanger med litt hjemmemekk kanskje? https://cms.hyttetorget.no/hyttenytt/varmepumpe-til-hytte Noen som har testet?
 3. Skoda Superb 4x4 med panorama glasstak. Krever litt fiksing for å få helt flatt gulv å legge madrass på, men med glasstak i lufteposisjon er den helt konge å sove i(og andre sengeaktiviteter under stjernehimmel om du ikke er alene 😉)
 4. Jeg har i dag 5stk av termostatene og 15stk av 316GLED RF dimmerne i huset, og de har fungert helt knall i 2 år nå(4+12 ble montert da, med gammel hub. Resten er montert i år, og alt er nå over på ny Hub). Det eneste jeg mangler er at Elko får lansert den nye "stemningsbryteren" sin(er i Beta testing nå) og at de får orden på leveringstiden på Smartpluggen... Foreløpig har jeg måttet mekke til en spesialløsning med den gamle versjonen av stemningsbryter og den gamle huben for å ha egne knapper for Hjemme/Borte/Natt og lignende moduser(ikke alltid man ønsker å bruke stemme/app)
 5. Jeg har disse hjemme selv ja, fungerer meget bra. Elko har prøvd før uten suksess ja, men det er kun Hub/software og et par enkeltprodukter som ikke var gode nok. De sendte ut ny hub osv til eksisterende kunder fordi de ikke var fornøyd med kvaliteten, noe som gir meg god trygghet i hvert fall 🙂 Smart termostatene er fortsatt de samme som før, og fremstår som vesentlig høyere kvalitet enn alle andre jeg har testet. Du må ha en form for hub for å koble Zigbee produkter til Google Home. Jeg brukte Smartthings en periode, men nå bruker jeg den nye Elko hub'en og både jeg og kona er veldig fornøyd med brukervennlighet og stabilitet.
 6. Har du sett på Elko Smart termostatene? https://www.elektroimportoren.no/elko-smart-plus-super-tr-rf-ph/4523430/Product.html Benytter Zigbee og kan brukes enten med Elko sin egen hub/app(som kan integreres mot Google Home) eller andre Zigbee hub'er
 7. Jeg ville nok anbefalt en litt løs og lang treningsshorts. Når jeg begynte å trene for noen år siden, så fant jeg noen litt lenger fotballshortser på XXL som fungerte for meg uten at jeg følte meg ukomfortabel(var i elendig form og over 30kg tyngre enn i dag). Hvis målet er å løpe en halvtime av gangen eller lignende, så kan en tynn løpebukse fungere greit altså. Det er først på litt lenger økter(1 time+) du typisk får problemer med gnagsår. Jeg er ikke mer enn 184cm selv, så har ikke erfaring med ekstra lange t-skjorter dessverre.
 8. Hei Nå sier du veldig lite om deg selv her(kjønn, alder, fysisk form etc), men dersom treningen som skal gjennomføres er løping på tredemølle innendørs så ville jeg uansett anbefalt følgende: Gode sko - Her handler det mest om hva som kjennes bra ut på dine føtter, og helst noen som er litt lette og luftige. Her kan du finne sko til noen hundrelapper om du er heldig, men pass på at du prøver de skikkelig og helst på en tredemølle(sjekk Løplabbet f.eks.) Shorts/løpeskjørt eller eventuelt tights - Anbefaler ikke joggebukse, da det gjerne både blir for varmt og høy risiko for diverse gnagsår på innside av lår osv om den ikke sitter 100% tight og man blir svett. God teknisk t-skjorte/singlet, igjen er gjerne passform viktigere enn fancy materialer. Men unngå bomull 😉
 9. Har du brukt en skikkelig borhammer, eller bare en enkel drill med bor for treverk(som bare kommer seg gjennom murpussen ytterst)? Skal ikke være noe problem å borre dypt nok i betong om du har riktig utstyr, altså borhammer med betong bor
 10. Sånne tråder som dette gjør at jeg oppriktig savner en "downvote" funksjon på diskusjon.no, både på tråden i seg selv og enkeltinnlegg som hadde fortjent å bare forsvinne i det stille...
 11. Man må skatte av fordelen med å få dekket mobil og/eller bredbånd...
 12. Jeg gir opp, det er dessverre ikke mulig å få deg til å forstå hvordan hverken et fritt marked(tilbud/etterspørsel) fungerer, langt mindre hvordan en Internet leverandør jobber og tjener penger... Du hadde fått det så utrolig mye bedre ved å bare kjøpe en standard 500mbit linje fra en hvilken som helst fiber leverandør, men om du virkelig ikke vil forstå det og kaste bort tiden din på å prøve å få til noe som ingen kommer til å tilby så får du heller gjøre det. Er morsomt poeng er jo at du nå faktisk må være ha brukt flere måneder effektiv tid på å prøve å spare noen få minutter i tiden det tar å laste ned et spill på steam. Kommer til å trenge 10 terrabit linje for å klare å tjene inn igjen den tapte tiden...
 13. Jeg laster ofte ned spill i både Steam, Origin, Epic store etc jo. I tillegg drifter jeg en media server for noen familiemedlemmer(som kan streame 4k materiale fra meg), jobber fra hjemmekontor med mye videomøter osv. Fungerer helt strålende. Fordi 1 gigabit ikke var noe poeng for meg. Aldri merket noen begrensninger med 500mbit. Jeg tåler å vente noen minutter ekstra på at et spill lastes ned, det er jo ikke noe man gjør ofte akkurat, bedre å bare investere i en litt større disk 😉 Til info så merket jeg ingen begrensning på 1000mbit mens jeg så på tv(2stk dekodere) heller. Fikk ca 960mbit stabilt uansett, og det er jo grunnet begrensninger på det interne nettverket. 500mbit fra Telenor hadde jeg der jeg bodde før, fungerte like bra det. Både på opplasting og nedlasting. Du må jo betale nok til at noen tjener penger på det, ellers vil ingen tilby det... 10gbit er fullt mulig å få, men for at noen skal klare å tjene penger på det så snakker man nok over 10 000,- i måneden. De som får dekket Internett av arbeidsgiver gjør det fordi de har behov for det i jobben. Vi dekker det for alle ansatte hos oss, da de trenger det for å jobbe fra hjemmekontor. Dekker da 400,- i måneden, siden det er nok for en god nok linje til å gjøre jobben i nesten hele landet.
 14. Jeg er selv entusiast og har hatt tilgang til 1000mbit i 4 år, velger å betale for 500/500 da det normalt sett tar under 2 sekunder for en YouTube/Netflix/Amazon video i 4k å laste inn. Jeg forstår at du aldri har jobbet i en større bedrift, for nettopp det å skreddersy løsninger til enkeltkunder er veldig dyrt og ikke noe en bedrift ønsker. De vil lage en standard løsning sommeren er "god nok" for folk flest, fordi de tjener mer penger på det. Hvis du virkelig vil ha 10gbit, hvor mye kan du betale i oppstartsavgift og hvor mye vil du være villig til å betale i måneden?
×
×
 • Create New...