Gå til innhold

Bærbar ølkjøler?


Anbefalte innlegg

Jeg skal til Roskilde i år som i fjor, og eneste negative opplevelsen der nede i fjor, var de 4 første varme øl'ene. At ølet var lunkent resten av uka, gjorde litt mindre, og etterhvert var man vant til det. Men i år vil jeg og resten av leiren ha kaldt øl, og lurte på om noen på forumet her har enten erfaring eller ideer til hvordan dette kan løses. Det er ikke mulig med strøm der nede, så det må enten bli batterier eller noe annet, hvis det trenger strøm i det hele tatt. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

eneste jeg kan si etter noen års erfaring på roskilde, er den legendariske 'vått håndkle rundt øl'-idéen. Er en fordel at det er sol, og at folk husker å helle vann på håndkle.

 

Og en ting til: Øl skal være varmt på roskilde!!

Lenke til kommentar

2 Ting som er utprøvd og fungerer relativt bra uten store investeringer:

1. Skaff et lite oppblåsbart badebasseng og fyll dette med så mye vann dere klarer.

2. Grav et hull i bakken, og isoler dette med med en vanntett presenning og fyll med vann.

 

Legg flaskene oppi vannet.

 

Hullet i bakken fungerer best da det er lettest å skjerme dette fra solen. Vannet mister som regel sin kjøleevne i løpet av dagen, men nattens kjølige timer bidrar til å få temperaturen ned igjen, slik at du har kan slenge noen flasker oppi når du står opp og så har du hvertfall kjølig øl utover dagen.

 

Ulempen her er at det ofte kreves vanvittige mengder med gåturer tilogfra en vannkilde for å få fyllt opp bassenget/vannhullet, da bruk av feks.hageslanger somregel ikke er en eksisterende mulighet. ;)

 

Dersom man la oppi mange øl før man la seg ville man ha kald og god øl allerede til frokost men pga. all flaskestjelingen som foregår er jo ikke dette noe lurt. :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...