Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Ja, også skyldes visstnok halvparten av dødsulykkene kjøring i ruspåvirket tilstand. Jeg tviler på at de som er ruset bryr seg så veldig mye om fartsgrensen er 60 eller 80.

5994803[/snapback]

:no:

 

Altså, seriøst, igjen er eneste løsningen 4 felt med adskilte rettninger. NÅR skal staten lære? :shrug:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ikke alle eldre som klarer å følge med i trafikken desverre.

Biltilsynet og politiet(?) bør bli flinkere til å luke slike "trafikkfeller" bort fra veien.

2737972[/snapback]

 

Det er legene som er pinglete i disse tilfellene, politiet har svæææært lite de kan gjøre i slike tilfeller. At legen til en av bestefedrene mine jobber med å få lappens til bestefar tilbake, er en helt latterlig handling som i beste fall burde vært straffbart. Bestefar er IKKE egnet til å kjøre bil lenger, uansett hvor mye han maser om det...

Jeg har noe inside info om dette, hadde ei "svigermor" ganske så høyt oppe i systemet.

Moralen er altså at om faren din er lege; tving ham til å tenke mindre på pasienten hans og mer på samfunnet ellers.

Folk i familien min har flere ganger snakket med politiet om venner av besteforeldrene mine, der f.eks sjåføren må få kona til å fortelle fargen på lys i kryss. Politiet er rimelig frustrerte over at de ikke kan gjøre noe, om de ikke ser det selv. Til syvende og sist er det legen til denne mannen som skulle ha gjort noe for lenge siden.

 

Slik er reglene nå i alle fall...

Lenke til kommentar

Herregud, jeg klikka på en som ikke blinka i går og i dag! Shame on you people doing that.

 

Kan ikke forstå det. De fleste her i bygda blinker aldri nå de skal inn eller ut av rundkjøring. Forbaska tomhoder.

Endret av onyX
Lenke til kommentar

Skulle forbi en gravemaskin som lå i 20-30km/t på E18. (Da BER man om å bli forbikjørt!) Jeg sjekker om det er klart bak meg og foran gravemaskinen. Setter på blinkers, legger meg ut og gasser på. DA skal suppegjøken selvfølgelig ut i grøfta på venstre side og grave. Han vrenger over og jeg står på bremsene (og hornet) mot ham. Eneste han gjør er å rekke ut armen og vise finger'n. Ikke hadde han saftblander og ikke gadd han bruke blinklysa. :realmad:

Lenke til kommentar

I dag kom jeg tilfeldigvis opp i kø på grunn av to forskjellige ulykker på motorveg. Da trafikken gikk svært tregt i noen km begynte folk å snu, ved å kjøre over midtrabatten. Langs nesten hele veien er det en svær kløft med gress i, men enkelte steder er det grus på midten slik at det er fysisk mulig å krysse. Her var det 90sone og trafikken som kom i mot måtte hive seg vekk fra venstrefeltet for å unngå kolisjon. Her skulle politiet vært og samlet inn førerkort, men de var jo opptatt med ulykken..

Lenke til kommentar
Skulle forbi en gravemaskin som lå i 20-30km/t på E18. (Da BER man om å bli forbikjørt!) Jeg sjekker om det er klart bak meg og foran gravemaskinen. Setter på blinkers, legger meg ut og gasser på. DA skal suppegjøken selvfølgelig ut i grøfta på venstre side og grave. Han vrenger over og jeg står på bremsene (og hornet) mot ham. Eneste han gjør er å rekke ut armen og vise finger'n. Ikke hadde han saftblander og ikke gadd han bruke blinklysa.  :realmad:

6036419[/snapback]

Det er sånn at jeg får lyst til å gå ut av bilen min å smelle til han alt jeg har. Maken til mennesker! De gjør feilen, å så rekker de fingeren? Hva foregår? Dette er ikke bra.

 

Jeg husker godt den gangen jeg kom fra sommerferien i 2003. På vei hjem fra Tyskland i sommeren 2003, kunne jeg lese VG for første gang etter 1 mnd. ferie. Hva stod det der? Jo, at norske billister var da de værste i Europa. Tviler ikke på om vi er det enda. Det var slik at VG fortalte det nordmenn gjorde, blant annet og stikke av etter ulykker og vist fingeren osv.

 

Kan dere huske det bilaget av VG?

Lenke til kommentar

Utenfor mitt hus er det en veldig trafikkert vei med 50-sone. Det irriterer meg så grønnjævlig å se gamle folk som kjører i 30 og sinker trafikken. Det er faktisk som oftest mest sikkert å holde seg til fartsgrensen. Ingen overraskelser for deg eller de andre bilistene.

Lenke til kommentar

Til H***ete med folk som ikke bruker blinklys og ikke minst riktig kjørefelt i rundkjøringer! Det ødelegger flyten i trafikken til de grader. Får lyst å hoppe ut og smadre både bilen og hodet deres hver gang.

 

Og folk som bruker et år på å nå fartsgrensa, men så fortsetter de langt over og kjører fra deg. Hvorfor? O gud, HVORFOR?! De har liksom bestemt seg for å kjøre 40km/t over fartsgrensa, men de vil ta seg veldig god tid opp dit? Vitsen er hva?

 

Dette er to ting jeg opplever HVER dag. Og er passelig lei av.

Endret av Steffenm
Lenke til kommentar

Det som også er kjip er folk som ligger i 140 på langstrekkene, men så fort veien krummer seg bittelitt er det full brems ned til 50(er 80-sone), skjedde meg en gang på vei hjem fra hytta lå bak han i sikkert 10 mil fra Gol mot Oslo. Det endte med at folk kjørte forbi der de kunne og det ble et salig kaos! :nei:

Lenke til kommentar

Hater tullinger som ligger med fjernlys på oppi ræven på meg. Kjørte på motorveien hjem i dag, og en i en gammel volvo presterte å ha fjernlysene på hele tiden mens han lå rett bak meg, utrolig irriterende, spesielt i tuneller, blir jo helt blendet. Prøvde å signalisere med bremselysene, men selvfølgelig hjalp ikke det. makan til idioti altså.

Lenke til kommentar
Hater tullinger som ligger med fjernlys på oppi ræven på meg. Kjørte på motorveien hjem i dag, og en i en gammel volvo presterte å ha fjernlysene på hele tiden mens han lå rett bak meg, utrolig irriterende, spesielt i tuneller, blir jo helt blendet. Prøvde å signalisere med bremselysene, men selvfølgelig hjalp ikke det. makan til idioti altså.

Det er da du slipper han forbi og gjør det samme mot han ;)

 

 

Anyhoo, kanskje ikke så mye å klage på, men opplevde 2 spesielle situasjoner her hin dagen:

1. Kjørte inn i en rundkjøring, skulle svinge ca. 120 grader rundt og når jeg er halvveis gjennom rundkjøringen - hvem møter jeg på? Jo; en forvirret, gammel dame som tenkte det var like greit å ta snarveien i motsatt kjørefelt fremfor å følge retningspilene. Skapte jo en helsikes trafikkort der hun stod med clutchen og gassen i bånn begge to (som eldre har en tendens til å gjøre) - kom jo ikke av flekken.

 

Tydelig at systemet for å frata eldre mennesker førerkortet når de ikke er kjøredyktige, ikke funker optimalt.

 

 

2. Satt på bussen, på fremste rad med fin oversikt fremover. I det den kjører inn på bussterminalen (Åsane Terminal for de som kjenner til den) møter den en bil som er på vei ut i feil retning. Bussjåføren må jo stå på bremsen og passasjerer og det som er, flyger nesten veggimellom :p). Helt utrolig at hun (ja, bilføreren var, ikke overraskende, en kvinne) har klart å forville seg bort der, der det attpåtil er tydelig merket med forbudt for bil/MC-skilt.

 

Innkjøringen (enveis, selvsagt) til terminalen ligger nemlig som en avkjøring på påkjøringen til en motorvei. Hvis det ikke hadde vært for at hun møtte bussen ville hun mao. endt opp midt i et meget travelt påkjøringsfelt til en motorvei der folk vanligvis gir bånn gass. Kan nesten garantere at det hadde blitt front-mot-front hvis bussen var 30 sekunder forsinket.

 

Makan :no:

Lenke til kommentar
Tydelig at systemet for å frata eldre mennesker førerkortet når de ikke er kjøredyktige, ikke funker optimalt.

6185119[/snapback]

Hvilket system? Altså, det foregår nesten bokstaveligtalt slik:

 

Legen: Hører og ser du godt nok til å kjøre bil?

Eldre menneske: HÆÆÆ?

Legen: HØRER OG SER DU GODT NOK TIL Å KJØRE BIL?

Eldre menneske: Ja, og du trenger ikke å skrike til meg!

Legen: Okey, da skriver jeg ut en legeerklæring.

 

Dessverre er det en vist en rettighet å ha lappen, selv når man er eldre. Selv om lappen blir fratatt er de nesten bare en legeerklæring unna å kjøre igjen.

Endret av Ernie
Lenke til kommentar

Oooookey, nå begynner jeg å lure på hva som er innholdet i skallen på enkelte. En ting er sikkert, det er iallfall ikke hjerneceller. Personlig holder jeg en knapp på sagflis. Uannsett, i går kjørte jeg litt på E6. Som vanlig havner det en premieidiot bak meg som ikke klarer å holde god avstand. Etter en stund kommer vi til en avkjøring og straks også et "akselerasjonsfelt". Da preseterer idioten bak å blinke til høyre og slenge seg til høyre rett foran en bil. Hvordan det der gikk bra aner jeg ikke, men jeg har en sterk anelse om at det var en eller annen person som pussig nok ble en smule sur. Tviler svært sterkt på at det hadde noen som helst sammenheng med at det kom en premieidiot fra venstre sånn helt uten forvarsel :ermm:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Ser det er mange som klager på mopeder. Vel, mopedistene klager på dere også, fordi dere kjører forbi altfor nærme dem. Mopeder har like mye rett på et helt kjørefelt som dere har, så bytt gjerne fil når dere skal forbi.

6289888[/snapback]

I samme sleng vil jeg klage på hele kjøretøyklassen moped. Mer håpløse greier finnes ikke. Treige greier ført av mennesker uten noen som helst form for opplæring. Kall alt under 125cc lettmotorsykkel, og krev A1 for å føre disse kjøretøyene.

Endret av sluffy
Lenke til kommentar

Det er ofte den enkleste og billigste måten for folk fra 16 til 18 år å kunne besøke venner på andre siden av byen..

 

Nei til 45km/t sperre!!

 

Har to venninner som som blei presset av veien her om dagen, men det som er mer skremmende er at han som presset de av veien bare ga faen og kjørte videre..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...