Jump to content

Loomy

Medlemmer
 • Content Count

  6332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

About Loomy

 • Birthday 10/10/1985
 1. Tenk om vi hadde hatt journalister i fagpressen som stilte oppfølgingsspørsmål på slike ting som skurrer istedenfor å bare copy-pasta pressemeldinger og ferdigsuppe fra NTB.
 2. Denne tråden går jo i 100km/t, så mulig dette er old news, men det ble en Harmony Elite på meg. Kun-på-nett-tilbud fra Elkjøp: http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tilbehor-lyd-og-bilde/LTHARMELITE/logitech-harmony-elite-fjernkontroll Prisguiden er ikke oppdatert med denne prisen og Elkjøp ligger altså 300kr under Komplett sitt BF-tilbud, så dette var god stemning!
 3. Wat? Det er da ingenting i veien for å forbli innlogget uansett om man har 2FA eller ei. 2FA gjelder kun nye innlogginger og ville effektivt satt en stopper for dette innbruddet, forutsatt at 2FA-systemet ikke også var kompromittert (som har en HELT annen kompleksitet).
 4. Men er det en brukergruppe som er målgruppen for denne telefonen? Åpenbart ikke. Hvis man ikke klarer å laste ned apps kjøper man ikke det nyeste flaggskipet. Det blir som å dømme Doro sin bestemorstelefon nord og ned for å ikke spille xvid.
 5. Bruddstykker og catchphrases går nok under sitatrett og "fair use".
 6. Errrh, ja.. med den bildekvaliteten tror jeg Rollei-greiene er mer fornuftig priset enn "20 dollar under 2500 kr".
 7. Føler jeg må komme med en liten clarification her nå. Tente umiddelbart på det jeg hørte om å kunne lagre min egen samling i skyen og streame den senere fra hvorsomhelst, men etter en dags grundig testing av tjenesten viser det seg at dette er svada fra ende til annen. Man kan virkelig begynne å lure på om Sony bevisst prøver å lure kundene til å tro at nevnte scenario er tilfelle. Det Music Sync gjør er å samle inn metadata om MP3ene dine. Ved å lese ID3-tags, filnavn, mappestruktur og andre logiske ting tenker du? Neh! Ved å analysere hele fucking låten, note for note - noe som for min del tok ca. ett minutt per låt. På 20-30 minutter var den på låt 29 av 2456. Herlig. Og forsåvidt også noe som lurte meg til å tro at den faktisk lastet opp for harde livet. Men, de harde fakta slik jeg har forstått det hittil: - Music Sync kopierer ikke en dritt av samlingen din ut i skyen - Det du har i samlingen som IKKE er "lisensiert" av MU vil du ikke få tilgang til via MU - Det du har i samlingen som ER lisensiert av MU er... lisensiert av MU... og kan dermed høres på tjenesten enten man syncer eller ei - Det eneste man får av Music Sync er altså en automatisk metode for å legge din MU-lisensierte del av samlingen inn i "My library" istedenfor å gjøre det manuelt inne i MU. ...og dette skal den bruke ca. 2000 minutter på, for min del. Jeg blir helt matt
 8. http://www.nbfbildeler.no/templates/PartInfo.aspx?Matrix_Id=1&Brand_Id=2100&Model_Id=2101&PartGroup_Id=27&Part_Id=3043
 9. CDON, som jeg kjøpte fra til 299, har det nå til 350 flis: http://cdon.no/spill/elder_scrolls_v%3a_skyrim-14059078 Ingenting å utsette på sjappen.
 10. Jeg pleier å legge venstrefoten på bremsen akkurat nok til at bremselysene kommer på men uten at farten reduseres. Gjorde det f.eks tidligere i høst når jeg fikk en, surprise, surprise, Audi SUV en halvmeter fra skiltet. Jeg hadde da nålen på 70 i en 60sone som erfaringsmessig vil si ca. 64-65km/t. Kjørte i samme fart med bremselyset konstant på i flere hundre meter før jeg skulle ta av til venstre. Hjalp strengt tatt lite. Fyren kom bare nærmere og nærmere og ble etterhvert i overkant ivrig med fjernlysene. Begriper rett og slett ikke at de tør. Hadde jeg ikke vært så glad i bilen min hadde jeg ikke nølt med å smelle inn bremsen og fått en ny bil på hans regning.
 11. Hepp, godtfolk! Takk for glimrende tråd btw. Bra ressurs for oss som er grønn(malt?) på dette området. Så over til saken: Tenkte å hvitmale alle karmer og dører i leiligheten. Det er standard uprofilerte tredører fra 70-80-tallet og er kun lakket (eller beiset?). Googling foreslo først å pusse ned dørene med en pussekloss, max grovhet 100. Det høres ut som endel jobb, er det noe i veien for å bruke en vanlig el-slipemaskin ala denne? Bør jeg rengjøre døren før eller etter pussing (bortsett fra å fjerne pussestøv da)? Ser Jotun vil prakke på meg en husvask i produktvelgeren, men forstår det utifra første post at det ikke er noe særlig? Føler ikke helt for å begynne med allslags etsende kjemikalier og Kraftvask og denslags. Til malingen ligger det an til en minirulle og Lady Interior Finish halvblank. Jotun beskriver den "for innendørs bruk i tørre rom", men produktvelgeren foreslår den også på baderomsdøren. Hva tror vi om det?
 12. Jaha? Så du vil ha en voksen katt som er opplært til at det er helt greit å bite og klore mennesker? Er du klar over at du har et ansvar for dyrets handlinger så lenge du eier den? At en liten kattunge jakter og prøver å bite litt er sikkert kjempesøtt, men om et års tid er den i stand til å bite deg til blods. Ikke så søtt lenger da, tenker jeg.
 13. Hoi! http://altombar.no/ har litt flairingstash i butikken. Har vel en fysisk butikk i Oslo også for de som er i de områder. Frakten fra nettbutikken er litt drøy mener jeg å huske.
×
×
 • Create New...