Jump to content

oro2

Medlemmer
 • Content Count

  1281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)
 1. Er det noen som vet om det følger med docking til Z3 Compact, eller om det er mulig å kjøpe som tilbehør?
 2. Hos meg er det så løst at jeg hører løse deler bare jeg rister på den, uten å dunke. Er det slik på alle? Det med lockscreen er litt irriterende når man f eks skal ta en telefon eller lese en mail fort. Men virker jo nesten litt softwarerelatert. Kanskje jeg bør prøve en restore.
 3. Jeg har fått min andre Nexus 4 etter at den første hadde flere mangler. Jeg lurer på om det er mangler på denne også, og lurer derfor på om flere har opplevd noen av disse tingene. - Det virker som noe er løst inni den. Hvis jeg tapper forsiktig med fingen rundt kamera på baksiden hører jeg en lyd som gjør at det høres ut som noe er løst.Jeg tror ikke Min forrige var sånn,men har ingen å sammenligne med. - Noen ganger, flere ganger daglig,henger den seg opp på lockscreen i en del sekunder når jeg skal låse den opp. Tar ikke i mot input,men lockscreen viser mens den henger. Begge deler har vært der siden den var ny, så må vel kanskje sende inn denne også.
 4. Nei, ikke gjør det. Ikke spøk med det heller. Noen kommer til å ta det seriøst. I værst tenkelig tilfelle kan det koste liv at noen lurer på hva slags henger man kan trekke... ...ja, noen ringer faktisk til politiet for det...og? hvem bryr segde får ansette flere folk og/eller de får sette over samtaler Jeg tror den som ikke kommer gjennom til politiet på grunn av opptatte linjer når han er i livsfare bryr seg.
 5. 5-sifrede nummer er en uting og alle selskaper som er opptatt av god kundeservice burde slutte å bruke det.
 6. Jeg har sendt min tilbake,og din erfaring bekrefter heldigvis at det var noe galt med min.. Får håpe de ikke bruker så mange uker på å levere ny.
 7. Det så ikke så verst ut. Men har ikke funnet noe som har det på lager...
 8. Er det noen som har funnet/kjøpt et bra etui/case/cover som kan sendes til Norge til en ok pris? Er ute etter noe som beskytter mot støt/riper, og gir litt mer friksjon mot underlaget.
 9. Jeg har resatt den og kjører den nesten uten 3. parts apps, har kun installert Facebook og Facebook messenger.
 10. Jeg tror ikke min telefon er som den skal være. Jeg har hatt Galaxy Nexus (som også hadde elendig batteri), og min nexus 4 varer MYE kortere. Pga dette og flere andre feil jeg nevnte lenger oppe i tråden kommer jeg til å be Netonnet om å sende meg en ny. Dette må være en DOA.
 11. Her kan du se forbruket for i dag. Vanligvis pleier "Android Operativsystem" å stå øverst med 25-33%. Men det varierer vel litt etter bruken. I dag har jeg brukt telefonen minimalt, ingen samtaler, bare litt vekkerklokke. Skjermen har vært på i totalt 14 minutter, BT og Wifi har stått på, men lite brukt.
 12. Min telefon har en del feil, så jeg har tenkt å levere den tilbake for å bytte den i en ny. Batteriet varer ekstremt kort. Tømmes i løpet av noen få timer (kanskje 6-8) i standby, og mye fortere hvis jeg bruker den. Den har restartet seg og skrudd seg av flere ganger. I går opplevde jeg at skjermen begynte å flimre, men det ga seg etter en liten stund.
 13. Hvor lenge varer batteriet hos dere? Tar det mange oppladninger før det når sin maksimale kapasitet? Foreløpig har mitt vært veldig dårlig. I dag har jeg hatt den på i 4 timer etter forrige lading, skjermen på i kun 14 minutter, Wifi, BT, mobildata på. Nå er den alt nede i 48% ! Har ladet den opp 3-4 ganger siden den var ny. Oppdatering: Kun 11 % igjen etter 7 timer og 45 minutter. . 51 minutt med skjermen på. "Android Operativsystem" har brukt 25 % av dette..
 14. Kanskje det er Bergensdialekten den sliter med..
 15. Fikk min også i dag. Så langt ser det meste veldig bra ut. Første lading med strøm gikk litt fort tom, men det kommer seg vel etterhvert. Er det noen som har fått talegjenkjenning på norsk til å fungere? Den forstår lite av hva jeg sier.
×
×
 • Create New...