Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud.

 

Kjører opp en bakke med høyresving, og plutselig kommer en moped inn rett foran meg. Er det mulig? Skal du kjøre forbi med den trimma mopeden din, så gjør det for faen på en rett strekning, da! Holdt på å smelle rett i fronten min.

 

Og nei, ikke var det en 16-åring heller. Vi snakker skjeggete middelaldrene mann.

 

Ringte politiet, som virket å ta det alvorlig.

Lenke til kommentar

Sjeggete middeladrene menn som kjører moped er vel ofte de som ikke lengere har lov å kjøre bil, og er ofte ikke de det er lurest å konfrontere der og da. Sånn er det i hvertfall i bygda jeg kommer i fra :p

 

Men mener de endre litt på de reglene om mopedkjøring for de som har mistet lappen for noen år siden, så er ikke sikker på hvordan de er lengere.

Lenke til kommentar

BRUK DET JÆVLA BLINKLYSET FORBANNA IDIOTER!

Så dyrt som blinklysoljen er nå for tiden så tror jeg du kan glemme at jeg kommer til å bruke blinklysene igjen snart.

 

Er forsåvidt helt enig med deg. Er få ting som er mer irriterende enn folk som ikke bruker blinklys.

Endret av xaco
Lenke til kommentar

En ting jeg merker meg når jeg er ute å kjører. Jeg blinker på folk som ikke har på lysene sine. Slikt irriterer meg da jeg ofte kjører i trange strøk hvor kjørelys på dagtid er hjelpsomt for min oversikt over trafikkbildet, og mange virker å kjøre uten lys uten å vite det selv. Det er jo også ulovlig, så jeg går ut i fra at de fleste blir glade når jeg sier fra.

 

Det jeg merker meg, er at kvinner bak rattet ikke virker å oppfatte at jeg blinker. Eller så gir de faen. Eller så tror de at jeg blinker på andre. 'Sup with that?

Lenke til kommentar

Det fikk meg til å tenke på en historie. Satt på med faren til en kamerat av meg, i stillestående kø midt på sommeren på E18. Bilen foran hadde tåkelys, som irriterte min kamerats far. Han gikk så ut av bilen, åpnet døra på bilen foran, skrudde av tåkelysene og sa "det æ'kke tåke nå!". Dama ble visst litt forskrekket :)

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Hva er det med folk som kjører suv med grøftelys ys og alle lysa på og når man blinker på dem så blinker de tilbake med 1000 meterene sine som som resulterer i at jeg blir totalt blenda. Jævla idioter håper motoren exploderer når dem trenger bilen mest

Endret av m4sta
Lenke til kommentar

Blinking med lys burde vært standarisert.

 

Obligatorisk lesing:

 

Når du da kjører forbi kan du blinke én gang til venstre, deretter én gang til høyre og en til gang til venstre. Det betyr "takk" til sjåføren. Han vil da svare med et blink med fjernlysene som betyr "versågod".

Den hilsenen kjenner jeg ikke til dessverre. Det som er vanlig der jeg bor er at vedkommende i personbilen ruller ned vinduet og deretter bøyer radioantenna en gang til høyre og en gang til venstre. Lastebilsjåføren skal da svare med å sende lastelemmen opp og ned tre ganger. Dersom vedkommende som sitter i personbilen virkelig skal tilkjennegi at han er takknemlig (og høflig) skal han så svare med å åpne og lukke bagasjerommet, evt. taket dersom det er en cabriolet. Det finnes også en uskreven regel om at lastebilsjåføren så skal hive ut en del av lasten, men det har jeg til gode å se bli praktisert.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...