Gå til innhold

Nokia 6600 - En feilrapport


Anbefalte innlegg

vet du hvor mange ganger alle disse problemene har blitt lagt ut i en topic?

 

 

det er unødvendig å plage alle oss andre med dine tåpelige problemer! :mad:

jeg har aldri hatt problemer med min 6600 og kjenner ingen som har hatt det, så hold problemene dine for deg selv!!!!!!!!!!!

Vel Lars - du er havnet i et forum hvis problemdiskusjon er fremste misjon. Beklager det dypt om jeg såret din Nokia 6600 og håper videre at ekteskapet deres fører vel frem :p

Endret av Patience
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mange gode poenger her. Jeg liker telefonen da generelt, men som mange av dere sier så er det nok nødvendig med en liten FW oppgradering. :)

Skjønner at du er frustrert når nymob'en til mange tusen penger ikke lever opp til forventningene, men prøv å send telefonen inn til service. Venter på å få min igjen, har jo tatt "bare" 2 uker snart...

 

Men det går som sagt an å gå rundt problemet med at meldingsvarselet forsvinner, og det er å lagre meldinger på telefonminnet i stedet for på MMC.

Lenke til kommentar

Må legge til noen punkter:

 

9. Vil ikke kople seg opp mot bluetooth. Etter 15-20 forsøk så går det til slutt.

 

10. Slettet 40 meldinger hvor ca 20/20 lå fordelt over 2 forskjellige mapper. Oppdaget det ikke før dagen etterpå. Takke meg til at jeg tok backup..

 

11. Slår seg av... og FORBLIR av.. :(

Lenke til kommentar

hmm hans 6600 kommer sikkert fra sverige :p hehe bare tuller har min 6600 oppført seg sånn ? NEI den er perfekt den ! untatt en PIXEL feil men det er ikke noe du ser når det er vanlige farger men ja jeg ville hatt ny skjerm (1600kr)

 

Men det er ikke noe i veien med den bare du tar og AVSLUTTER programmene og ikke trøkker på LEGG PÅ knappen eller den RØDE knappen ! ;) så skal alt være bra ;)

Endret av Chris_p4_2.8@800
Lenke til kommentar

Eneste som man kan kalle "feil" på min, er at noen ganger når jeg får melding så kommer det ikke på skjermen.... Enten må jeg gå inn i innboksen for å lese den eller så bruker jeg å trykke på meny-knappen å så avslutt, og da kommer det opp... Dette er ikke noe jeg henger meg opp i...

 

Jeg er storfornøyd med telefonen :D Har over 300 meldinger i innboksen nå og den er ikke noe treg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...