Jump to content

Spirograf

Medlemmer
 • Content Count

  1912
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

About Spirograf

 • Birthday 08/05/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk, god oppsummering! Sliter med å få Sony-klokkene til å funke med jobbPC og mobil. Der er QC35 litt bedre, men selv disse sliter jeg med å få til å fungere optimalt da lyder fra de ulike enhetene "overdøver" hverandre. Ikke helt gunstig når man sitter i et videomøte, og det kommer en SMS... Faktisk er det kun Plantronics sine Focus jeg har fått til å fungere optimalt mellom 2 enheter, men der er støydempingen for dårlig.
 2. Fint om dere bruker norsk når dere oversetter artikler, verken lengden på farkosten eller datoformatet er norsk standard.
 3. Har lett meg blå etter svar, men klarer ikke å finne ut om det er mulig med flere brukerkontoer eller ikke på P10 Lite. Noen som vet?
 4. Enig der men er nok en del kvinnfolk som ikke er så glad i store høytalere i stuen, vet at lyd planker finnes men de gir ikke like bra lyd som et 5.1 sett eller 7.1 sett. Lydplanker til 1500 kr er vesentlig bedre enn de integrerte høyttalerne du finner i en såpass tynn TV Sitter med følelsen at Philips kunne kalt OLED-TV-ene sine for noe lurere enn **POS**** Det stemmer jo, så hvorfor ikke. Mulig jeg er farget av PUS8809, som kler POS-betegnelsen helt perfekt.
 5. Den ser jo ganske mye mindre ut, dette er baksiden: https://www.komplett.no/img/p/800/d3e50269-3fc6-dc1c-5c89-c8f86e85254d.jpg
 6. Den musikken... *frysninger* Må nok grave frem Skyrim igjen. Denne versjonen venter jeg med, den videoen med byene ser jo ut som "Foggy Edition"
 7. Duke3D og Shadow Warrior var det 3D Realms som sto bak ☺ Anbefaler alle som digger de originale Doom-spillene om å skaffe modden Brutal Doom, blir som et nytt spill ?
 8. Håper på Black Friday-pris på Fallout 4 *kryssefingre*
 9. Les om Snapdragon 810 og varmeproblemer, så vil du nok vurdere enda en gang. Dessverre/heldigvis ikke bare Sony som sliter med dette.
 10. Har dere merket noe av tregheten som skyldes overoppheting av Snapdragon 810-brikken? Har en Z5 Compact som er nesten ubrukelig pga dette. Min gamle Z2 var mye raskere, men der begynte batteriet å svikte.
 11. Leste testen, og forventet ikke en så høy score ut fra det jeg leste. Vet at det er en evig diskusjon, men ut fra teksten så kunne jeg tippet 5-6/10 Har bestilt meg en Chromecast, blir spennende å prøve selv. Håper de samme funksjonene som er i USA kommer til Norge ganske fort, da det er en av grunnene til at jeg bestilte CC
 12. Hvorfor må du ha akkurat AirPlay når det er plenty tilsvarende, dårligere og bedre, løsninger? Hva bruker du primært AirPlay til? Hvilke alternativer har vi per idag som klarer å matche simplisiteten til AirPlay? Og hvis man først har iOS-enheter så er det vel fryktelig skralt med reelle alternativer osv..? Kodi har en AirPlay-plugin, testet den?
 13. Kanskje vi da endelig får Jedi Creed og Sith Creed? Eller Apollo Creed ?
 14. Takk Nå var det litt i overkant kostbart, men det burde jeg jo så klart ha skrevet
×
×
 • Create New...