Gå til innhold

Walking Dead-universet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...
On 3.9.2023 at 2:39 PM, Mr.Duklain said:

Kjenner jeg begynner å bli litt lei at AMC melker TWD. Kanskje på tide at de skjønner at det er et synkende skip? 

Hva du føler er ikke fasiten på hvordan det er i virkelige verden.

Dead City og Daryl Dixon gjorde det begge veldig bra i seertallene - begge brøt rekorder for AMC+.

Men om jeg skulle synset, så tror jeg generelt at folk var lei alle de nye karakterene som kom i hovedserien og ønsket å se noe mer fokusert på de gamle karakterene istedenfor - sammen med at ting sto veldig stille i The Walking Dead på slutten der.

Folk vil se Maggie, Negan, Morgan, Daryl, Carol og Rick er det inntrykket man får rundt om fra folk på nett. Basert på seertallene til spinoffene med disse karakterene, som også igjen "konkurrerer" med AMC+ om seerne på en måte, så var folk mye mye mindre interessert i disse iforhold til både Tales from The Walking Dead, Fear The Walking Dead og The Walking Dead: World Beyond - som hovedsakelig var bestående av ferske karakterer.

Fear The Walking Dead begynte å slite mer først nå de siste to årene med sesong 6. Akkurat der tror jeg det har mer med manuset å gjøre - fordi det var virkelig elendig. Plott som dikterer karakterene over en høy sko, og det var så usammenhengende at folk plutselig gjort det og det. Men den serien er nå heldigvis over for godt.

Endret av Maury
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så faktisk ferdig siste episode av Fear the walking dead i går. Både Fear og siste halvdel av Walking Dead er selve definisjonen av middelmådighet. Litt usikker på hvorfor jeg tvang meg til å se ferdig siste sesong av Fear, men følte vel at jeg hadde investert såpass mye tid fra før av, så ville bare bli ferdig med driten. Spesifikt Fear var veldig mye repetisjon av samme plot som ble oppbrukt fort.

>"ååååh vi er alle samlet og alt er fint og flott" 
>noe går til helvete
>"Å nei det gikk til helvete og vi er alle spredt! Vi får bruke en halv sesong på å samle hele gjengen og en halv sesong til å finne ett nytt sted å bo"
>noe går til helvete igjen

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Uderzo skrev (44 minutter siden):

Seertallet ble dramatisk redusert etter et par sesonger, de første sesongene hadde utrolige seertall, men de bare falt og falt etter det.
Ræva plot twister og plot armor ødela serien, for ikke å snakke om såpeserie elementer og karakterer som endrer seg totalt for plottet sin del.

Tror jeg datt av etter to sesonger på originalen. Kanskje tre? De kom til en by. 

 

Prøvde meg på fear the walking dead men det var sørgelige greier. Har vært interessert i den nye satt til Frankrike, men er litt redd for at en må ha sett det tidligere for og få max utbytte av serien. 

Lenke til kommentar
Sjørøver skrev (2 minutter siden):

Har vært interessert i den nye satt til Frankrike, men er litt redd for at en må ha sett det tidligere for og få max utbytte av serien. 

Handlinger satt til andre land høres faktisk kult ut. 90% av alle zombie-ting foregår jo i USA, så handlinger i nye land er et frisk pust. Deler av Fear var vell satt til Mexico om jeg husker rett? 

 

Lenke til kommentar
14 hours ago, Mr.Duklain said:

TWD-sine seertall har vell falt siden første sesong? 

Åltså, TWD-universet har jo enda sine fans, men antallet er vell ikke på topp nå? 

Faktisk var peaken til The Walking Dead (hovedserien) i sesong 5, og der skal det sies at første halvdelen av sesongen var ganske bra - faktisk mye av seriens beste øyeblikk spør du meg.

Men nye episoder var fremdeles største TV-serien på "cable" helt fram til enkelte episoder i sesong 10 til og med - og det selv når serien "konkurerte" mot seg selv som sagt med AMC+.

 

13 hours ago, Mr.Duklain said:

Handlinger satt til andre land høres faktisk kult ut. 90% av alle zombie-ting foregår jo i USA, så handlinger i nye land er et frisk pust. Deler av Fear var vell satt til Mexico om jeg husker rett? 

 

Fra start til slutt: Los Angeles, Mexico, grensa mellom Mexico og USA, Texas og så Georgia med liten tur innom Virigina (blant annnet kjent sted fra The Walking Dead).  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...