Gå til innhold

– Viktig for oss å ikke bare hente ting fra tidligere Diablo-spill


Anbefalte innlegg

On 6/8/2023 at 11:04 PM, Brother Ursus said:

Spillet er også svindyrt. Man tar seg betalt for konsollpriser på PC, og oppå det legges både preorder, deluxe, DLC, mikrotransaksjoner og battlepass.

Det er ikke i nærheten av så ille som Diablo Immortal, men det er ille nok.

If you don't like it, don't buy it 😎

Elendig verdi på krona gjør ikke spillet billigere akkurat 😅

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Guybrush 3pwood skrev:
WigNut skrev (10 timer siden):

"

Open world og MMO mener du er fantastisk. Jeg og mange andre mener det er noe forbanna dritt :D

Det å ta world bosser sammen med andre er også kjekt. Jeg uten å tøyse snubblet over en sånn world boss. Når det da ramler inn andre random spillere. Da slapp jeg mus og tastatur å gikk for å pisse. Null interesse å spille med andre og jeg vet at jeg ikke er alene om den følelsen der :D

 

Som sagt Noen elsker grønnsaker og noen hater det :D

Jøss, du burde få diplom.



 

Worldbosser er et must for enkelte ingredienser. For et spill , for en atmosfære
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Sitat

Ff, zelda, starfield, Spiderman, assassin's creed, hogwarts, jakuza, resident evil, jedi survivor, remnant...

Eneste spillet som jeg har og hadde interesse av var hogwarts. Men stoppet midt i grunnet bugs etc. Spillet har jo nesten nettopp blitt fikset når det gjelder Raytraced shadows.

Zelda var greit på nintendo 8-bit.

Ff. Null interesse.

Starfield holder jeg et lite øye med men igjen... Er Bethesda vi snakker om her så det kan blir kjempe bra... Eller... Men holder et lite øye med det.

Spiderman. Null interesse.

Assasin's Creed.... Stoppet å være moro etter tredje i rekken.

Jakuza. Nope null interesse.

Resident evil. kjedelig og fenger ikke.

Jedi... Vurderte det.. Men herregud å uferdig det spillet er. Mulig jeg tar en titt om et års tid (samme som jeg gjorde med witcher 3 og cyberpunk.)

Remnant. nuuuulllll interesse.

 

Så nei. Det er ikke mange single player spill der ute pr nå eller kommende som fenger.

Sitat

Hvilket diablo er det du har spilt? For det er iallefall ikke diablo 4.

Om det så er diablo 4 så har du altså blitt med andre spillere, noe du selv har valgt, kun for å ødelegge for dem... det er ganske dårlig oppførsel. 

Er nok Diablo 4 da jeg kan lese. Og rimelig sikker på hva jeg installerer.

Må nok ta noen worldbosses for å få gitte ingridienser. Men har null interesse av å gjøre det med andre. Ergo jeg satt idle.

Om folk blir sure for det er ikke mitt problem da jeg har ikke bedt om å få spille med de eller noen andre.

Men igjen pust meg magen da jeg lånte en konto for å se om det virkelig skulle være så flott og fint som mesteparten sier. Konto vil ikke bli lånt igjen og spillet vil aldri bli kjøpt så blir jo en vinn / vinn situasjon. Du slipper å evt. treffe på meg som står AFK og jeg slipper å kaste bort penger på et kjedelig spill som blizzard har ødelagt (min mening)

Sitat

Ja det har jeg. De fikk vel nettopp et helt nytt spill gratis? 

 

Du forstod ikke poenget.

Sitat

Jeg har spilt i ca 30 år jeg også, samt spilt i turneringer i CS, SC, Quake, Tekken og flere.

Ser ikke hvorfor det skulle være relevant. 

Igjen forstår du ikke poenget men greit nok.

Sitat

E.t til Atari.

Zelda til cdi. 

Superman 64.

Det har vært en haug elendige spill tidligere. Det er bare flere spill som lages nå, og det er lettere å høre om dårlige spill nå som man har internett. 

Jeg er enig med deg at det fantes da et haug med dårlige spill tidligere. Men det var i alle fall variasjon der ute. Nå skal alt være så main stream og helst følge samme formel.

Sitat

Diablo 1 fikk nightmare og hell skaleringen med expansion pakken. 

I diablo 2 skalerte spillet opp fra normal til nightmare og så hell etter at man tok sistebossen på forrige nivå.

Det skal jeg faktisk ikke utale meg om da jeg ikke kjøpte eller spilte expansion pakken til D1

D2. Fullt mulig det også men jeg rundet det med en figur. Da var jeg ferdig med den figuren. Ny figur. Til alle var spilt også var jeg ferdig med D2.

Hender jeg tar det frem og spiller en figur eller 2 etter det har gått et par år.

Sitat

Jeg betaler mye heller 120 kroner for et enkelt skin enn å betale 900,- hvert eneste år for å få en oppfølger som verken er ferdig eller lar meg beholde det jeg har jobbet for.

Om man ser på passene i nyere spill så mottar man det pengebeløpet man brukte på passet i spillet, altså kan man få neste pass gratis. Da betaler du en gang så slipper du å betale igjen.

Ser at du synes dette er fin ting. Da kan vi være enige om å være uenige. :D

Endret av WigNut
Lenke til kommentar
Guybrush 3pwood skrev (4 timer siden):

Ser det er et par her inne, WigNut blant annet tar jo kaka da :D

Ellers er det stort sett positivt over hele linja

Dette er ikke et angrep eller for å starte en diskusjon med deg. Men dette er noe som gjelder ALLE form for forum generelt.

Hvorfor er det slik at så sant man ikke blåser regnbuer og solstråler i samme rettning som massen (flertallet) gjør så er man negativ og / eller kverulant?

Bare fordi x antall mener tommel opp. Så må det være rom og forståelse for at x antall mener tommel ned.

Jeg sier det jeg mener om Diablo 4. Det er et makkaverk som skulle aldri vært sluppet. Det er min mening. Min. Ikke din eller x antall her inne sin. Og det er heeeelt greit. Synes du spillet er bra. Neimen så bra for DEG. Tommel opp og håper virkelig du koser deg. For sjansen er at hvis spillet hadde blitt som jeg vil ha det. Så hadde du nok sagt noe annet. Og det er også greit.

Folk må slutte å føle seg krenka eller at ting er så negativt bare fordi vi ikke deler samme mening. Hvis vi alle hadde gjort det så hadde det eksistert kun et spill. For vi alle i verden ville ha det samme. Det hadde vært kjedelig.

Jeg er bare skeptisk på veien spill industrien er på vei generelt.

Så til dere alle som gidder å lese dette og liker / elsker Diablo 4. Helt ærlig. Tommel opp til dere. Kos dere. Men kom ikke her å forlang at jeg skal måtte like det også. Jeg har min mening samme som dere alle andre. Og det bør / skal det være rom for. :)

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
WigNut skrev (34 minutter siden):

Eneste spillet som jeg har og hadde interesse av

Nå var det kanskje 0,01% av spill som har blitt lansert eller blir lansert for tiden.

Tusenvis av nye spill hver måned.

WigNut skrev (36 minutter siden):

Men har null interesse av å gjøre det med andre

Gjør dem alene da. Ingen som tvinger deg til å joine andre.

WigNut skrev (38 minutter siden):

Nå skal alt være så main stream og helst følge samme formel.

God of war, tetris, re, diablo, street fighter, persona, Tony hawks, Stanley parable, ratchet and clank, need for speed...

Rts, rpg, mmo, fps, tps, tbs, walking sim, puzzle, racing...

Du finner spill i hvilken som helst sjanger. Det lages til og med fortsatt text adventure spill...

WigNut skrev (43 minutter siden):

D2. Fullt mulig det også men jeg rundet det med en figur. Da var jeg ferdig med den figuren. Ny figur. Til alle var spilt også var jeg ferdig med D2.

Skjønner. Diablo er ikke noe for deg altså.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
WigNut skrev (21 timer siden):

Dette er ikke et angrep eller for å starte en diskusjon med deg. 

 

Les det du selv skrev som svar på min post der jeg skriver at jeg liker Diablo 4, fordi det utrolig bra spill(les: metacritic, statistikk stemmer)  er open world og med MMO aspekter, osv. Det nærmest latterliggjør du og med masse hersketeknikk, overdrevet bruk av smileys og en ovenfor og ned holdning. Kom deg ned av pidestallen.
Du skriver at du går og pisser fordi det kom andre folk til når world boss spawnet, hva er det? Kan du ikke bare delta på beste måte og ta rewards etterpå? Står AFK og ta loot etterpå, hva er gøy med det? Det er et spill og ikke en jobb.


 

Lenke til kommentar
Guybrush 3pwood skrev (2 timer siden):

Les det du selv skrev som svar på min post der jeg skriver at jeg liker Diablo 4, fordi det utrolig bra spill(les: metacritic, statistikk stemmer)  er open world og med MMO aspekter, osv. Det nærmest latterliggjør du og med masse hersketeknikk, overdrevet bruk av smileys og en ovenfor og ned holdning. Kom deg ned av pidestallen.
Du skriver at du går og pisser fordi det kom andre folk til når world boss spawnet, hva er det? Kan du ikke bare delta på beste måte og ta rewards etterpå? Står AFK og ta loot etterpå, hva er gøy med det? Det er et spill og ikke en jobb.


 

Vel. på Metacritic så har spillet pr nå 6.2... Kaller ikke det bra... Men igjen pr. nå så blir Diablo 4 review bombet. Så man får se hvor det lander om si et par mnd.

At du mener jeg bruker hersketeknikk. Overdreven bruk av smileys og har en overfra og ned holdning... Sorry men den kjenner jeg meg virkelig ikke igjen i det hele tatt på noen plan. Men det betyr da at du selv har en ovenfra og ned holdning til meg det da? Siden du mener diablo 4 er bra og jeg mener det er ræva. For hvis det å mene at et spill er dårlig mens 90% av de andre mener det er bra så skal det bety at jeg har en overfra og ned holdning. Nei vet du hva... sorry utrykket med det blir litt vel #krenka...

Og ingen plass her på forumet under D4 så har jeg brukt noen form for hersketeknikk. Beklager men da vet du ikke hva hersketeknikk betyr...

Overdreven bruk av smileys.. :) Egentlig litt bortkastet å bruke tid på den men greit nok. Det du mener er overdrevet kan for en annen være normalt. Igjen som jeg sier her inne. At du liker diablo 4 er flott for deg. JEG... Jeg presiserer ordet J.E.G altså MEG som ENKELTPERSON, liker ikke Diablo 4. Har du et problem med det så er det ikke min skyld på noen som helst plan at du føler deg truffet eller #krenka på noen som helst plan da jeg går ALDRI til personangrep eller holder meg for god til å bli usakelig. Dette dreier seg om et forbanna spill. Ingenting mer, ingenting mindre. Om min PC hadde gått opp i flammer i morgen så hadde livet mitt fungert helt fint. Spill er ikke livsviktig.

MEN. Jeg. Altså JEG (igjen enkeltperson) synes veien Blizzard har tatt med Diablo 4 og mest sannsynlig vil være veien videre med Diablo serien totalt feil vei.

Du kan si at du liker sol og varme. Jeg må da kunne si at jeg liker overskyet og regn uten at du skal kunne ta det som personangrep og en pidestall holdning.

Du må gjerne sette merkelapper på spill og de som lager spillet. Men å sette merkelapper på enkeltpersoner for så å si at den personen sitter på en pidestall... Ja... litt motsigende er det ikke? :)

 

Når det gjalt world boss så som jeg skrev og kan skrive nok engang. INGEN. Og jeg mener absolutt INGEN skal komme og fortelle meg hvordan JEG skal spille et spill. INGEN. Jeg spiller spillet som JEG vil, hvordan JEG vil, NÅR jeg vil, med HVEM jeg vil (ingen).

Mitt spm. er. Var du der? var DU en av de på spawnet på mitt team? ikke??? så unnskyld uttrukket men hvordan i helvete vet du om jeg tok loot eller ikke? Igjen kanskje slutt med merkelappene dine og tro kan du gjøre i kirka. Jeg spilte ikke, ble AFK da jeg heller gikk på dass. Er da ikke så tykk i hode at jeg kommer tilbake å tar loot. Da er du kødd i mine øyne også hvis man gjør slikt. Jeg spilte ikke ergo 0 loot.

Jeg har det ikke gøy når jeg blir påtvunget å spille med andre. Om jeg da velger AFK er det igjen JEG som bestemmer. Ingen andre. Men nei, jeg rører heller ikke rewards skulle det dukke opp etterpå for de har jeg da også 0 interesse i. Og igjen er ikke et problem da jeg IKKE EIER DIABLO 4 og kommer aldri til å kjøpe det så sant det ikke kommer en offline mode.

 

Og du har 100% rett. Det er et spill og kun et spill. ergo da gjør JEG det JEG vil, hvordan JEG vil. Og tar 0 hensyn til andre av den enkle grunn at JEG blir PÅTVUNGET noe jeg ikke vil. Jeg spiller som jeg vil. Har man et problem med det. Surt det og helt ærlig så bryr det meg 0 hva andre måte mene om det for jeg vil ikke spille med noen av dere eller noen andre på denne jordkloden for den saks skyld. Spilt nok online og er 110% mett av det. Vil ikke mer. Punktum.

Pidestall bare fordi man er uenig... jaja... Grei utsikt her oppe i alle fall (sarkasme) :)

Endret av WigNut
Lenke til kommentar
Iki skrev (23 timer siden):

Skjønner. Diablo er ikke noe for deg altså.

Å joda. Elsket single player biten av D1 og D2. Gjør det til dags dato. Men ser ingen grunn til online eller å grinde videre etter fullført spill.

Igjen. Jeg spiller som JEG vil :) du spiller som DU vil. Og ingen av oss spiller "feil" da det teknisk sett er umulig. Vi liker bare Diablo da av forskjellige grunner.

Lenke til kommentar
WigNut skrev (15 minutter siden):

Å joda. Elsket single player biten av D1 og D2.

 

Du liker en god historie, men du liker ikke det som gjør diablo til diablo.

Blir litt som å si at du liker need for speed fordi du liker å kjøre rundt i open world, uten å kjøre mot andre.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Iki skrev (21 timer siden):

 

Du liker en god historie, men du liker ikke det som gjør diablo til diablo.

Blir litt som å si at du liker need for speed fordi du liker å kjøre rundt i open world, uten å kjøre mot andre.

Og? Så fordi jeg liker Diablo på min måte og du på din så... spiller jeg diablo feil?

For, for meg så er diablo en sabla bra single player opplevelse. Og liker "historien"

Men da i følge deg så blir dette feil måte å spille diablo... jaha.. Blir litt som å si at pølsa ligger opp ned i mine øyne.

Men da kan jo du spille diablo som du vil og liker det så kan du la meg spille diablo som jeg vil og liker det tenker nå jeg. For jeg har like lite å mene noe om hvordan du spiller et spill som du har på hvordan jeg spiller det. Om jeg vil kan jeg godt spille diablo uten å dele ut noe skade før siste boss. Feil? nei, ikke om det er noe JEG vil.

Som sagt. JEG spiller spill hvordan JEG vil, NÅR jeg vil, med HVEM jeg vil.

Akuratt det samme som du. Ikke fortell andre hvordan de skal spille :) Spill som du vil og la andre spille som de vil. Uansett om pølsa ligger opp ned i dine øyne. Så smaker det uansett pølse.

Lenke til kommentar

@WigNut
Aldri verden om jeg tror på at du har rundet Diablo II. Det krever ca 10 måneder med spilling 16 timer i døgnet. Det er bare en som har rundet Diablo II uten kontodeling og det er en danske som gikk under navnet DKShade som hans Sorceress helt. Jeg spilte med ham den sesongen. I det hele tatt hadde det ikke vært mulig hvis ikke Blizzard Entertainment somlet med å resette ladderen.

Endret av BadCat
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
WigNut skrev (59 minutter siden):

Og? Så fordi jeg liker Diablo på min måte og du på din så... spiller jeg diablo feil?

Du spiller ikke spillet ferdig. 

Du gir deg der spillet begynner.

Det er ikke direkte feil, men det betyr at du ikke liker spillet, du liker bare en liten del av det.

WigNut skrev (1 time siden):

Om jeg vil kan jeg godt spille diablo uten å dele ut noe skade før siste boss. Feil? nei, ikke om det er noe JEG vil.

Lykke til med dette, det vil være umulig for deg.

 

WigNut skrev (1 time siden):

Som sagt. JEG spiller spill hvordan JEG vil, NÅR jeg vil, med HVEM jeg vil.

Så lenge du holder deg til reglene i spillet, så... men om du griefer andre slik du påstår så bryter du altså reglene og blir utestengt. 

Lenke til kommentar
BadCat skrev (7 timer siden):

@WigNut
Aldri verden om jeg tror på at du har rundet Diablo II. Det krever ca 10 måneder med spilling 16 timer i døgnet. Det er bare en som har rundet Diablo II uten kontodeling og det er en danske som gikk under navnet DKShade som hans Sorceress helt. Jeg spilte med ham den sesongen. I det hele tatt hadde det ikke vært mulig hvis ikke Blizzard Entertainment somlet med å resette ladderen.

10 måneder med 16 timer hver dag. Hva legger du i å runde Diablo 2?

 

Google sier dette:

Sitat

How long is Diablo II? When focusing on the main objectives, Diablo II is about 34 Hours in length. If you're a gamer that strives to see all aspects of the game, you are likely to spend around 248 Hours to obtain 100% completion.

 

Endret av Hansien
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...