Gå til innhold

Tapte på Luna i 2022, skattemelding?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg investerte i Luna i 2021, og det gikk jo som det måtte gå. Tapte ikke mer enn jeg hadde råd til, men alt skal jo merkes i selvangivelsen og det er her problemet ligger.

Jeg har kun brukt binance under transaksjoner, og spørsmålet er hvor jeg finner dataen for alt som har med Luna å gjøre? Jeg har prøvd kryptosekken, men der står det ingenting om Luna, og jeg finner heller nada i Binance.  Finner det jeg trenger om bitcoin, men ikke Luna. 

Er det noen som har råd?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ganske forvirrende på Binance med "Transaction history", "Buy crypto history" og "Trade history". Virker nesten som at det er noe feil med Buy crypto history. Prøvde å eksportere fra en periode i 2020 men det ble bare en tom excel-fil.

Prøv Orders -> Spot Order -> Trade History. Trykk direkte på Export-knappen oppe til høyre og velg "Beyond 6 months custom" og velg dato fra/til. Da genereres en csv-fil med historikk. Denne csv-filen kan vel kanskje legges inn i Kryptosekken?

Lenke til kommentar
TheKims skrev (2 timer siden):

Firi har kun 8 forskjellige valutaer å velge blant. Så visst man ønsker å investere i andre valutaer så må man ty til utenlandske børser.

Aha.  Men det lyder jo nesten som en fordel også, så man slipper å bli lurt av div nye krypto-valutaer 🙂

Men folk står visst klare til å kaste pengene etter nesten hva som helst så lenge det gis inntrykk av raske/store gevinster (jfr Monio folkefinansiering osv).

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...