Jump to content

Leon83

Medlemmer
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

151 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Litt av et sammentreff. Jeg så nettopp Lost in Translation.
 2. Hva har Bitcoin Cash å gjøre med det jeg skrev? BCH har en markedsverdi på 4,3 milliarder dollar. Jeg snakket om markedsverdi på 150-300 millioner dollar.
 3. Chainlink til rundt $6 er fortsatt billig mtp hva prisen kommer til å stige til de kommende 2 årene. Lav pris som Cardano betyr jo bare høy supply. Jeg liker å investere i en del solide og lovende prosjekt som nå har markedsverdi på 150-300 millioner dollar. De har mye rom for å vokse i markedsverdi og deretter pris.
 4. Du tenker på denne saken om mistenkelig pump and dump i fjor sommer? http://www.anchain.ai/post/crypto-trading-investigation-a-deeper-look-at-chainlink-link Det endrer ikke mitt syn på Chainlink. Chainlink er såpass sentral mtp reell bruk av blokkjedeteknologi, og de har avtaler med Oracle og Google bl.a. Et "must have", spør du meg.
 5. Tron kommer ikke til å bli prioritert. Er kresen på hva jeg velger. Velger kun solide, lovende og populære prosjekt 😄
 6. Porteføljen nå for langtidsinvestering frem til neste macro peak: Chainlink (25%) Cardano (13%) DigiByte (13%) Zilliqa (13%) Kyber Network (12%) Ren (11%) Theta (11%) Vurderes etterhvert: VeChain og Elrond.
 7. Dette skal ikke være noe problem. De 24 gjenopprettingsordene (BIP-39) er en full backup av masternøkkelen for alle kryptoadressene du har på enheten. Man kan til og med gjenopprette de på en enhet av et annet merke hvis Ledger skulle forsvinne i fremtiden. Det viktigste er å skrive ned de 24 ordene korrekt (kun med penn) og ha 2-3 kopier lagret på forskjellige lokasjoner. https://www.ledger.com/academy/crypto/what-is-a-recovery-phrase
 8. Ja, ikke så lurt å lagre krypto på exchanges over lang tid. Men har du virkelig ikke hørt om produkter som Ledger og Trezor? Det er den sikreste måten å lagre krypto på. Bestill f,eks en Ledger Nano S direkte fra produsentens hjemmeside på www.ledger.com.
 9. Å lagre privatnøkkel/seed words på nettet i form av en tekstfil eller bilde er jo ikke trygt. Da hadde jeg heller latt kryptovalutaen være på Kraken.
 10. Nå skal det bli spennende å se om Bitcoin kommer til å følge en typisk 60-70 dagers bull-syklus. Man når en topp etter 50-60 dager etterfulgt av en korreksjon på 20-25% ned.
 11. Uttaksgrense. 0,5% gebyr uansett trading volum. Lav likviditet?
 12. Nei. De fleste kommer ikke til å kjøpe før Bitcoin koster $30 000++
 13. Førsteinntrykk av helt nye Denon D7200 vs D5000: Tydelig bedre soundstage og skarpere/mer kontant lyd. Lyden er generelt mer "smooth". Diskanten er mer dempet og mellomtonen er mer framtredende. Så godt fornøyd med lyden av disse. Blir spennende å høre om de åpner seg en del med 100 timer break-in tid.
 14. Har bare brukt standard-putene. Hadde vært interessant å prøvd andre puter da, samt Lawton mod.
×
×
 • Create New...