Gå til innhold

noen som har fått til å bruke gaming PC som konsoll?


Anbefalte innlegg

Etter en kommentar om at PS5 snart skal byttes ut med PS6 eller PS5 PRO eller slim så solgte jeg min PS5. Jeg ønsker følgende: å spille strategi, rollespill og FPS på min TV og gjerne med mus og keyboard. Hvordan løste du dette? Lagde du et bord som passer i fanget i godstolen/stressless/sofa til å ha keyboard og mus på? Funker det? Hva slags oppsett har du?

Sletter tråd. Hvis ikke det går, kan moderator slette.

Endret av TheAvatar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det eneste som skiller en konsoll fra ei datamaskin/mobiltelefon er at det er laget spesielt for å spille videospill mens en telefon eller datamaskin er laget for å gjøre flere oppgaver i tillegg.

Det finnes hundrevis av frontends som får PC-en til å oppføre seg som en konsoll. Nesten alle spill-tjenester til PC har medfølgende frontend.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar
7 minutes ago, TheAvatar said:

er dere tilbakestående? les da!

https://letmegooglethat.com/?q=how+do+i+use+a+pc+as+a+console

https://google.gprivate.com/https?https://bitrebels.com/technology/4-steps-turn-pc-into-gaming-console/#:~:text=4 Steps To Turn Your PC Into A,... 4 4. Choose An Emulation Software

Jeg koblet til en kontroller en gang for over 30 år siden og så begynte jeg å spille. Gravis PC GamePad fra 1991. Det har blitt noen titalls kontrollere siden da.

https://www.howtogeek.com/672716/how-the-gravis-pc-gamepad-transformed-pc-gaming-in-the-90s/

Endret av BadCat
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...