Gå til innhold

Fantasy Premier League 2021/22 (Aller nyeste sesong)


Maefteda

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Har ikke hatt Maguire på Fantasy i år, men har vurdert han pga. trussel på corner. Han er den i forsvaret til united som har scoret flest poeng, men uansett lavt. De slipper inn alt for mye. Har ingen spillere fra United på Fantasy per nå, og heller ingen jeg anser som aktuelle med det første. De er i tillegg ett av lagene som har spilt flest kamper, så velger heller å hente fra lag med mindre kamper spilt.

Angående Salah så beholdes han inntil videre. Har hatt han hele sesongen (inkludert afrikamesterskap). Det er tre uker til han skal i sving igjen for fantasy, så det er god tid til å vurdere om han skal byttes eller ikke. 

Har kun tre spillere på laget som spiller neste runde. Tenkte å bruke mitt andre free hit med laget under. De i rød avgrensing er på benken. Tanker?

image.png.5f538e0655a4efe194d4530d709078cf.png

Lenke til kommentar

Takk, Toney kom inn for Jimenez, så får vi se om det er lurt. Leeds er jo horrible for tiden, men Jimenez er i dårligere form enn Toney.

Antar jeg hopper en del plasser denne runden da flere har spilt begge free hit og vil slite med å stille fornuftige lag.

Lenke til kommentar

Med kun 6 poeng til sammen på forsvar og kepper er jeg godt fornøyd med å sanke 76 poeng. Endte med Jimenez ut for Toney og Maddison for Ødegård like før frist. Opp 70' plasser til 250' og grønn pil for femte GW på rad. I tillegg er laget satt for dobbeltrundene fremover, så mulig å slå seg inn i topp 100' før sesongslutt.

 

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Gratulerer til Tor-Arne Fredriksen og hans Noraa Yesmar, som vant Diskusjon.no-ligaen med 38 poeng ned til nestemann på lista (undertegnede).

Veldig spesiell sesong med koronakaos midtveis og mange double gameweeks. Blir en ny spesiell sesong neste gang, med VM midt i det hele. Får se om vi får unlimited transfers etter returen fra VM.

Sees når neste sesong launcher i midten/starten av juni. Kampoppsettet kommer 16. juni, så spillet følger nok ikke lenge etterpå.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...