Jump to content

JUL

Medlemmer
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11390 profile views
 1. Endte med dette laget. Meslier og Son ut, Henderson og Sigurdsson inn. Hadde to bytter spart opp, så ingen minus.
 2. Nei, men kunne lett hatt en del mål/assist i de kampene.
 3. Ville vurdert united for spurs, selv om man tar minus og de ikke spiller neste runde. Leeds slipper ikke inn så mye lenger heller. Har selv Son på mitt lag, men har også andre som kun spiller en kamp. Har to bytter tilgjengelig, men mulig jeg sparer ett pga. runden som kommer etter. Må se litt nærmere på det i morgen. Antar det er få som sitter igjen med triple captain så sent i sesongen. Har vært gode anledninger sette på Kane og de Bryne i tidligere dobbeltrunder. Fornøyd hvis Rashford starter alle tre, ser han er benket mot Roma nu, det er bra.
 4. Trippelrunde for united. Har spilt FPL siden 2006 og kan ikke huske at det har skjedd før! Har Rashford og Bruno fra før. Får hente en til, men vet ikke hvem som kan være gode valg, blir vel rotasjon antar jeg. Maguire spiller vel alt...
 5. Klatrer oppover med Son som kaptein til tross for at jeg har både Trent, Salah, Bruno og Rashford på laget (pluss Rudiger som ikke spilte for Chelsea). Antar det er mange som har Kane som kaptein og er skuffet over hverken mål eller assist i 4-0 seirer.
 6. Kan velge å stå med følgende lag (pluss ett bytte) eller kjøre wildcard under. Med wildcard tar jeg en del poeng denne runden (29) og neste 30. kan så gjøre tre justeringer for 31 og utover. Står også greit til 33. Hva tror dere, stå i det eller wildcard?
 7. Ja, jo hadde jo vært fornøyd med 8 spillere som er byttet inn over tid mot denne runden. Muligens bare 6 nå med skader. Ett wildcard nå ville jo fått inn fem ekstra spillere som spiller runden, og rydding av lag for resten av sesong. Sparer jeg wildcardet en runde får jeg en mer optimalt lag for avslutning av sesong, men må da også ta igjen poengene disse 5 spillerne får denne runden. Etterpåklokskapen vil nok runge her. Holder foreløpig på wildcard frem til nærmere deadline. Hva er verdien på et wildcard i fantasy-poeng? 20?
 8. Har sju spillere med kamp i neste og pluss ett bytte. Totalt 8/15, men to av de er Grealish og Son. Da blir det fort kun 6/15. Har wildcard som eneste chip igjen. Benytte eller ikke? Kommer vel doble runder, og få som spiller i 33 så vet ikke hva jeg skal gjøre nå. Med 8/15 hadde jeg ikke benyttet wildcard, men nå er jeg usikker.
 9. Var vel godt likt av spillere og fans? Ser ikke ut som noen umiddelbar opptur i alle fall.
 10. Du kjører bench boost antar jeg? Kjører selv trippel captain Kane og har dobbelkamp på 11 spillere etter minus 8. Make it rain!
 11. Annonsert nu, men vet ikke om det var før eller etter fristen. Gjorde mitt siste bygge 1600 i dag og da var det ikke annonsert.
 12. Dette er akkurat det jeg har i tankene og bildet HAVM postet over. Det har tidligere vært postet i tråden og derfor jeg ikke nevner over 30 % krasj i markedet. Disse kommer for sjeldent til at man utnyttet de sammenlignet med tid i markedet. 10% volatilitet opplever man på børsen hvert år. Da går man ikke glipp mye tid i markedet og får en mer gunstig inngang. I mitt hode vil dette være mer gunstig enn månedlig sparing. Historisk for denne tidsperioden er det ett skjæringspunkt mellom prosent fall og innsettingspunkt. Hvis man setter prosent for høy går man glipp av vesentlig tid i markedet og setter man for lavt utnytter man ikke fallene. Investeringsfilosofien vil da være å finne denne prosenten, vente til markedet har falt like mye og da sette inn penger man har opparbeidet seg i perioden. Dette vil da være basert på historiske data, og som du sier ingen spåkule. Bildet over har kun fire fall over en periode på nesten 40 år. Da skjønner jeg at man blir for lenge ute av markedet.
 13. Jeg har hørt det flere ganger, men får det ikke helt til å gå opp. Min alternative teori er at hvis man slavisk setter inn penger på børsen når den har falt er det mer gunstig enn å sette inn fast. Hva som er optimalt at børsen faller før man setter inn vet jeg ikke. Har man for stort fall blir man ute av markedet lenge og har man for lite fall får man ikke spart opp til å utnytte de store fallene. For enkelhets skyld kan man si at man investerer i hovedindeksen over 50 år, og man har hatt mulighet til å gjøre dette med lønning hver måned fra 1970 og frem til i dag. Når pengene er satt inn kan de ikke tas ut igjen, de innsatte pengene følger markedet frem til 2020. Kan ta med bankrente på 5 % og lønnsvekst på 3 % hvis dette ikke gjør regnestykket mye vanskeligere. lønning hver måned til børs kan være en hvilken som helst sum f.eks 100 kr. Jeg lurer da på hvem som sitter igjen med mest i 2020: 1 Setter inn pengene hver måned 1970-2020? 2 Setter inn pengene som er spart opp på en bankkonto siden forrige innsettingspunkt når børsen har sunket 10%? 3 Setter inn pengene som er spart opp på en bankkonto siden forrige innsettingspunkt når børsen har sunket 20%? 4 Setter inn pengene som er spart opp på en bankkonto siden forrige innsettingspunkt når børsen har sunket 30%? Noen som kan regne ut eller er helt sikre på at det blir 1 uansett?
 14. Kan Sheffield snu skuta? 2 poeng på første 17 kamper. 9 poeng på 5 siste kamper.
 15. Har Chilwell jeg også 😮 Mitchell skulle være billig mann fra benk, men han spiller heller ikke denne runden.' Har ikke hatt problemer med rotasjon så langt i sesongen, men nå traff alt samtidig for laget mitt. Sterling (C) Cancelo Stones Chilwell MItchell Davies Pluss Kane som skadet. Får satse på Son (VC), 11 poeng så langt -__-
×
×
 • Create New...