Gå til innhold

Stå eller gå i rulletrappa ?


Anbefalte innlegg

Er typen som ikke så lett lar meg diktere av hva maskiner vil at jeg skal gjøre men ser at de aller fleste er motsatt. Når jeg er ute på kjøpesenterne pleier jeg alltid å gå/bevege meg i rulletrappen istedenfor å stå på stedet hvil. Er ikke alltid like enkelt når folk står stille og ikke gidder å røre en muskel men liker å demonstrere at her er det faktisk muligheter for den kreative. Tenkte bare å høre hva slags type DU tilhører, A eller B.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du vil gå så kan du passere på venstre side. 

For min del varierer det alt etter om eg har det travelt, og eventuelt kor lenge eg har våre på kjøpesenteret om eg går eller står. Særleg når du har gått heile dagen så er det fint med ei pause i rulletrappa. 

Det må også leggast til at trinna i rulletrappa er litt for høge til at det er ei behageleg trapp å gå i. 

Lenke til kommentar

Jeg liker å gå, føler meg som en OL-deltager når jeg suser oppover rulletrappa fortere enn lynet slår ned. Dessverre så er det veldig mange som går så jeg får sjelden følt meg som den kongen på haugen jeg virkelig er i mine interaksjoner med motoriserte gangveier 😭

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Budeia skrev (23 minutter siden):

Forøvrig en litt snodig løsning? Med rulletrapp for "ned" og vanlig trapp for "opp". 

Det er nok også ei rulletrapp som går opp på andre sida, altså at den vanlige trappa er i midten. Hadde dette våre einaste trappa opp så vi vi sett fleire i den trappa. 

ITtraktor skrev (14 minutter siden):

Jeg mener å ha hørt at rulletrapper er designer til å gå akkurat så sakte at folk føler et behov for å gå?

Akkurat det trur eg er litt tilfeldig. Det viktigaste for ei rulletrapp er at det ikkje går så fort at det er fare for at nokon kan skade seg, særleg ved på og avstigning. Samtidig må rulletrappa gå fort nok til at ein får flytta folk raskare enn i ei vanleg trapp. For å hindre at folk får følelsen av å falle bakover så går håndgelenderet litt raskare enn sjølve rulletrappa. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...