Jump to content

Gjest Baardsen

Medlemmer
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

181 :)

About Gjest Baardsen

 • Birthday 10/01/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3027 profile views
 1. Skjønner ikke folk som drikker kaffe, det er jo ikke noe godt. Akkurat like kjedelig som te. Varmt og ekkelt og utvannet praktisk talt oppvarmet vann med et hint av kaffebønner. Nei termosen skal kun brukes til kakao, mmm.
 2. Jeg bruker fortsatt min gamle "dual action" Philishave tohodete monster fra 1993. Hvorfor kaste vekk 1000 lapper (jada skrivefeil ikkesant) på dyrt utstyr når det finnes billigere måter å gjøre det på, har du for mye penger?Jeg fikk denne til jul og den er virkelig et fantastisk presisjonsprodukt som du kan fint bruke som barbermaskin. https://www.elkjop.no/product/personlig-pleie-skjonnhet-og-velvare/barbering-og-harfjerning/barberhovler-og-barberblad/philips-oneblade-trimmer-qp252020v2/309782?gclid=Cj0KCQjwgO2XBhCaARIsANrW2X1ndo3RE0k1h8Wy82Drx1wGWzibtbC0mxry-vJ6LS9e2EYoh9_rS4MaAl2bEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Jeg sluttet med høvler for mange år siden. For mye styr å gå rundt glattbarbert hele tiden. Sikkert veldig mange som kaster bort lappene sine på å kjøpe nye mach 999,999 blader så fort den blå stripa er borte men faktum er at det der er bare et salgstriks. Jeg har brukt de samme gamle bladene mine i årevis om jeg skulle i et eller annet selskap. Det viktige er å preppe huden før manuell glattbarbering. Lunka vann og noe såpegreier holder i massevis for en clean shave. Nei kjøp noe billigreier det er helt sikkert bra nok.
 3. Gjest Baardsen

  Høyde

  Tenker vel at kroppen din ikke har strukket seg helt ferdig enda men at det kan ikke være mye mer om å gjøre nå. Kanskje 5-6-7 cm til? Optimale vekstvilkår avhenger også av kosthold og treningsmengde og en del andre faktorer. Kroppen er alltid i endring og vokser vel oppover til ca. 18 år tror jeg. Håper du ikke fester, røyker eller drikke eller lever på frysepizza for da gir du ikke kroppen din optimale vekstvilkår. Tror man vokser mest når man sover.
 4. Hadde vel holdt å zappe henne litt med noen hundre volt så kanskje hun hadde stukket til sjøs asap.
 5. Gjest Baardsen

  Gamle tabletter

  Tenker det er MANGE som har liggende gamle utdaterte medisiner og som aldri kommer så langt som til et diskusjonsforum og jeg regner med det er liv i disse enda...ja medikamentene altså. Hadde dette med utgått dato presentert et alvorlig problem hadde vi nok visst det. Var i min mors begravelse tidligere i år og lurte fært på hvordan dette ville gå, men det gikk egentlig veldig mye bedre enn forventet uten å blande inn noe beroligende av noe slag.
 6. Med den uttalelsen insinuerer du jo at verdiene til folk flest i USA var langt under "hva et normalt samfunn trenger" da de stemte frem denne mannen til deres øverste leder. Min resonnering er at alle polikere er kjeltringer i større eller mindre grad, så da koker vel grøten din ned til at "vi henger ut den politikeren vi misliker mest" og så er det jo veldig beleilig å kaste seg på den trendy antitrump bølgen og det påfølgende hylekoret og stemme i, ikkesant? Nå vet jeg ikke helt hva du mener med et normalt samfunn, men USA er alt annet enn et normalt samfunn så da trenger man gjerne en høyst uortodoks leder som ikke er redd for å si det som det er eller tabbe seg ut offentlig.
 7. Slutter aldri å la meg imponere over hva slags kriterier noen kvinner legger til grunn når de velger seg en make. Dette er en gjenganger dessverre. Tror du skal tenke på å komme deg litt bort og se nøyaktig hvor dypt han kommer til å krype for å få deg tilbake. Trist lesing forresten men ingen overraskelse. Det hadde nok vært enda vanskeligere for deg å fatte en beslutning om du hadde unger å tenke på. Det er selvfølgelig mange par som "vokser" fra hverandre og her er jo en gyllen mulighet å unngå en skillsmisse da dere jo ikke er gift.
 8. Det psykologiske aspektet her er faktisk ganske så voldsomt. Det krever en veldig stor selvinnsikt å klare å forandre allerede "gode" innarbeidede rutiner. Vin f.eks representerer jo "det gode liv" så det blir jo litt skjæring med det du holder på med. Du må jobbe mye med psyken din og rett og slett lære deg å bli bedre kjent med deg selv. Dette er viktig. Det er aldri enkelt å gi kroppen det den vil ha. Som regel gir vi kroppen det hjernen sier den vil ha, men som ikke nødvendigvis kroppen vår har godt av eller trenger. Hadde egentlig ikke tenkte å skrive så mye her, så sier som så, veien ER målet. God tur !
 9. Trump har min respekt. Han sier det som trengs å sies uten å pakke budskapet inn i fordyrende gavepapir slik som politikere flest liker å gjøre. Hvis USA trenger en sterk leder så er det ingen over eller ved siden. Han er kanskje stygg i kjeften mot mange og blir mislikt av den grunn, men det er akkurat det som trengs av en sterk leder, ikke en som går rundt grøten til den blir kald og uspiselig. Hva angår penger og rikdom og juks og fanteri så er dette bare en del av gamet og ikke noe mer oppsiktsvekkende enn at det brukes doping i TDF. Dessverre altfor mange som kommer med for/imot argumenter om Donald Trump basert på sine personlige følelser/politiske ståsted.
 10. Få deg en bordvifte som står og går natten gjennom. Plasser den nært hodet ditt. Denne lave duren filtrerer bort en del smålyder som ellers ville vært merkbare. Ha litt gløtt på vindu eller balkong i hver ende av leiligheten slik at lyder har en "utvei" Prøv deg frem med ørepropper. De i blank silikon synes jeg er veldig gode. Er du lysømfintlig? I så fall sørg for et mørkt rom. Du kan altså bekjempe lyd med lyd. Hva du skal gjøre med livet ditt vet jeg ikke, kanskje få deg ei dame og litt sex iblant? Enten det eller få deg en diagnose hvis du mener at dette er alvorlig nok. Gå til fastlegen og forklar situasjonen så tar dere det derfra.
 11. Forklaringen kan være at noen barn ikke har en normal utvikling og ikke eksponeres for alle disse læringselementene de fleste går gjennom i barndommen og da tipper jeg noen slike barn havner lettere på feil spor og kan finne på å gjøre noe dumt. Men det er bare en del av lærekurven uansett utfall og som regel går jo det bra. Ikke bra for unger å sitte foran PCen hele barndommen da får man en del opplagte huller i sin utvikling. Man må brenne seg før man lærer, hehe.
 12. Ikke det at det er en eksakt match men synes at islandhopping er et begrep som burde vurderes opp mot ordet sydenreiser da Islands ofte forbindes med sydligere øygrupper med varmt vær. Vi nordmenn "hopper" jo gjerne på det første og beste flyet til Syden
 13. Garantert kompisen som har hakk hakk hakk i plata og som ringer konstant som om telefonen nettopp var oppfunnet. Gjengangeren er som oftest "hva skal du ha til middag i dag" godt pakket inn i en innledende tekst om alle de hjernedøde tingene som har skjedd i løpet av dagen og som kommer til å skje senere på dagen.
 14. Må si det feedback opplegget til Finn er veldig dårlig gjennomtenkt. Det fungerer jo ikke i praksis. Straks etter at varen blir markert som solgt sender Finn ut en melding der de oppfordrer selger til å vurdere handelen og gi kjøperen i andre enden en tilbakemelding. Dette er jo umulig med mindre varen har blitt hentet personlig og salget er gjennomført der og da. Ellers så vil jo det ta ca. 1 uke før man vet hvordan handelen forløp, men da har man ofte allerede glemt av denne meldingen og kjøperen mister da også muligheten til å legge igjen sin tilbakemelding. Enda et meningsløst punkt på "Finn 5 feil" lista, ugh. Er fullt klar over at enkelte hårsåre individer lett kan finne på å legge igjen en lav score om de føler seg krenket, så personlig legger jeg ganske liten vekt på tilbakemeldingene til selgeren. En god 2 veis kommunikasjon er for meg det aller viktigste når det kommer til kjøp og salg. De av dere som synes noe annet kan klikke dere inn på ebay og holde liv i alle mellommennene der ute som skal ha en bit av kaka di.
 15. Vel det er vel strengt talt slike nyheter som selger best så da er det det vi får. Piece 💣
×
×
 • Create New...