Gå til innhold

Gjest Baardsen

Medlemmer
 • Innlegg

  811
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gjest Baardsen

 • Bursdag 01. okt. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

6 622 profilvisninger

Gjest Baardsen sine prestasjoner

363

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hva er oppskriften på at kikkertsiktet ikke skal bevege seg bakover av rekylen? Skinnefestene er skrudd veldig "tight" men det hjelper ikke. Meget irriterende. Vennligst kun svar fra de som har fasiten.
 2. Sjansen er vel stor for at han har gjort dette før (uten å bli tatt) Er ikke det vanlig da?
 3. Hva med Gudbrandsdalen, kan det være en potensiell kandidat? Tipper langtransportsjåfører har god greie på akkurat dette.
 4. Æsj, jeg snakker da ikke om fjell og fjorder. Jeg snakker om bilveier og lignende. Fjellturer er ikke bakker som sådan.
 5. Lurer ganske enkelt på hva som er den lengste bakken i Norge. Noen som vet?
 6. Ok får teste det linkscape programmet. Edit, fikk det til på Libre Office, var en bezier funksjon der.
 7. Har aldri brukt noe prisguide, om enn bare for morro skyld. Foretrekker å finne ut av dette selv.
 8. Hei igjen. Kan du spesifisere nærmere akkurat hvordan jeg skal gå fram for å få til det jeg har vist på tegningen?! Har prøvd i timesvis uten å finne ut akkurat hvordan jeg manipulerer objektet for å få det på denne måten. Ser jo at Libreoffice har veldig mange muligheter for tegning, men har altså ikke funnet ut av dette. Jeg bruker "Draw" bare så det er sagt. Da jeg først postet dette for over 2 år siden ga jeg bare opp til slutt.
 9. Jeg har en MC kassett som heter "På Gang 42" med diverse hits (der jeg har sangen fra) men litt travelt å fyre opp kassettspilleren hver eneste gang jeg vil høre den. Rart egentlig at den ikke ligger på Youtube så mye som Bjelleklang har lastet opp på kanalen der. De linkene der funka ikke for meg, dvs selve linken funka men ble bare rot å prøve å høre sånn syvende far i huset greier med ene etter det andre vinduet som åpner seg og må kjøre ditt eller datt program for i det hele tatt å høre snutten.
 10. Du verden så pinlig å planlegge å ha sex. Dreper ikke det noe av magien da?
 11. Kristiansand. Hvor er din kollega opprinnelig fra? Dette blir jo relativt alt etter hvor i verden man befinner seg.
 12. Bytta til Talkmore strøm for flere mnd. siden. De hadde 500 kroner i vervebonus til begge parter samt ingen påslag. Har ikke sett noe strømregning på flere mnd...
 13. Alt dette...naturligvis sett fra et menneskes perspektiv. Noe jeg vil påstå hverken moder jord eller naturen tar spesielt hensyn til. Nei, levealderen nå til dags er ikke 40 år, da tar du oss tilbake ca. 200 år og det blir jo feil. Jeg presser litt mitt syn her med tanke på synkende fødselstall som muligens har indirekte sammenheng med inntoget av "likestilling" i samfunnet. Jeg mener bestemt at likestilling er utopi. Kvinners posisjon vil alltid være skjevfordelt vs menn da det er kvinners oppgave å bære fram nye mennesker til denne kloden. Her blir mannen simpelthen bare en tilskuer og alderen på denne mannen spiller vel ikke all verdens rolle gjør den vel? Byrden blir alltid tyngre for det kvinnelige kjønn, men sånn er det nå engang fra naturens side, men så skal man vel prøve å overstyre naturens krefter vet du... Er det ikke "helt vanlig" da at mannfolka er litt eldre? De kan jo "holde på" mye lengre enn kvinnfolk kan hvis du skjønner.
 14. Noen som klarer å grave opp en link til "Unni fra Son" av Bjelleklang? (Melodi er fra "Sunny Afternoon") Tror den ble utgitt i 1991, men den er ikke tilgjengelig på Bjelleklang sin Youtube kanal og ellers på Youtube. Har ikke abb. hos noen av de musikknedlastningstjenestene heller...
 15. Alt er relativt. Seksuell lavalder har ikke alltid vært en greie. For ikke lenge siden var vel jenter på den alderen gjerne "lovet bort" med barn eller allerede i et eller annet forhold. Fra naturens side er jenter drektige fra de får mensen og det er meget spesifikke biologiske grunner til akkurat det, som intet lovverk i verden kan regulere. Men så er det noen luringer der ute som har et sterkt behov for å framstå i overkant sivilisert og human og da blir stakkars jentebarna gjerne overbeskyttet i hjel ved hjelp av regelverket.
×
×
 • Opprett ny...