Jump to content

Recommended Posts

Hvordan er Be a Pro for tiden? Modusen der du spiller som kun 1 spiller og trener ham opp, selges osv?

Hadde Fifa 16 og merket fort at ingenting var gjort med denne modusen på flere år. Uansett hvor mange mål jeg scoret ville ingen storklubber kjøpe meg. Jeg var for alltid stuck i QPR. Og det var ikke mulig å sette seg selv på transfer eller oppsøke klubber.

Har denne modusen biitt forbedret i Fifa 2021 eller de fem siste årene?

Share this post


Link to post

Kordan kan Gamer forsvare at ein spel utvikler gjer svært få endringer, og kaller det eit nytt spel? Til full pris selvfølgelig. Endringer som er gjort, er strengt tatt nåke EA kunne frigjort i ein 10gb patch.

Får dåke betalt av EA for å gje dei gode anmeldelser? Kva er karakteren 8 basert på?

Kanskje påtide å kalle ein spade for ein spade her. Det EA gjer, er forkastelig. Hadde dette vært kva som helst anna spel, hadde dei fått gjennomgått til dei grader. 

Edited by Pallehysa
 • Like 5

Share this post


Link to post

Kan ikke skjønne at dette spillet får en 8 av 10. Det er faktisk sånn at en begynner å tro at det er en betalt artikkel. Fifa spillene har vært så å si like i mange mange år. At en avis som Gamer.no greier å gi det "samme" spillet så høye karakterer år etter år er helt latterlig. Det er til og med nevnt at det er flere av de samme bugsene og problemer som i tidligere spill. Dette kan jo også tyde på at det er samme motor og kode som bare er pynta på. Fifa spillene gnir gambling rett i trynet på deg, med alle pakker og kort til en blodpris. Ikke bare blir det resatt år etter år som melker flere millioner om dagen. Dette er ikke et spill, men et casino i fotball drakt. Vil faktisk dra det så langt som at alle som kjøper disse spillene år etter år ødelegger spill mediet med at denne formen for betalingsmodellen er så "populær".

 • Like 3

Share this post


Link to post

Jeg hadde nok satt en langt lavere karakter hvis spillet hadde gjort få til ingen endringer, slik som påstås her.

Slik det kommer frem i anmeldelsen, har utviklerne lagt mye arbeid i å fornye karrierespillet. Det er ikke bare snakk om små justeringer. I tillegg er fundamentet, med solid banespill, andre underholdende spillmodus og en god presentasjon på plass.

Så har jeg det faktisk ganske gøy, også. Uten at jeg har sett noen sjekk fra EA.

FIFA-serien er virkelig ikke avhengig av gode anmeldelser for salg og inntjening, så bestikkelser av spillpressen ville ha vært bortkastede penger, spør du meg.

 • Like 2

Share this post


Link to post

Virker som enkelte har veldig rare forventninger til Fifa.

Det er helt innafor å kritisere både microtransactions og at spillet kunne kjørt en upgrade modell slik som PES startet med fra i år.

Fakta er at Fifa er å blir et fotball spill. Det ville vært rart om det skulle vært revolusjonernde endringer fra år til år når sporten hvert år er lik.

Når man tenker over hvor mange moduser som er, så er det ganske få spill som gir mer innhold og replay value for 600-700kr.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Øyvind Steinkopf Sund skrev (3 timer siden):

Ikke store forbedringer å melde, dessverre.

Det er helt ærlig en modus jeg ikke spiller så mye, mest fordi den er veldig lik fra år til år.

Den var kjip. Uansett bra at kampanjedelen endelig har fått eyterlengtet behandling. EA har altfor lenge fokusert på gullkalven UT.

 • Like 1

Share this post


Link to post

Kommer aldri til å skje, men jeg trur det hadde vært sykt moro med en hardcore fut mode. Hvor man ikke kunne bruke penger. Hvor man faktisk måtte jobbe en stund for å få gull spillere. Spille opp og lage seg et bronze så silver så gold team. 

Også burde det selvsagt vært laga plat og eller diamond kort. Alt for stort sprik fra gold spillere på 75-99. 

 

Edited by barezell
 • Like 1

Share this post


Link to post
Øyvind Steinkopf Sund skrev (4 timer siden):

Jeg hadde nok satt en langt lavere karakter hvis spillet hadde gjort få til ingen endringer, slik som påstås her.

Du er ikkje inneforstått med at grunnen til at Fifa gjer ut nytt spel kvart år, er FUT? Dei vil tjene penger, i effekt, på å slette folk sin FUT samling, starte på ny, slik at folk skal kjøpe og betale på ny. At dei duller litt med karriere modus, og legger til ei ny finte, er strengt tatt ikkje nåke meir enn ein expansion, om det eingang. Det er samme spelet + litt innhold. (og faktisk tatt vekk annet innhold) Nåke som din egen artikkel gjer inntrykk for. Samme grunnformel, men endrer på nåken detaljer

At dykk får betalt eller ikkje for karakterer, er selvfølgelig hyperbole. Eit retorisk spørsmål. For det er faktisk uforståelig for forbruker her, at Fifa skal ta seg enormt betalt, for eit spel som i all høgste grad er spelet ein kjøpte i fjor, + litt innhold. 

Fifa hadde blitt eit enormt mykje bedre spel, om dei faktisk la i litt arbeid mellom kvart spel, lanserte nytt Fifa kvart 3 år elns, og heller kjørte oppdateringer på klubber, spelara og lag i mellomtida. 

For slik det er no, gidd dei ikkje eingang å finpusse på det årlige røklet som kjem ut. Bugs som går over fleire år, samtidig som den elendige AI`en som ingen virker å være interessert i å addressere.

 

 

 • Like 1

Share this post


Link to post

Var frista til å kjøpe dette pga karriere modusen. Det viste seg at ingen av kompisene spilte FIFA lenger så da blir det PES her istedenfor. Samtidig som jeg holder lovnaden til meg selv om å aldri bruke penger på FIFA igjen. Siste kjøp var FIFA 17 med bøttevis investert i FUT.

Er enig i mye som skrives her. EA tjener så bra på fotball en og deres stjerner at kvaliteten på selve spille trenger ikke å være det beste for å sikre stor inntjening. Det er fryktelig synd når man tenker på hva EA kunne prestert å ha laget. Hele FUT er et kapitel for seg selv, klarer ikke å sette ord på det jeg føler om den. Det er et pill råttent hele opplegget.

Med det sagt så synes jeg det var en grei artikkel og tviler ikke på at spillet har en underholdningsverdi som holder til 8/10. Alle vektlegger ting forskjellig og det er helt innafor.

Share this post


Link to post

Helt enig med flere her! Gylden mulighet til å faktisk sette spørsmålstegn til gambling og om det er nødvendig med årlige utgivelser. 

Generelt er det for lite kritiske røster i spillbransjen i Norge - virker som at alle bare er opptatt av å fremme hvor fint å flott det er å spille spill. Det er noe veldig rosabloggerish over det hele. 

 • Like 2

Share this post


Link to post

Går jo veldig fint an å skrive en artikkel om det negative med gambling i spill og ta for seg fifa som en av de verste. Man trenger ikke bruke anmeldelsen av spillet til dette. Selv om det imo er  helt innafor å nevne i anmeldelsen også trekke litt score om microtransactions ødelegger helheten i spillet. Noe det imo ikke gjør i fifa ettersom det hovedsaklig kun er den ene modusen hvor det er et "problem"

Share this post


Link to post

FIFA er noe skvip. Var selv avhengig i flere år. Slutta for noen år siden, har ingen ting med fotball å gjøre. PES var langt bedre. Men folk fortsetter jo å kjøpe dette idiotiske dritt-spillet...Selvom spillere klager hvert år så kjøper dem det gang på gang, var ikke noe bedre selv. Helt galskap.Tviler sterkt på at det er noe spesielt bedre nå, ping pong syrup spill som ikke har noen verdens ting med fotball å gjøre.

Share this post


Link to post

Og eg har aldri sett ett mer pay to win spill🤣 Spilte mot en med konto fra 2010. 22 skudd 19 på mål og 4 mål. Han 30% ballbesittelse og 4 skudd. 3 mål alle fra R9 97. Lol

Share this post


Link to post
barezell skrev (2 timer siden):

Hva har patchen gjort?

19 skudd på mål og bare 4 inn. Er det spillet eller din feil? 😂

AI`en som bestemmer kor skuddet går. Har alltid vært slik. Du kan skyte i samme retning, samme kraft på skuddet, mot samme motstander, men AI`en og "vanskelighetsgraden" på AI`en i gitt øyeblikk, bestemmer kor godt skuddet blir.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...