Gå til innhold

busemannsatan

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

busemannsatan sine prestasjoner

20

Nettsamfunnsomdømme

  1. Helt klart, i hvert fall så lenge du kan få det på billigsalg. Om du har PS4/5 og PS+ eller hva det nå heter nå, så er det gratis der denne måneden. (Tror PS4-versjonen kan spilles på PS5.) Om ikke så er det i skrivende stund på salg for under 50kr på Steam.
  2. Gleder meg som en liten unge til denne lanseringen. Kommer jo perfekt med tanke på påskeferien. Lanseringen er en fredag, 24. mars er palmesøndag. Dette er jo rett og slett fantastisk!
  3. Gleder meg helt latterlig mye til Dragon's Dogma 2 kommer. Traileren var veldig bra for de som har, og likte det første spillet. Viste ikke veldig mye, men var nok til å antyde at det gjerne byr på mer av det som gjorde det første spillet til mitt favorittspill gjennom tidene.
  4. Skeptisk til dette spillet. Jeg har lyst til å gi det en sjanse. Har sterke mistanker om at spillet kommer til å trenge flere oppdateringer som optimerer ytelse, samt et tilbud på minst 50% (aka 400 kr) før jeg vurderer å satse.
  5. Spillet virker interessant, men jeg håper at spillet kan spilles offline, eller at PvP-delen i det minste er frivillig. En av hovedproblemene mine med Sea of Thieves, som er en naturlig sammenligning her, er at jeg må håndtere andre spillere. I SoT kan jeg ikke bare gjøre min egen greie. Håper virkelig dette blir en greie i SaB.
×
×
  • Opprett ny...