Jump to content

Skeptisk23

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Virka som han ble litt svarskyldig på spørsmålet angående sammenligningen av Apple store og Microsoft store. Fikk litt assosiasjoner til et vist intervju av Daniel Skjeldam.
 2. Sinnsykt! Står på xboxbloggen at spillene bethesda vil bli lagt ut på gamepass både på konsoll og pc. Skal tro om Deathloop enda er ps5 exclusive?
 3. Den første forklaringen din er direkte feil. Noe som bekreftes med at elkjøp faktisk stoppet forhåndssalget for å være sikker på at alle som har bestilt faktisk får. Dermed blir den andre forklaringen riktig, noe som igjen bør få deg til å spørre hvorfor komplett ikke gjorde det samme. Og da bør det begynne å skurre for deg. Men det virker som du var mer ute etter å forsvare ditt eget kjøp og valg av butikk enn å faktisk rette kritikk mot komplett sin håndtering av forhåndsbestillingen.
 4. Sjekk Elkjøp Prisen på den nye kontrolleren ligger der.
 5. PlayStation 5 slippes 19. november i år, mens Xbox Series X – og lillebrorkonsollen Xbox Series S – slippes 13. november. PlayStation 5 kommer i to utgaver: en med optisk drev, og en uten. Om lag 1000 kroner skiller de to modellene på markedet nå. Bare kjapt - xbox series x og s kommer den 10ende. Ps5 lanseres i utvalgte land den 13ende.
 6. Nei, det er nok du som ikke har lest hele artikkelen. Tar meg selv i å sitere, helt ut av kontekst sånn som du gjør. "It feels a bit like Microsoft has shot itself in the foot and is taking away my desire to upgrade." "Because what's the incentive? I haven't seen one yet, I've only been told about them." "All this focus on cross-gen by Microsoft is robbing us of that initial next-gen thrill."
 7. Jeg vet ikke om du har lagt merke til at det er femten forskjellige disuksjoner i denne tråden, men den du heiv deg med på omgikk at microsoft har fått pepper for sin cross-gensatsning. Noe jeg bekreftet med linken og du sa deg enig i den kritikken.
 8. Dette er tatt så langt ut av kontekst i forhold til budskapet i artikkelen at jeg vet ikke om du tuller med meg nå eller ikke. I så fall, bra spøk. Jeg gikk fem på.
 9. Det trenger jeg ikke gjøre for det er totalt irrelevant for de vi diskuterer. Jeg kan ikke noe for at du ikke godtar en link som viser beviser at flere enn brukere på diskusjon, resetera, reddit o.l. har vært kritiske til at Microsoft satser på cross-gen. Selv om det var akkurat dette du spurte om.
 10. Vent - hva er det du prøver på her? Jeg skjønner helt ærlig ikke hva du mener. Prøver du å si at en mening fra en journalist i et større nyhetsmedium ikke har noe å si? Du spør etter en link til noen som gir pepper for Microsoft sin cross-gen og det har du fått. "XBox Series X's Cross-gen approach is robbing players of the next-gen thrill" kan ikke være mer tydelig. Det er jeg helt enig i - men det var ikke diskusjonen. Diskusjonen var om Microsoft hadde fått pepper for sin cross-gen satsning fra andre enn tilfeldige brukere på diskusjon, resetera eller reddit. Og det viser jeg til her. Men takk for at du bekrefter den pepper fra tilfeldige brukere på diskusjon påstanden.
 11. Tror du blander - Jim Ryan som har sagt at de støtter current gen i 3-4 år jobber i Sony. Matt Booty som sa et par år (det betyr 2) jobber i Microsoft. Akkurat nå støtter Sony current gen lengre enn Microsoft.
 12. Her er en link som bekrefter påstanden. https://www.techradar.com/news/xbox-series-xs-cross-gen-approach-is-robbing-players-of-the-next-gen-thrill
 13. Hvem er det du mener som påtvinger støtte av eldre konsoller? Microsoft har iallefall bekreftet at dette er opp til utvikleren selv. Er det Sony du sikter til da? Men kan vi stole på Sony? Kan det komme en annonsering om PS4 av feks Ratchet and Clank også? Det er foreløpig flere bekreftet Cross-gen first party titler til playstation enn til xbox.
 14. Har dere fått med dere denne? https://www.washingtonpost.com/video-games/2020/09/16/ps5-retail-units/ Sony skal støtte PS4 i 3-4 år ekstra. Betyr dette at God of War Ragnarok kommer til PS4? Hva med Ratchet and Clank? Plutselig ser Microsoft sine 2 år med cross-gen support veldig korte ut.
×
×
 • Create New...