Jump to content

zawyer9k

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 :)

Recent Profile Visitors

682 profile views
 1. Comma Chameleon – 12 timer siden Skjønner ikke negativiteten. Flott at ting kommer. Gleder meg til å kunne spille dette selv etterhvert. "flott at ting kommer" til et lansert spill de tar betalt for? Det er jaggu på tide med en skjerpings i bransjen. Det er ikke for mye forlangt å få et ferdig utviklet spill når man kjøper det, og ikke kun en pre alphabeta versjon som blir fikset over flere år.
 2. Mikrotransaksjoner må være det i verden som genererer mest penger mot produksjonskostnad. Helt sinnsykt..
 3. På hvilken måte plager det deg? Du kan jo bare velge å være hankjønn? Og det er ikke sånn at du ser andre spillere som velger hunkjønn mens du spiller heller? At det er historisk ukorrekt kan så være, men det er det så mye annet som er i spillet også så hva har dette og si?
 4. Gleder meg til Torghast, og alts. Tror jeg kommer til å slå ihjel veldig mange timer der.
 5. Uten at jeg har noe forhold til spillet, så burde de vel kanskje tydeliggjøre forskjellen på «early access» og «beta test»?
 6. Syntes de snart kunne kalle det patch eller DLC for nye fifa spill... det er for lite nytt til å betale for et fullt spill.
 7. Hvordan skal de nå kunne lansere flere versjoner av Skyrim?
 8. Slik jeg har forstått, så handler dette om Nathan FØR spillene. Og hvis du ser en mellomting av Nathan når han er ung på barnehjemmet og når han er voksen, så tenker jeg Tom Holland kan funke veldig bra. SpillNathan, Nathan Fillion any day.
 9. "perfeksjonere" skilltreet. Du mener google hva som er best og fylle ut tabellen? Det er vesentlig lite frihet i talenttreet i classic..
 10. som er et helt fint underholdningsmedium, uten at det skal prøve å konkurrere mot konsoll og high end PCer.
×
×
 • Create New...