Jump to content

zawyer9k

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 :)

Recent Profile Visitors

551 profile views
 1. "perfeksjonere" skilltreet. Du mener google hva som er best og fylle ut tabellen? Det er vesentlig lite frihet i talenttreet i classic..
 2. som er et helt fint underholdningsmedium, uten at det skal prøve å konkurrere mot konsoll og high end PCer.
 3. "please do not share this". Folk er så naive haha.
 4. Det her har kun vært en nitrist affære for min del. Ikke hatt noe launch issues, men ytelsen har vært helt horribel. i7 5930K, 16gb DDR4 2666mhz ram, RTX 2080ti skjermkort, lagret på SSD. I snitt ligger jeg på 10-15 FPS på ultra og 25-30 fps på low settings i 2560x1440 oppløsning. Prøvd alt av justeringer, file checks, drivere osv. Ingenting hjelper og spillet er ikke spillbart.
 5. Kan si hva man vil om spillet, men de skal ha skryt for markedsføringen. Har aldri sett lignende blest rundt en server downtime/maintenance som dette.
 6. Ikke imponert. Det er sååå mange muligheter i Pokemon RPG universet at det må jo være mulig å prøve noe annet enn «nyinnflyttet i området, banke 8 gyms, bli champion». Sun/Moon var et lys i tunnelen, men det her er tilbake til røttene i negativ forstand. Megastore pokemons frister ikke meg..
 7. Vil si at detective pikachu er jo ganske grei. Ikke revolusjonerende, men den er alt annet enn dårlig.
 8. Og jeg tenker det samme om FitbitPay. Hvorfor ikke bare glede seg over at det går fremover, og flere banker støtter teknologien, istedet for å kun se 10cm foran nesa si og kun det som angår en selv.
 9. Høyttalerene mine støtter det. Enhetene mine støtter det. Men appen til Netflix støtter det ikke....Jeg har PS4, Tizen (Samsung TV), Nvidia Shield, Telenor (Canal Digital) tuner, og ingen av netflix sine apper på disse enhetene støtter Atmos. Så da er vi like langt da? Eneste som klarer å støtte Atmos er Plex til Nvidia Shield.
 10. Ja, filmen kommer til å bli hetset i øst og vest, men syns Jim Carrey gjorde en grei figur her. Blir nok å se den før eller siden.
×
×
 • Create New...