Gå til innhold

Burde Trump i fengsel?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tåkefyrste skrev (51 minutter siden):

Fengsel for hva? Å være mislikt? Tror ikke det er god nok grunn for fengsel gitt.

Nei, heldigvis er det ikke sånn. 

Han er derimot under føderal etterforskning for forhold som definitivt kan gi fengsel dersom han dømmes (banksvindel, skatteunndragelse etc), men med Justisdepartementets gjeldende policy under Barr kan ikke en sittende president tiltaltes. Han er i tillegg under flere etterforskninger fra statsadvokaten i New York. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

...og har svindlet sin egne veldedighet for så mange millioner dollar at du eller jeg ville fått livsttid om det var oss som svindlet veldedige formål for disse pengene, men ble bare dømt til å svindle noen andre for 2 millioner dollar for å betale tilbake til veldedigheten -- en hårreisende lav straff for noe som vanlige mennesker ville fått livstid for å gjøre.
https://lawandcrime.com/high-profile/trump-admits-misusing-charity-funds-settles-lawsuit-against-trump-foundation-that-he-said-he-wouldnt-settle/

...har kjørt et svindel-universitet som etterlot studenter uten penger og uten noen faglig kompetanse, som igjen burde resultert i fengsel: Det er ufattelig umoralsk å love utdannelse og kvalifikasjoner og kalle noe for et universitet, og så bare la elevene lære masse møl som ikke gjør dem klokere -- ødelegge hundrevis om ikke tusenvis av liv, økonomisk og karrieremessig.
https://apnews.com/article/43033e7cb9974faf879b51251c3a0d07

...har svindlet staten for over 100 millioner i skatter gjennom skattejuks, som igjen ville ført til livstid for deg eller meg...
Alle i denne tråden har betalt mer skatt enn Trump.
https://www.nytimes.com/interactive/2020/09/27/us/donald-trump-taxes.html

...og så er det alle tilfellene av forræderi og samarbeid med landets fiender da -- og forræderiene og truslene mot allierte, som Ukraina, Norge, Storbritannia, Australia -- som FBI først får muligheten til å gjennomføre fullstendig etterforskning på når Bill Barr og Trump -- og alle de ulovlig ansatte trumpettene er borte.
https://www.washingtonpost.com/graphics/2019/politics/trump-impeachment-timeline/
https://foreignpolicy.com/2018/12/21/how-russian-money-helped-save-trumps-business/

...og så har vi det faktum at han i alle år har brukt illegale immigranter til å arbeide på byggene sine -- og jevnlig svindler dem som er dumme nok til å ikke inngå vanntette kontrakter. Konen hans er også en ulovlig immigrant.
https://www.marketwatch.com/story/the-trump-organization-employed-illegal-immigrants-2019-01-30

...

Og hele veien hit har de fleste nyhetskanalene i USA gjort sitt ytterste for å skjerme innbyggerene fra det verste av sannheten, i nøytralitetens sitt navn -- og droppet sakene dagen etter at de er nye, for å publisere rare uttalelser og kjendisnyheter -- i en slik grad at selv en majoritet av demokratene ikke vet hvor alvorlig hverken tilstanden eller Trump sin kriminalitet faktisk er, eller hvor stor trusselen for terror fra høyreekstremister blir mot og etter valget.
Og det er dem utenfor Fox News-boblen.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
8 hours ago, Red Frostraven said:

Og hele veien hit har de fleste nyhetskanalene i USA gjort sitt ytterste for å skjerme innbyggerene fra det verste av sannheten, i nøytralitetens sitt navn


Han hører absolutt hjemme i fengsel, men det gjør mange amerikanske politikere, inkludert Obama og Biden. Jeg mener ikke det som en whataboutism, men fordi embedet kommer med en viss beskyttelse og fremdeles sees på som "hellig". Trump er også beskyttet av senatet som han i stor grad hjalp til å vinne setene sine.

FOX news er stort sett bare tull. Det kan vi være enige om. Jeg er derimot uenig i at mediene ikke har gått etter Trump. Det har de. Men det var så mye å ta tak i at folk gikk lei. Derimot vil jeg påstå at mediene tar på demokratene med silkehansker. Før i tiden anså journalister det som sin jobb å rapportere det som skjedde. Nå til dags ser det ut til at journaliststanden også tror det er deres jobb å tolke politikk og presentere et bilde av et som skjer som gir et mest positivt mulig utfall. Det utfallet er nesten alltid i favør av venstresiden. Det er tilfelle i USA, og det er tilfelle i nesten hele Europa. Akademikere og journalister flest er ganske blodrøde. Bare se hvordan media *totalt* ignorerer Biden-skandalene. Samtlige venstre-lenende medier bare avfeiet f.eks Hunter Biden korrupsjonssakene med påstander om at det ikke viste noe som helst, selv om det er dokumentert i rapporter.

Det er veldig vanskelig å ta demokratene seriøst også. De er nesten like ille som Trump, bare ikke så obvious.

Lenke til kommentar
Thorny skrev (1 time siden):

Det er veldig vanskelig å ta demokratene seriøst også. De er nesten like ille som Trump, bare ikke så obvious.

Veldig vanskelig å ta politikkere seriøst:

Sitat

Selv jeg betaler mere skatt en trump som presient i usa.  Vi får mene hva vi vil, men mener amrikanske staten burde forstå at de burde kreve mere. men er jo dårligere sykepenger og uføretrygt i usa. Samt dårligere skoler og sykehus. Ikke at norge er helt topp.

Lenke til kommentar

Nå som Bill Barr sin sensur av Mueller sin rapport er beordret fjernet, og flere allerede har fått innsyn i deler som Barr sensurte men som media fikk innsyn i, og rapporten kreves publisert i sin helhet -- bare med sensur av navn på vitner, rettsmateriale og beskrivelser av etterforskningsmetoder -- kommer det frem at Bill Barr hovedsakelig sensurerte i hvor stor grad Russland faktisk var aktive for å hjelpe Trump og drive disinformasjonkrig rettet mot USA...

...så nå går det an å bruke dette materialet mot Trump og hans lakeier også.
Av-sensurerte deler av rapporten er gjengitt av Eric Garland -- mer at han ikke er kilden, da kilden er FBI og Mueller -- han er bare budbringeren for informasjonen fra Mueller og FBI.

Department of Justice har frigitt ytterligere materiale, den 17. september -- og må altså utlevere rapporten i sin helhet, minus beskyttelse av vitner og prosedyrer.
Jeg prøvde å gå gjennom listen over de mest alvorlige punktene, men det går ikke:
Bill Barr er en forræder, som har skjult dette materialet fra folket -- og han har gjort det på Trump sine vegne.

Materialet kodet med at det er sensurert fordi materialet er deler av pågående etterforskninger og straffesaker mot konkrete individer viser seg å ikke være pågående etterforskninger og straffesaker mot konkrete individer, men informasjon om utstrekningen av den russiske valgpåvirkningen og russisk agentvirksomhet.
 



Publisert materiale som tidligere var sensurert viser at Russland har arrangert politiske arrangementer for og med republikanere og andre amerikanere gjennom egne organisasjoner.

Image
...

Hvor russerene målrettet har gått etter de svakeste politikerene -- som i hovedsak har vist seg å være republikanere og deres stemmere:

Image---

---

Og samtidig som at Bill Barr altså sensurerte bevisene for hvor aktiv Russland var i å rekruttere republikanere, så kalte han ideen om at russland aktivt brukte agenter for å forme politikken på amerikansk jord -- mens han hadde sensurert bevisene Mueller fant for dette -- for "bullshit".

Russland betalte mennesker for å drive denne virksomheten, ikke bare i form av propaganda, men for personlig oppmøte inkludert -- det å opprette og drive falske rallies på russlands vegne:

Image

---

Jeg stoppet der -- listen over ting Bill Barr sensurerte som folket trengte å vite er for lang å gå gjennom, og dette er før alt materialet i rapporten er frigitt.

Jeg anbefaler heller folk bare om å lese twitter-tråden til Garland over -- det føles som om verdens største kvise endelig er skvist -- og det viste seg å inneholde isolert innkapslet ondartet kreft og meterlange inngrodde hårstrå -- det er bare sykt å se at Bill Barr ikke engang prøvde å kategorisere sensuren riktig, men regelrett løy uten mulighet til å forsvare sensuren ovenfor noen som fikk innsyn.
Han må ha trodd at republikanerene faktisk kom til å gjennomføre statskupp -- for løgnene hans ville blitt oppdaget sekundet Trump tapte et valg eller etter 8 år, med mindre republikanerene faktisk gjennomførte et kupp.

Jeg forventer at det dukker opp flere konkrete beviser for kontakt mellom Trump-administrasjonen og russiske agenter når flere får tilgang til den fulle Mueller-rapporten, som enda ikke er publisert -- dette var bare en liten forsmak.

Bill Barr må råtne i fengsel, sammen med Trump.
Dette er andre gang Bill Barr begår forræderi mot det amerikanske folk -- første gang var Iran-Contra.

...og det vil nok vise seg at Russland har betalt folk -- hovedsakelig amerikanere -- for å drive hærverk under George Floyd Protestene, men at Department of Justice sensurerer FBI sine eventuelle rapporter.

---

Og mens jeg leser, så kommer det bare mer og mer godsaker:

RUSSLAND SELV SIER AT DE ER I EN PÅGÅENDE INFORMASJONSKRIG MOT USA, og Bill Barr nektet for at noe slikt var tilfelle selv om russiske agenter selv sa dette med egne ord -- og Bill Barr så bevisene, og sensurerte dem:
EiOqXV9XkAAOnFK?format=png&name=medium

Endret av Red Frostraven
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...