Gå til innhold

NVIDIA RTX 30XX - Levering, forsinkelse, fortvilelse og forhåpninger


OddZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror jeg har kommet til konklusjonen at lite gir mening med hvordan Elkjøp håndterer dette. Så får klare meg med Switchen inntil kortet kommer i posten. Ikke at jeg ikke kommer til å sjekke elkjøp.no, e-post og her hver dag, riktignok.

 

Edit: Har forresten spurt kundestøtte om andre leveringsmuligheter enn Bring, som det står skal ta 5-10 dager, men det var visst ikke mulig...

Endret av Migaso
Lenke til kommentar
xzwer skrev (2 minutter siden):

Har dessverre kun negativ erfaring med elkjop.no. De kan faktisk bruke 2 uker bare på å sende varen etter den ankommer lager. Fysiske Elkjøp butikker derimot er veldig gode i mine øyner, men det er jo lite pc komponenter i de fleste butikker..

Vel, to be fair, det står at leveringen tar mellom 5-10 dager fra lagerstatus, så de skjuler ikke akkurat det.

Lenke til kommentar
Deimos_Anomaly skrev (7 minutter siden):

Gratulerer @Avean og @traskas waits for alice ?

Hva var forventet levering sist dere sjekket før det stod sendt?

Bekreftet 23 September. Etter jeg snakket med Komplett for 5 dagen så sa dem plutselig at det skulle komme 1 Oktober. 10 sekund etter så endret datoen seg til bekreftet 1 oktober. Men utpå kvelden så vart det plutselig reservert og sendt idag :)

Endret av Avean
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
MikeDaUnicorn skrev (1 time siden):

 

Foreslår at folk går inn og byr som bare det... men aldri fullfører kjøpet.. har bydd femten tusen xD

Tja, gir du et bud selger aksepterer er du juridisk bundet til avtalen, men spørs vel hvor mye selger orker å bry seg for lommerusk.

 

 

Endret av Nwader
Lenke til kommentar

Problemet er jo de folka som kjøper da feks et 3080 til 12-13k Er jo de som gjør at det blir et slikt marked. 
Sitter selv med tre kort i morgen. 2stk 3090 og 1stk 3080. Gidder jo ikke sende de tilbake når man får mer igjen for de på finn. Hadde trudd kanskje en 1000 lapp ekstra men ser jo ut som det tar helt av der på prisene. Må jo være mye tulle bud og selgere som juger på budene de har fått ?

Selv får jeg også Eurobonus og sas status poeng, så selv om jeg selger de til veil. pris så tjener jeg på det. Så gidder ikke bruke tid på å pakke det ned, kjøre til posten og så sende de tilbake. Bare for å være grei, sorry.... når folk står i kø utenfor døra for å kjøpe. Så velger man heller det. Så får man bare framstå som en "idiot" men sannheten er at de aller fleste hadde gjort akkurat det samme.

Bare så det er sakt, hadde ikke bestilt for å selge. Endte opp med at jeg ombestemte meg på 3080 kortet og safet med 2 stk 3090. Var heldig med å få kjøpt et 3090 Founders Edition og får et TUF 3090 OC i posten i morgen. Fikk melding om at begge ble sendt så å si samtidig på natta og tidlig om morgenen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...