Jump to content

Deimos_Anomaly

Medlemmer
 • Content Count

  955
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

349 :)

About Deimos_Anomaly

 • Birthday 11/23/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12097 profile views
 1. Hva synes folk her om Lego ekspansjonen til Horizon 4? Begge ekspansjonene er på salg i MS Store nå for de som ikke har dem og som trenger noe å spille frem til 5-ern.
 2. Det er fortsatt noe styr med virtuelle filsystemer man ikke har tilgang til og mapper med bare rot for MS store apps. Var ikke noen god opplevelse med de spillene jeg testet på game pass. Forza Horizon har jeg dog ikke hatt det behovet med. FH 3 og 4 er de eneste spillene jeg har kjøpt der.
 3. Viftene du har brukt er airflow vifter med lavt statisk trykk som er dårlig på å presse luft gjennom kjøleribba. Om du har noen andre vifter kan du prøve dem. Kan hende det hjelper litt med ny kjølepasta og. Er rart om en slik løsning ikke skal kjøle like bra som stock viftene.
 4. Det er mulig med vannblokk i aluminium. Det man ikke må gjøre er å blande aluminium og kobber i samme loop. Radiator og eventuelt alt annet i loopen må være aluminium. En enklere løsning er nok å fjerne plastdekselet og viftene, for å mekke til en løsning med 120 eller 92mm vifter. Finnes en del videoer om temaet på YT: https://www.youtube.com/results?search_query=gpu+custom+fan+mod
 5. For å svare på spørsmålet først: Nei, det er ikke så uvanlig å runke i kondom, noen liker følelsen. Jeg tror ikke det er spesielt vanlig heller, men jeg har hørt folk si at de gjør det. Ut i fra situasjonsbeskrivelsen tviler jeg dog på at det er det som foregår her. Og om han er respektløs ovenfor deg, så er det uansett bare å komme seg unna.
 6. 🤯 Bomullspads er noe annet en pads med sminkefjerner
 7. Neglelakkfjerner og produkter ment for kosmetisk bruk kan inneholde en del tilsetninger for at huden ikke skal bli så jævla tørr (feks glyserin), og diverse renseprodukter ment for bil og annet mekanisk inneholder gjerne korrosjonsbeskyttelse o.l. Disse kan legge igjen rester så bør unngås. Elektrorens, isopropanol, 2-propanol, isopropylalkohol, blårens (kjært barn har mange navn). Disse er stort sett det samme og er rent nok til det formål å rense chiper/kjølere. Jeg har fortsatt en liten rest i en flaske blå isopropanol fra Arcus som må være minst 20 år gammel nå. Rødsprit fungerer, men isopropanol løser noe bedre og fordamper fortere. Det er vel også mer tilsetningsstoffer i rødsprit.
 8. Siste GPU bios for BAR støtte? Skru av kompatibilitetsmodul (CSM)? Skru på secure boot?
 9. Jeg skjønner egentlig ikke at vi har sett de samme videoene. Konklusjonen til DF, GN og HWUB er i bunn og grunn det samme som du sier; FSR er først og fremst egnet for å øke ytelsen på svakere hardware. Det DF sier, som ingen andre ser ut til å ha fått med seg, er at dette kan gjøres bedre med temporal rekonstruksjon, som i likhet med FSR kan være hardware-agnostisk. For eksempel checkerboarding eller TAAU. Fordelen FSR har over disse metodene er at FSR enklere kan puttes inn i en eksisterende pipeline, potensielt uten modifikasjon eller med spesielle datastrukturer som krav.
 10. Finnes det noe testprogram for kontinuerlig skrivetesting til SSD? Helst som plotter både hastighet og temperatur.
 11. Skjønner 😅 Du har ikke en luftkjøler du kan slenge inn mens du venter? Evt få lånt en.
 12. Når jeg ser på bildene der så er dette kittet med ramme som passer AM4, men med gammel bakplate. Dette kittet har riktig bakplate, men er ikke på lager. Du må eventuelt ha begge om du skal handle der, forutsatt at bildene er riktige.
 13. Siden det står kit så bør det jo være både ramme og bakplate, men kan være lurt å spørre. Ellers så har du jo angrefrist. Det var forøvrig ikke med gummiplate med det kittet jeg kjøpte, så måtte klippe litt for at hullene skulle passe. Har det demontert for øyeblikket så legger med bilde for referanse: Øverst er gammel AM3 og eldre. AM4 rammen er montert på blokka.
×
×
 • Create New...