Jump to content

Deimos_Anomaly

Medlemmer
 • Content Count

  968
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

347 :)

About Deimos_Anomaly

 • Birthday 11/23/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12866 profile views
 1. Det er en rapporter feil knapp for hver prislinje om du ekspanderer butikkinformasjonen. Men ja, det kunne vært tydeligere.
 2. Er et par metallfester (se bilde) på flisene på badet som jeg ikke vet hva er? Noen som vet hva det kan ha vært brukt til (hylle eller stang har jeg tenkt på, men litt mer spesifikt) og om det er noe jeg kan bruke de til?
 3. Generelt mye flutter i AWE32 klippet (sett bort fra gresshoppelyden). Spenningsregulator, kondensatorer som nevnt over. Noe krøll med klokkegenerator kanskje.
 4. Det er ofte et klistremerke bakpå komfyren som viser hvilken leder som er hva for de forskjellige tilkoblingsmulighetene.
 5. Lettmajones er "falsk" majones. Majones er en emulsjon mellom en olje og syre, med eggeplomme som emulgator, så "ekte" majones laget på tradisjonelt vis har fett som primær ingrediens. Lettmajones krever etter det jeg kjenner til mer industrielle prosesser og er noe man vanskelig kan få til på kjøkkenet hjemme. Ekte her kan vel ses på som synonymt med tradisjonell.
 6. Mye rare folk ute og går. "copromised immune system and a number of comorbidities" Da er man kanskje hverken egnet eller ønsket i en slik situasjon. Det er tross alt vinter og sikkert mye "man-colds" ute og går.
 7. De tidligere sovjet-republikkene er ikke barhoggede skogsområder slik mange her later til å tro. De er selvstendige stater med store befolkninger som ønsker å bygge sin egen nasjon uten at diktatoter skal diktere deres tilhørighet.
 8. Ja, du kan være CPU begrenset selv om total CPU bruk er lav. Ser ut som at det er en del som har problemer med dette spillet, så gjetter det er en kombinasjon av dårlig optimalisering og bugs.
 9. Det kan være at AI/flokking i Riftbreaker er lite eller ikke parallellisert.
 10. Du er nok CPU begrenset med så mange enheter på skjermen samtidig, da hjelper det ikke å skru ned grafikkinnstillingene. 20 GB allokert er mye uavhengig av hvor mye RAM du har så det kan være noe minnelekkasje ute og går her. Fikk du testet om minnebruken går ned til normalt når du selger tårnene?
 11. På hvilken måte er dette annerledes enn Steam marketplace? Serienummer og salgshistorikk må jo nødvendigvis eksistere for å holde oversikt over "eierskap" og å hindre duplikater, selv om det ikke er synlig for brukeren? Om det skal være en "miljøvennlig" variant av NFT har de vel kuttet blokkjeden og den kryptografiske sikringen og erstattet det med en sentral transaksjonsliste?
 12. Om det blir en Shepard historie så håper jeg at de henter noen mer spenstig enn Henry Cavill eller lignende. Rimelig kjedelig type. Cillian Murphy som transshep? 🤔
 13. Kopper, messing og nikkel går fint. Aluminium er det du må unngå som pesten.
 14. Er det ikke standard RPM signal den sender ut? Fra connect manualen: Så det må jo nødvendigvis være en slags krysskompatibilitet med andre flow meter her. Du kan sende en mail til EK og spørre om pinout kanskje. Edit: Connect står som EOL hos EK
×
×
 • Create New...