Jump to content

Migaso

Medlemmer
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. Umulig å si dessverre. Ingen garanti for at CDON sender ut på mandag, og ingen garanti for at den når ut innen onsdagen. Er nok bare å krysse fingrene!
 2. Fikk akkurat varsel fra PostNord om de har mottatt sendingsinformasjon fra CDON. Bestilte diskversjon der ved forrige slipp (egentlig estimert i slutten av mai).
 3. Jeg også, men jeg tror alle e-postene gikk ut ca. da, var noe trøbbel med mailsystemet deres tidligere. Husker ikke helt når på dagen jeg fikk bestilt, men det var nok en halvtime-ish etter at den ble postet her.
 4. Ikke faktura enda her, bare en merkelig ordrebekreftelse. Men hadde nesten vært litt gøy å få en regning for frakt av 0 av noe. Da forventer jeg i hvert fall en tom eske på døra!
 5. De jobber med å sende ut forhåndsbestillinger, så det blir ikke lagt ut nye for salg før gamle ordre er oppfylt.
 6. Synd det er mange som ikke får kort fra Elkjøp, men for at man ikke kun skal høre om alle som ikke fikk kort, plukket jeg opp mitt Asus TUF (ikke OC) 3080 fra Elkjøp i dag, med Watch Dogs kode som virker. Håper dere andre får kortene deres snart!
 7. Er det TUF du har hos Elkjøp? Det er det jeg får derfra, men har en bestilling på en Gigabyte Gaming OC, og den står fortsatt stille, enda det er forventet sending i dag.
×
×
 • Create New...