Jump to content

L1pslide

Medlemmer
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

241 :)

Recent Profile Visitors

1325 profile views
 1. Joa, kontorstoler er fint til bruket det. Jeg foretrekker å ha en stol jeg kan lene helt bakover med bena på skrivebordet
 2. Går definitivt for TLOU1 først, etter å ha sett traileren. Det ser helt rått ut. Tusen takk for PS+ collection tipset, det var jo mye mye snacks der! Er det permanent som på PS4 hvor man fikk typ 1-2 spill per måned, eller rulleres det?
 3. Fikk jo tak i PS5 med et slikt optisk drev, så det skal man ikke se bortifra. Tusen takk!
 4. Haha! 😛 Spør fordi jeg aldri spilte RDR1 og endte opp med å bli forelsket i toeren. Mange ganger har jeg startet med det første spillet i en serie og mistet lysten, oftest på grunn av alderen på spillet/grafikken/osv.
 5. Burde jeg skaffe meg eneren av Last of Us først? Eller er det greit å hoppe rett inn i 2? Uncharted, der kan jeg vel bare kjøre på med det siste?
 6. Hadde noen tanker om RDR Outlaws Collection (om det er en greie, elsket RDR2 og har aldri prøvd eneren), The Last of Us, Apex (og forsåvidt COD, men må bli flinkere med kontroller), Uncharted (aldri spilt før), Miles Morales og den slags. Er bare å komme med forslag!
 7. Netonnet skal ha for leveringstiden! De skaffet meg også et 3080 TUF Bare å adde Lipzlide. Kjenner ingen på PS da jeg primært spiller PC.
×
×
 • Create New...