Jump to content

Bedritenhet

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Endelig er den her og holy shit, man får jo lyst til å ta den med ut på middag Lykke til folkens!
 2. https://store.nvidia.com/store?Action=DisplayHelpPage&Locale=en_US&SiteID=nvidia
 3. Virker som det er helt tilfeldig, men ingen vet. De slapp noen kort kl 01:00 og mange kl 06:30 på torsdag forrige uke (selv om jeg ikke vet om akkurat det var på norske sider), samt 20:06 i går. Jeg hadde distill.io gående på laptopen hjemme i går, så jeg fikk epostvarsel og klarte akkurat å bestille 3080FE på bussen:)
 4. Rart:/ Også rart at de ikke sender den PDF'en i ordrebekreftelsen. Regner med at du må kontakte kundeservice hver gang du vil vite mer om leveringsdato nå?
 5. Har du fått epost om forsinkelse? Det er en PDF vedlagt i den med "unik ID" i høyre hjørne.
 6. Jeg fikk ikke melding, jeg så det på pakkesporingssiden på https://www.elkjop.no/cms/pakkesporing/spor-din-forsendelse/
 7. Står det "status: ubekreftet" for deg også? På min side/ordrehistorikk altså
 8. 1500359xx, bestilte 17.09 16:30 og er utsatt til 7. oktober nå (2. oktober i går)
 9. Samme her, pengene trukket men TUF'en er ikke sendt.. Bestilte 17. september 16:30. *Jeg fikk også melding om forsinkelse, for meg var det fra 24. september til 02. oktober
 10. Har det vært noen restock på 3080FE siden launch? Leste at det var en i natt og i dag tidlig, men noen som vet om det gjaldt Norge også?
 11. Jeg bestilte en TUF fra Elkjøp uten å se "forventet leveringstid: 2 måneder" nederst på siden. Som andre her fikk jeg melding om forsinkelse, i mitt tilfelle fra 24.09 til 2. oktober. Kundeservice sa i chaten i dag at den blir sendt 2. oktober. Uansett om den blir levert eller sendt 2. oktober så er jeg veldig fornøyd med det, men må si jeg tviler litt på at det blir så tidlig? Det står forresten "status: ubekreftet" i ordrehistorikken på min side, men han i chaten sa at det bare betyr at varen ikke er sendt.
×
×
 • Create New...