Jump to content

Hayabuuza

Medlemmer
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 :)

About Hayabuuza

 • Birthday March 11

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Brukte ikke det på den gamle, fikk hodepine av det. Merker ikke stort til motion blur på LG skjermen, men hvis man setter response time til faster istedet for fast opplever jeg mye ghosting. LTT testet 27GL850 her. Asus VG27AQ støtter ULMB og variable refresh rate samtidig.
 2. Jeg har hatt LG 27GL83A-B i en uke nå og er strålende fornøyd, spesielt med tanke på prisen. Den er relativt lik 27GL850, såvidt jeg vet er forskjellene at 27GL83A ikke har DCI-P3 eller USB hub. Windows oppfatter den faktisk som 27GL850 også 😁 Jeg hadde en Benq XL2420Z før, og opplever LG-skjermen som minst like rask. Den har ikke GSYNC-modul, men er "certified" og har adaptiv refresh fra 48-144hz over DP. Jeg har litt backlight bleed/IPS glow, men da jeg ikke bruker PC-en så mye i mørket plager dette meg lite, YMMV.
 3. Hei! Jeg har per dags dato en 4790k @ 4.6GHz med 16gb DDR3 1600MHz ram, i tillegg til en GTX 1070. Jeg ønsker å oppgradere systemet mitt, og vurderer prosessor først. Er denne pakken et godt kjøp? Ser prisene på hardware har økt drastisk de siste dagene, men denne pakken ligger på en fin pris i forhold til å kjøpe komponentene løst. Spiller i 1080p med 144Hz skjerm, men har planer om å oppgradere til 1440p etter sommeren. Jeg vil også da kjøpe en ny gpu. Vil jeg merke en stor forskjell på Ryzen 3700x kontra 4790k? Er minnebrikkene i pakken for trege (2933MHz) i forhold til hva man bør ha på Ryzen?
 4. Noen som har fått Pro Max 64gb fra telia? Bestilte den 13., men det er fortsatt ubekreftet leveringsdato ☹️
 5. Jeg bestilte Pro Max grå 64GB den 13. fra telia, den har enda ikke blitt sendt ☹️
 6. https://www.sportsmaster.no/frie-vekter/vektskiver/c-33/p-361/8-mikrovekter-5kg
 7. Denne pakken frister veldig, har lenge hatt lyst til å prøve kniv. Noen som har erfaring med merket Njord? Kniven alene koster ca 600kr, så virker som en utrolig bra deal.
 8. Noen som har erfaringer med denne kosten?
 9. Det løper også en reklamasjonsfrist på to måneder fra du oppdaget mangelen.Jeg har hatt telefonen min siden midten av Juni. Jeg jeg ser bare at andre har det samme problemet, og har hatt det siden telefonen kom ut.
 10. Den fungerte veldig av og på på min gamle telefon. Grunnen til at jeg lurte på om man kunne fått hevet kjøpet, er at jeg kjøpte den for å bruke funksjonene man bare kan bruke med telefonen tilkoblet. Samme produkt blir solgt den dag i dag der de annonserer at den fungerer med Android-telefoner. Er det da urimelig at jeg vil reklamere på et produkt som ikke fungerer sånn som forhandler/produsent lover?
 11. De har prøvd å fikse det i snart tre måneder. Hadde det tatt er par dager, så ville det gått fint. Men produktet fungerer ikke som det skal.
 12. Hei! Jeg kjøpte for ca. et år siden en Fitbit Blaze aktivitetsmåler. Den fungerer ikke optimalt med min nye telefon, den vil ikke synkronisere og derfor fungerer ikke blant annet GPS-funksjonen på klokka. Telefonen min (Galaxy S8) står på listen blant kompatible telefoner på nettsiden til Fitbit. Eneste Fitbit support sier er at jeg bare må vente til de får fikset problemet. Jeg har vel grunn til å forvente at et slikt produkt skal fortsette å fungere selv om jeg bytter telefon? Er dette noe jeg kan få hevet kjøpet over?
 13. Ingen problemer med salgsmelding på nett, man får en bekreftelse på sms når gammel og ny eier(e) har godkjent salgsmeldingen. Til neste gang; ikke lever fra deg bilen før du får den bekreftelsen
×
×
 • Create New...