Gofisk Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 (endret) Kan vi lage kebab, norsk kebab. snakker ikke om kjøttkaker og fårikål i pita. Kunne vi overraska en fra mitt østen med en kebab. Sikkert ikke. En norsk kebab, Noen exsempler. Ikke hva du får kjøpt i butikken. Men hjemmelaga norsk kebab variant, blir ikke overraska om det er løvstek og bernesaus i pitta, men en norsk kebab, hva kunne det hvert/blitt Endret 8. august 2020 av Cato røberg
process Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Du skriver veldig utydelig. Hva er spørsmålet? 2
Kuhn Singhto Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 finnesjo hauger av norsk kebab lammelår f eks 1
Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 process skrev (6 minutter siden): Du skriver veldig utydelig. Hva er spørsmålet? Kan vi lage kebab som smaker like godt som en kebab fra øst.. På vår måte med hva vi har og tilby.
bas Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 (endret) Posten er såpass usammenhengende at det er vanskelig å forstå hva trådstarter egentlig er ute etter. Skal de overraskes med en norsk variant, eller er målet å kopiere en kebab så godt det lar seg gjøre? EDIT: Forrige post kom meg akkurat i forkjøpet. Endret 8. august 2020 av bas 1
Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 Kuhn Singhto skrev (4 minutter siden): finnesjo hauger av norsk kebab lammelår f eks Gi meg en oppskrift. Skjønner. Min tanke er litt finnbiff og rømme kanskje. Mulig det er noen der ute som har laga noe godt. Men må dele det med andre.
Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 bas skrev (5 minutter siden): Posten er såpass usammenhengende at det er vanskelig å forstå hva trådstarter egentlig er ute etter. Skal de overraskes med en norsk variant, eller er målet å kopiere en kebab så godt det lar seg gjøre? EDIT: Forrige post kom meg akkurat i forkjøpet. Hva kan vi lage som kan serveres som kebab. La oss si en fra Midtøsten sier her har du min middag i pitta. hva kunne bli våres middag i pita til han.
Pliscin Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Ville sagt grilla lam som kjøtt, evt pulled, og med friske grønnsaker. Sausen er smaken, så den må være god. Brødet kan også grilles. Tror cluet er å få mest mulig ut av råvarene. 1
Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 Pliscin skrev (1 minutt siden): Ville sagt grilla lam som kjøtt, evt pulled, og med friske grønnsaker. Sausen er smaken, så den må være god. Brødet kan også grilles. Tror cluet er å få mest mulig ut av råvarene. Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der
Valotunk Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Kebab er jo strengt tatt et vidt begrep. Ingen grunn til at det absolutt må være kjøtt servert i pitabrød. 1
The Avatar Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Meiner du kva slags norsk tradisjonsmat som hadde egna seg som fast food ala kebab, hamburger eller tempura? Og då med oppfølgingsspørsmålet om kva endringar vi må gjere på oppskrifta for å appelere til eit internasjonalt fast food marked?
Pliscin Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Cato røberg skrev (6 minutter siden): Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der Finnes vel utallige oppskrifter. Mange ferdigsauser å få kjøpt også. Bare å prøve seg frem. Den må være noe sterk.
Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 (endret) En norsk kebab i pita oss meg, fåran Netflix. Som er anderledes, type norsk variant. Jeg starta tråden pga jeg trur det ikke er mulig egentlig. Poteter er norge, og så kjedelig, men krydder og hvordan blande dem sammen. Kunnskapen om hva passer samen. Får og si det sånn, tokk en tur til thailand og spiste litt, blant annet. Men brunsaus ble fattig da.. Endret 8. august 2020 av Cato røberg
The Avatar Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Norsk kebab blir vell uansett veldig likt om nokon berre hadde komt på å sette saman eit slikt måltid? Norsk lammekjøtt, i norske lumper, norsk rømmesaus og grønsaker blir nok ganske likt. Største forskjellen ville nok vært at i tradisjonell norsk matkultur så hadde vi brukt andre krydder som karve, malturt, gressløk og timian. 1
onkel_jon Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 (endret) Kunne jo sikkert lagd farse av elg eller sau, saus man kunne brukt toro bernaise eller toro brun saus. Føler at noe ikke orntlig norskt hvis det ikke er Toro ? Og istedenfor pita kan man bruke lefse å bruke det til rulle kebab. Dette er vel norsk kebab https://www.appetitt.no/oppskrifter/hovedretter/lam/potetlefse-med-pinnekjott Pinnekjøtt i potetlefse Endret 8. august 2020 av onkel_jon 1
process Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Norsk entrecote, med chili, løk, seterrømme og annet norskdyrket snadder i sesong tror jeg blir bra. 1
Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 Cato røberg skrev (57 minutter siden): Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der
Sexylubb1 Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Cato røberg skrev (1 time siden): Kan vi lage kebab, norsk kebab. snakker ikke om kjøttkaker og fårikål i pita. Kunne vi overraska en fra mitt østen med en kebab. Sikkert ikke. En norsk kebab, Noen exsempler. Ikke hva du får kjøpt i butikken. Men hjemmelaga norsk kebab variant, blir ikke overraska om det er løvstek og bernesaus i pitta, men en norsk kebab, hva kunne det hvert/blitt Den kebaben du tror er fra "østen" er vel strengt tatt fra Tyskland og akkurat den versjonen du får i Norge er vel så norsk som det får blitt. Når det er sagt: Pinnebrød og grillpølser over bål! 1
Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 (endret) Cato røberg skrev (14 timer siden): Endret 9. august 2020 av Cato røberg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå