Jump to content

Gofisk

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gofisk

 1. Noen med kunskap om krydder bøker. Lære om krydder som passer sammen og ikke.
 2. Kommer mulig an på di ansatte og va di kjenner til. Jeg spurte om flintstek her om dagen og di viste ikke hva det var. Nye kiwi over CC sentret brakerøya Drammen. Var det.
 3. Lurer på noe enkelt, ost og skinke, eller Loff.. rundstykker i ovnen, Med ost og tilbehør. Noen go tips om ostesmørbrød. I ovn. Noen goe oppskrifter.
 4. Jeg tenker. Norsk rettvesen "myndigheten" er sånn, vi vett det er mest sannsynlig deg. Så nå tar vi deg. Det handler om og finne løsningen selv om det ikke er bevis. Og få det till og bli akseptert av folket. Blir spennende og se den skyldige går under. Med justis mord. Er det ikke bevis. Så kan dem ikke ta deg.
 5. Tom Hagen. Er det bevis, eller har vi bare bestemt oss for og ta han. Vi vet, så vi tar deg. Men har ikke tilreklig med bevis. Noe og tenke på. Tatt lang tid dette...
 6. Gofisk

  Lamme saus

  https://aichasmat.no/tag/gurkemeie/ Googla litt gurkemeie, nytt for meg, men skall prøves.
 7. Har løst til og lære seile. Og tengte noe som dette, må vell være trygt og begynne med. En liteXP båt, liten seilbåt som du til og med kan ro, hvis det apsulut blir stille der ute. 180kg fult riget. Eller er det noen andre ideer der ute til første gangs seil båt. Eksempel. kanskje litt større. Blir nok og seile litt alene først.
 8. Gofisk

  Norsk kebab

  De er va mine syriske og tyrkiske venner sier også.
 9. Gofisk

  Norsk kebab

  En norsk kebab i pita oss meg, fåran Netflix. Som er anderledes, type norsk variant. Jeg starta tråden pga jeg trur det ikke er mulig egentlig. Poteter er norge, og så kjedelig, men krydder og hvordan blande dem sammen. Kunnskapen om hva passer samen. Får og si det sånn, tokk en tur til thailand og spiste litt, blant annet. Men brunsaus ble fattig da..
 10. Gofisk

  Norsk kebab

  Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der
 11. Gofisk

  Norsk kebab

  Hva kan vi lage som kan serveres som kebab. La oss si en fra Midtøsten sier her har du min middag i pitta. hva kunne bli våres middag i pita til han.
 12. Gofisk

  Norsk kebab

  Gi meg en oppskrift. Skjønner. Min tanke er litt finnbiff og rømme kanskje. Mulig det er noen der ute som har laga noe godt. Men må dele det med andre.
 13. Gofisk

  Norsk kebab

  Kan vi lage kebab som smaker like godt som en kebab fra øst.. På vår måte med hva vi har og tilby.
 14. Gofisk

  Norsk kebab

  Kan vi lage kebab, norsk kebab. snakker ikke om kjøttkaker og fårikål i pita. Kunne vi overraska en fra mitt østen med en kebab. Sikkert ikke. En norsk kebab, Noen exsempler. Ikke hva du får kjøpt i butikken. Men hjemmelaga norsk kebab variant, blir ikke overraska om det er løvstek og bernesaus i pitta, men en norsk kebab, hva kunne det hvert/blitt
 15. Gofisk

  Lamme saus

  Hvordan lage den beste lamme sausen. Til lam og tilbehør. Noen resept på det
 16. Ingen tror på evigheten. Men hvor slutter tellingen fra 1. Kutter man halvparten av noe.. når er det ingen ting igjen
 17. Ubetydelig norsk kultur. Så ubetydelig at ingen bryr seg. Må vere en gammel lov eller noe. Det er ikke politisk riktig en gang. Må vere prinsipp eller noe. Har ingen gått sammen om og få det bort, så skall det bli jo.
 18. Ser ut som kjeks og.... Sjokolademelk
 19. alt handler om penger.. at du går ned. Med godt og søtt pulver. Så tar vi deg tilbake når du går opp. Hadde det ikke vert får penger. Så hadde di gitt F i deg. All slanke pulver er søtt jo. Søt grøt. Søt jordebær. Søt eple. Pga du skall ikke bli fri fra søt suget. Du skall fortsat ha løst på søtt.. etter "slanke skolen" Du skall komme tilbake så vi kan tjene penger på deg en runde till. Slanke industrien er der pga penger, ikke pga omsorg.. .
×
×
 • Create New...